- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Me4tata mi... ;)
Еми и аз искам да уча в Америка, за да бачкам ... ама не става толкова лесно..Първоначално написано от sofifi95
![]()
![]()
![]()
Иначе, по мое мнение, ако не си късметлийка нямаш шанс да си реализираш мечтата![]()
може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи![]()
Първоначално написано от Cherryy
![]()
![]()
Ай върви да си гледаш дедското
Чудно ми е кога ще разберете какъв всъшност е света
![]()
Чудно ми е кога ще се махне от форумаТолкова е смешна...И както питах в една друга тема, заради една друга нейна изцепка "Изпи ли си хапчетата ? "
Neznam naistina za6to po4ti vsi4ki ste tolkova negativno nastroeni?!Vseki 4ovek ima me4ti dori i sled 13...Mi to ako stava6e duma izvestnite da ne bi da sa se rodili izvestni? ili moje bi ne sa me4tali? stiga sme se zablujdavali! Vsi4ko tova sa postignali s trud...
Nikoga ne e kusno da opita6!
Кирилицаа !!
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Слънце, знай, че ако искаш нещо много, много силно и вярваш в себе си, то ще се случи.
Не позволявай на тези злобари, които ти се смеят, да ти попречат да мечтаеш!!! Защото можеш да постигнеш всичко, ако го желаеш силно! Успех![]()
Виждам, че не можеш да понасяш мн критики, а?Първоначално написано от sofifi95
ОК, мечтай си, но...какъв беше замисълът на цялата тема? Да си помечтаем? И аз мн си мечтая да стана известна модна дизайнерка. Та...вий за какво си мечтаете сега?
П.П.Аз в момента за портокалов сок. Хм, отивам в кухнята да видя какво мога да направя по въпроса...
Сега си на 13. Докато станеш на 18 може гласът ти мутира и да говориш като Дарт Вейдър. Иначе е хубаво да си мечтаеш, макар че аз избягвам да го правя.
Имам чувството ,че тази мечта се е появила заради High School Musical,защото виждам,че слушаш Зак и Ванеса.Та,това,което теи хора са постигнали едва ли ще може да постигне някой българин.Просто почти не е възможно да се докопаш до такава слава.А такива като теб толкова много има.И аз исках да бъда акриса,когато бях на 13-14.Сега имам съвсем различни,реалистични представи.Но успех.Дано ти проовърви.
Аз мн искам да стана певица и хората ми казвт,че пея страхотно и имам вид като за такава,но като се замисля каква реализация може да ми предложи BG,мечтите ми се изпаряват.Абе прати някакъв линк където пееш или нещо подобно..
![]()
сложи си силикон и почни да обикаляш по нощните заведения в София..прасни се с 3-4..5,6 и т.н. и до 1 месец си звезда.Добре дошла в България![]()
Силикона е инвестиция след разходките и прасването. ;дПървоначално написано от LovEsIckk