- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво ще е бъдещето ви
какви искате да се видите след 10-15 години например (като професия)
доктори, адвокати, учители, банкери, брокери, счетоводители, футболисти, каратисти, певци, актьори, китаристи, барабанисти, модели и пр
и се обосновете защо
имате ли амбицията да учите за да сбъднете своята мечта и къде
пожелавам ти го с цялото си сърцеПървоначално написано от Verminaard
![]()
Искам да работя като PR (връзки с обществеността),защото ми харесава,а и мисля,че има перспектива![]()
след 10 годни още ще уча![]()
![]()
След 10 години..... Ще съм студент още предполагам... но виж след 15 няма да съм студент![]()
mmm ne iskam da rabotq za nikoi shte rabotq sam za sebe si !!! a sled tova shte rabotqt za men!! i ne pitaite "i kak 6te napravish tova?" shoto otgovora e e v podpisa mi !!! :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
В по-далечното бъдеще навярно ще лежа под пръста както и повечето от вас![]()
![]()
Ъ..ами, сериоано, просто не знам!! След 10 години ще съм на 24 и сигурно ще съм си избрала пътя.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Туко-що правих тест "Какъв ще станеш като пораснеш". Отговорът е: "истински герой". xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^ Не може ли и ние да направим този тест![]()
Не знам какво ще правя след 10 години.Едно от големите ми желания е да стана маникюристка.Така ще работя нещо, което много харесвам.
Дано стане![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Има много възможности за реалиация..курсове и колежи всякаквиПървоначално написано от LovelyGirl
Една от приятелките ми ще учи точно в такъв, много е амбициозна и целеустремена да следва таланта си
А и паралелно с това ще учи висше.. яко, а?
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Ако знаехме, нямаше да е интересно![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Хмм.. след 10 години ще съм на 26Предполагам, че ще съм завършила някой икономически университет (с предпочитания за Варненския
) Надявам се да имам сериозен приятел и там вече да мислим за съвместно бъдеще
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами...да се надяваме,че ще работя в сферата на журналистиката...
След 10 години,може би тъкмо ще завършвам туризъм,защото това искам да уча...След това искам да работя като екскурзовод,а по-късно да си отворя туристическа агенция и ресторант...Естествено бих искала също да имам семейство след 10-15 години,защото то е много по-важно от кариерата ми...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Колеж?Първоначално написано от Desir3
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не ни остава много време 2012 е края на света!![]()
![]()
![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Проспектиращо кораво копеле , с милиони , водеща в класациите за най-богатите индивиди на Земята , омъжена за Бил Гейтс , вече починал и оставил наследството си на любящата му жена![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Честно казано незнам![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.