- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само исках да споделя, много се радвам.
ще го отпразнувам това със една чекия от твое име, че като те гледам какъв си инвалидПървоначално написано от Raybeez
![]()
е върху това не мога да се качаПървоначално написано от Raybeez
ти печелиш.
объркан съм ся не разбрах ти кво са опитваш да напраиш с тая твоя мацка
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Sersery ако не се усещаш Канис и Рейбиз те вземат за мезе, но знай че в думите им има огромна доза истина![]()
![]()
Твоето наистина е гейско. Дръжте се за ръка, ама не позволявай на чехъла да те погълне. Мадамата няма да ти се разсърди ако си стоиш тежко на кантара и показваш достойнство. Лазиш и в краката и неусетно ставаш путка заради путка. Успех![]()
Лелееее!Ти още ли киснеш тука???Първоначално написано от Raybeez
Хаха!
Вече започнах да се притеснявам?! Да не би да се стремиш да завладееш целия сайт или може би си се притеснил,че не си всял у всеки пубертет достатъчно страхопочитание...Много хубаво че си тъй интелигентен и остроумен,ама и в "ТИЙНПРОБЛЕМ" ли трябва да го демонстрираш не разбирам аз???То на твойта възраст човек трябва да се чувства неудобно пооонееее мъъъничко да спори и изобщо да се занимава с пубери...Ма нищо ся,карай да върви!![]()
Не сериозно,кога ще спреш?!![]()
![]()
А ти защо не си влезеш с редовния акаунт![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Уааааау!Ами защото може би нямам такъв?!То беше ясно,че сега ще започнат някви странни (да не кажа болни) подозрения,че съм някой редовен ама се крия.![]()
То просто страха е толкова голям,че прибягвам към отчаяни мерки=> нов акаунт....!!!![]()
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa are se нареждаме по интернет и да се засягаме искате ли празнярииииииии
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Браво поздравления.Дай Боже на всеки това щастие.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аз като преспах и попремислих позицията си по въпроса.
Мисля, че има някаква непонятна за мен красота в това, да имаш приятелка от срещуположния пол, да се държите за ръце, да си говорите и да се разхождате в парка. Някак красиво и възвишено е в своята тайнственост, безпричинност и безследственост.
Но въпреки това предпочитам шепа опикана вълна и 10 сантиметра мазно черво!![]()
Grumpy old madman
с лесни всеки можеПървоначално написано от EroSennin
![]()
![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!