- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с кураво момче ?:)
Am az mislq 4e tova e v1pros na vkus az ne si padam po kuravite .. ama...![]()
![]()
![]()
животът е такъв
а ти с "КУРаво" момиче-познай какво има тя което и ти имаш![]()
![]()
![]()
ми,ако е свестен тип защо не,но кУравите не ме радват![]()
Пича има хубаво тяло но на повечето такива мозъка им е в мусколите така че ..Аз съм по-снатиментално романтична душица така че едва ли бих си паднала по момче тип "Аз съм секси и се интересувам смо от себе си".Може би съм си създала такова мнение за тези момчето защото не голяма чат от тях ми обръщат внимание (е кфо да напраа ние съм убафу) и все пак.. Ако не е толкова повърхностен с голямо удоволствие бих тръгнала с него
![]()
Не МА привлича тфа кУраво момче..хах
Оо аз такива много не ги обичамПредпочитам да си има стегнато коремче.тук-там плочки,да си има дупенце,а не някой химер слаб,дори и от мен.Но чак като този ..
![]()
набии си 2 шамара
и си седни на гъзо
аз не мисля че бих ... нооооо ако той е супер дупер як .. може и волята ми да се пречупи![]()
кУрави момчета не обичам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не си падам по култористи определено, супер неестествено изглеждат, все едно мускулната маса им е изпила мозъка.Падам си по атлетични момчета, добре поддържани, ача чак толкова не мерси.
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Предпочитам да е по релефен,но не толкова..как да кажа...ОГРОМЕН![]()
С това момче не бих тръгнала,пък и в фейс не ме кефи![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
мии не , не бих .. ако е някой , който си има мускули нали е окей .. ама в рамките на красивото , не като върви до мен аз да съм на метър от него , просто защото ръцете му са огромни ;д .. кУравите момчета като тоя за мен не са хубави , просто са ми не некви Прекалено напомпани , а това за мен е некво " грозно " ;д .. иначе ако е момче , здраво с мускули .. ама не некви огромни ;д ..![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И представите са ви грешни и начинът,по който ги изразявате.Може би занижени стандарти?![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Амии в момента съм с такъв (не сме гаджета,няма да разправям)Не е с чак такива мускули,но си е здрав ии стегнат,но е нормално,защото е борец.
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
чесно да си кажа не ми харесват, но ако някое от момичетата ходи с такова "кураво" момче ще и кажа да е послушна и да го ядосва, че той да не и забие един....![]()
Прекалено курав е за мен
не си падам по такива
ако е с по малки да![]()
Самото понятие "корав" не се изчерпва само в това да има мускули. Аз под "кораво момче" разбирам силен и борбен човек. Иначе такива като тоя не са ми "корави", а по-скоро "напомпани"... Не харесвам такива момчета. Харесвам момчета, които се поддържат и имат някакви мускули, но те са в рамките на нормалното и добре изглеждащото... Чак такива горили не обичам :S
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!