.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Me4tata mi... ;)

Re: Me4tata mi... ;)

Цитирай Първоначално написано от sofifi95
    Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika
    Еми и аз искам да уча в Америка, за да бачкам ... ама не става толкова лесно..

Иначе, по мое мнение, ако не си късметлийка нямаш шанс да си реализираш мечтата

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи

Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи
    Ай върви да си гледаш дедското Чудно ми е кога ще разберете какъв всъшност е света

Цитирай Първоначално написано от KillerAna
    Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    Ай върви да си гледаш дедското Чудно ми е кога ще разберете какъв всъшност е света
    Изключително тъпа.

Град
    Там някЪде...
    Чудно ми е кога ще се махне от форума Толкова е смешна...И както питах в една друга тема, заради една друга нейна изцепка "Изпи ли си хапчетата ? "

Neznam naistina za6to po4ti vsi4ki ste tolkova negativno nastroeni?! Vseki 4ovek ima me4ti dori i sled 13...Mi to ako stava6e duma izvestnite da ne bi da sa se rodili izvestni? ili moje bi ne sa me4tali? stiga sme se zablujdavali! Vsi4ko tova sa postignali s trud... Nikoga ne e kusno da opita6!

Супер фен Аватара на breathless
    Кирилицаа !!
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Слънце, знай, че ако искаш нещо много, много силно и вярваш в себе си, то ще се случи.
    Не позволявай на тези злобари, които ти се смеят, да ти попречат да мечтаеш!!! Защото можеш да постигнеш всичко, ако го желаеш силно! Успех

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от sofifi95
    Neznam naistina za6to po4ti vsi4ki ste tolkova negativno nastroeni?! Vseki 4ovek ima me4ti dori i sled 13...Mi to ako stava6e duma izvestnite da ne bi da sa se rodili izvestni? ili moje bi ne sa me4tali? stiga sme se zablujdavali! Vsi4ko tova sa postignali s trud... Nikoga ne e kusno da opita6! No stoq i 4akam otgovorite na kompleksari?! Za6to? Blagodarq na tezi koito podkrepqt mnenieto mi,a drugite 6te kaja 4e 6te se spravq i bez tqh!
    Виждам, че не можеш да понасяш мн критики, а?
    ОК, мечтай си, но...какъв беше замисълът на цялата тема? Да си помечтаем? И аз мн си мечтая да стана известна модна дизайнерка. Та...вий за какво си мечтаете сега?

П.П.Аз в момента за портокалов сок. Хм, отивам в кухнята да видя какво мога да направя по въпроса...

Сега си на 13. Докато станеш на 18 може гласът ти мутира и да говориш като Дарт Вейдър. Иначе е хубаво да си мечтаеш, макар че аз избягвам да го правя.

Имам чувството ,че тази мечта се е появила заради High School Musical,защото виждам,че слушаш Зак и Ванеса.Та,това,което теи хора са постигнали едва ли ще може да постигне някой българин.Просто почти не е възможно да се докопаш до такава слава.А такива като теб толкова много има.И аз исках да бъда акриса,когато бях на 13-14.Сега имам съвсем различни,реалистични представи.Но успех.Дано ти проовърви.

Аз мн искам да стана певица и хората ми казвт,че пея страхотно и имам вид като за такава,но като се замисля каква реализация може да ми предложи BG,мечтите ми се изпаряват .Абе прати някакъв линк където пееш или нещо подобно..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    сложи си силикон и почни да обикаляш по нощните заведения в София..прасни се с 3-4..5,6 и т.н. и до 1 месец си звезда.Добре дошла в България

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    сложи си силикон и почни да обикаляш по нощните заведения в София..прасни се с 3-4..5,6 и т.н. и до 1 месец си звезда.Добре дошла в България
    Силикона е инвестиция след разходките и прасването. ;д

Писането на кирилица е задължително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си