- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Физкултурни нормативи
Трябват ми физкултурни нормативи за 9 клас спешно плс...
аз съм 9 клас и преди месец ги покривах ето как си спомням че бяха:
600 метра -2 мин 6 сек
50 метра - 6,9
скок от място - 230 и нещо
тва за колко са за 3?Първоначално написано от html4eto
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
За момичета 300 метра за минута и 5сек. ако искаш 6ца.Първоначално написано от Yancheto
Другите не ги знам. Не помня по - точно.
За 6 много ясно.Първоначално написано от term0t0
имам чувството,че ще ни правят спортисти
Как очаква тая да и скоча 195 за 6
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Спокойно днекса вече ми писаха 3та двойка на нормативи след като изтичах 600 метра и белия ми дроб щеше да изскочи през носа ми... бах мама им ...Първоначално написано от kuklichka_bg
да ве.и даскалката кат вика "ми то е лесно" да бе да.едвам скочих 1.30 .защо са такива нормативите.ади по история примерно учиш-изкарваш оценка и т.н. а по физкултура очакват да се преродя в заек ли?Първоначално написано от kuklichka_bg
банната ;(
Първоначално написано от qsmin
![]()
То за самото скачане си има определена техника. И аз скачах 1.30, докато даскалката не ми показа как да се засиля повече. Вързах за 3 и изчезнах.
![]()
130 ще стигнеш само с 1 по-голяма крачка... щом скачаш 130 значи нямаш никва техника и скачаш като някъв пън.195 наистина не е много.
Иначе при нас единстения норматив, който помня е скока от място - за 6 бешееее 215 или 220 не помня точно, нормативи като тичане и т.н. нямахме тъй като ходехме на фитнес и ни караха други неща да правим.
Че то аз 600метра ги бягам 1.55Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Е,ти си като Болт.![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
спирайте цигарите![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
ми тя таз наща никва техника не казва.вярно че и аз съм като еднокрака патка ама от момичетата малко успяват да изкарат оценка.и после тва влияе и на стипендиите.иначе да си пише кот си иска ама да не мога да съм отличничка щот не съм спортистка...иначе се старая.примерно на бягане 300 метра вътрешностите ми си менкаха местата 100 пъти и джигера ми отиде в петата ама успях с много воля и търпене на болка или коремните преси заради които после се чувствам цяла седмица като в скафандър в собственото си тяло...но има неща които просто не е възможно физически да извършиш (въпреки че трвърдя че ако искаш нещо значи можеш..)просто е голям зор.че и кат ми изкара да бягаме в най-големия бахър се схванах и разсопоивих ужасно.иначе като предмет не е лош щот хората искат да ни размърдат трътлестите задници от столовете в даскало,в кафето и пред компа ама......
банната ;(
Аз като съм в 7 клас и 600 метра ги бягам за 2 мин...Първоначално написано от html4eto
аз да се похваля си покрих нормативите![]()
скок - 2.10 скочих най-много от всички момичета
бягане 50 метра - е тука не съм от най бързите - 8.16
бягане 300метра - 1мин. и 2 сек.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
9 клас за момичетата беше:
скок- ъъ около 190?? Там понеже съм много зле така и не рабрах колко е за 6
50метра- 8сек май -аз бях 8,4
300метра-за минута,аз бях 59 секунди![]()
хвърляхме и топка,обаче на мен тооолкова ми се спеше,че не мога да разбера как си изкарах петица на него,дори не знам колко е норматива
Ми да, какво очакват тия?! Да не е спортно училище!! Изискванията са брутално отвратителни и смотани. Това, че даскалката може да ги покрие, не означава, че 14-годишно пухкаво същество като мен може, по дяволите!!Първоначално написано от lipstik
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
те министрите се излегнали и нагъват кифтета и само измислят нови и нови изпитания за обикновените хора (не само за физкултурата а вобще) и се наслайдават на реалити шоуто което те сами създават а ние трябва да оцелеем.забавно е за тях.може да пробват като продуценти на сървайвърПървоначално написано от lipstik
банната ;(
Изискванията даже ми се струват ниски.Ваш си е проблемът,че сте дебели и ви е трудно да тичате и скачате.По-добре се стягайте,защото нацията ни е затлъстяваща.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от g0sheto94
ох не знам,но тази не ми се вярва(ако е за момичетата).Това май е по-скоро за 10 клас .Пък може и 11.Как момиче в 8 клас ще скочи толкова?Аз сега скачам със сто зора 2 и нещо.Е,ако е за момчетата-може.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Какво сте се заоплаквали? Тежки ви били, много ви били, ами като в час по физическо ходите и пушите, вместо да попитате за нормативите и да потренирате за тях няма да ги минете, както се казва в една реклама - не става само с ядене...трябва и бягане.
БТУ: Тези нормативи не са променяни от много години, не са от сегашния министър.
PROUD MEMBER OF THE PACK