Винаги когато ходя на плаж и точно след като се изкъпя във водата на корема ми се получават ситни пъпчици,които ме сърбят и кожата около тях се зачервява.Въпроса ми е дали това е някаква алергия и ако някои има същия проблем да ми каже с какво се маже.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
ммможе да е от солената вода
Алергозан пробвала ли си ?
Едва ли е същото, но майка ми като се пече на плажа много дълго и после се появяват такива обриви - много ѝ е гадно...
При теб според мен е от солената вода... Пробвала ли си някое противоалергично лекарство - както каза Clever Алергозан...
Хмм,да чудесна идея.Ще пробвам пък да видим дали ще се махнат.Мерси![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Както казаха преди мен пробвай с Алергозан.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от nqmam_name
Момиче съм.На 17 години.Получават се само когато съм на плаж и се изкъпя във водата![]()
Мен пък кожата ме сърби понякога от слънцето,странна работа.Може би слънцезащитен крем с висок фактор ще помогне?!?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски