.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Бременна ли съм..:(

Напоследък напълнявам,правих секс пред два месеца но след това ми дойде нормално пак 7 дни,но от април не ми е идвало,нито ми се гади нито ми се вие свят,праивих си тест за бременност беше отрицателен резултата,но дали надуването на корема ми е от нещо друго или просто защото почнах да ям повече...Има ли вероятност да съм бременна след като праих секс и след 15 дни си ми дойде нормално а след това вече не ми е идвало

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Оф,направи си още един тест ако си толкова притеснена,или отиди нас гинеколог.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Абе момиче много е объркано обяснението ти и почти нищо не можах да схвана. Направи си пак тест за бременност, ако е отрицателен, значи не си бременна. А това, че ядеш повече и напълняваш може да се дължи на много работи, особено ако си в пубертета (както и мисля че си).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

ами да в пуберитета съм,правих си веднъж тест,страх ме е от резултата и не искам пак да си правя за това ... тъпо е но съм на 17 все още и не ми е до бременност...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от cryyy
    ами да в пуберитета съм,правих си веднъж тест,страх ме е от резултата и не искам пак да си правя за това ... тъпо е но съм на 17 все още и не ми е до бременност...
    Като те е толкова страх от резултата,не прави секс.Направи си още един тест или отиди на лекар.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Няма защо да те е страх от теста-или си бременна или не,това е положението..трябва най-спокойно да си направиш теста и това е и ако е положителен (не дай Боже),си носиш всички последтвия,не ти го пожелавам ест ... Успех ...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Боже мой ! От какво те е страх ? И като не ти е до бременност има си начини за предпазване !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спри да се тъпчеш с боклуци и няма да дебелееш ...

щом ти е дошло вс е ок
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Град
    Wonderland
    Тест,ние да не сме врачки.

Попринцип има цветна бременност,но е много малък процента й ! Цветната бременност е такава,че всичко е нормално макар че в тебе расте човече .. Идва си ти..Не напалняваш много и т.н .. НО пак казвам,че много са малко тези,които са имали такава бременност..Тя е рядко срещана.. Ти казваш,че си си направила тест и е бил отрицателен..Ако не си сигурна го повтори или отиди на гинеколог..Но според мен ти няма нищо...Просто си под стрес ии е нормално да напълнееш...

Цитирай Първоначално написано от xsonNyx
    Попринцип има цветна бременност,но е много малък процента й ! Цветната бременност е такава,че всичко е нормално макар че в тебе расте човече .. Идва си ти..Не напалняваш много и т.н .. НО пак казвам,че много са малко тези,които са имали такава бременност..Тя е рядко срещана.. Ти казваш,че си си направила тест и е бил отрицателен..Ако не си сигурна го повтори или отиди на гинеколог..Но според мен ти няма нищо...Просто си под стрес ии е нормално да напълнееш...
    Тук не съм съгласна за цветната бременност- при нея кръвотечението е много малко и за много кратко, треудно човек би го помислил за менструация. А за корема- коремът ти най-верояно е подут, защото ще ти идва, все пак е време. Може да е от хиляди други работи- от храната, която ядеш, ако не ходиш редовно до тоалетна. Не си бременна, или поне шансът е много малък, щом си имала менструация след половия акт, а и при бременност не личи от толкова рано.. Спокойно
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Не си бременна. По това време на много момичета им закъснява, а за толкова кратко време корема едвали ще ти се издуе много, ако си бременна. Просто спри да ядеш вредни храни и спортувай повече.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

няма как да ти се издуе корема за 2 месеца... пък долкото съм запознат рязката смяна на времето влияе на цикалът , ноо за всеки случей си направи теста като толкова си се паникьосала , ко те е страх прей сега дане стане прекалено късно и да трябва да купуваш колички ,легълца, памперси и тн... не ти го пожелавам , пожелавам ти само успех

да сори бременна си ...

дойде ми преди 2 месеца и от тогава не ми е идвало
    от година и половина ми идва и мисля че вече се е нормализирало
    преди това 4 месеца на една и съща дата ми идваше
    но след половия акт след около 3 седмици ми дойде нормално
    6 дена без никаква промяна в цвета

Град
    Търговище
    не би следвало да си бременна , но иди на генеколог да си сигурна
    Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    дойде ми преди 2 месеца и от тогава не ми е идвало
    от година и половина ми идва и мисля че вече се е нормализирало
    преди това 4 месеца на една и съща дата ми идваше
    но след половия акт след около 3 седмици ми дойде нормално
    6 дена без никаква промяна в цвета
    Не ти е идвало от 2 месеца и си спокойна?!
    Абе момиче отивай на гинеколог ... Една моя съученичка се успокояваше,че не й идва 1 месец заради смяната на сезона,но на края се оказа,че има киста и утре ще я оперират!!!
    Закъснението на цикъла не е нещо просто като болките в стомаха ...

Супер фен
    Град
    Венера
    Жива и здрава!

..щом теста е бил отрицателен..значи си бременна!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    извинявай, че те поправям, но има грешка в последната дума - трябва да е диетолог, не гинеколог ( макар че лично аз предпочитам фитнес )

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    извинявай, че те поправям, но има грешка в последната дума - трябва да е диетолог, не гинеколог ( макар че лично аз предпочитам фитнес )
    Да,и на диетолог да отиде.Обаче щом не и е идвало от 2 месеца да отиде на гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си