- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Физкултурни нормативи
В последните 2 училища които съм учила скачаме по 1.50-60 и ни пишат 6-тициапък има доста училища в които без нищо им пишат оценки
А някой може ли да каже кви са тия техники за скачане?
ами аз 600 метра за 1.45![]()
50 метра за 6.7![]()
скок от място - 2.26
а хварляне на топка 8 метра
и другите не ги помня![]()
всеки даскал си има една таблица за всички класове,помоли да я земеш да си го преснимашПървоначално написано от tArIkAt
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ти си егати машината ако не послъгвашПървоначално написано от nasko956
![]()
50м - 7.6
600м - 2 и 13 сек..
Скок - 183 - малко е - това го знам
Не съм някакъв дебелак дето да не мога да покрия за 3... Ама пък и не съм някакъв супер спортен тип...
Нашата по физкултура не може да хвърли норматива на момичетата за топка- А от момчетата иска 7м - 3 ; 7,50 - 4 ; 8м - 5 ; 9м+ - 6.......
Хвърлям 6м![]()
7 клас - момче - 13 години![]()
аз пък съм най-малката6 клас
![]()
50м - 8.8 а норматива на момичетата е 8.5 , но аз просто съм много бавна на почването![]()
300м. - 64Покрих го точно!
Коремни преси колкото трябва 64 и скок дължина ме е срам да кажа![]()
Многосъм зле там. Норматива е 1.95(не съм сигурна) а аз не можах да скоча повече от 1.60
![]()
![]()
300 м - минута и 9-10 секунди - 6
50 м - 8.6-7, не помня с точност, но имам петица
Скок - 3 или 4 вързах, не помня
Коремни - 73-4, направих с няколко повече, от необходимото - 6
Яко си е, учудващо ми харесва физическото. Като си представим, че допреди година-две, мразех часа и оценките ми бяха катастрофа.. Само се чудех как да си забравя нещата, че да не играя. Забавно е обаче. Бягания, раздвижване.. лошото е, че втория срок имах само 2 часа седмично.
да ви кажа са си добри изискванята аз 173см 75кг скачам 2,25см 600м за 2,10сек и 50м -7,5сек мед.топка-11м. Нашта даскалица каза че след всяка година стават по-зле нещата.
Аз сам 176см и 73кг скачам 2,33см 600м за 2,06сек и 50м -5.9сек мятам.топка-14м. 7-ми клас
50 метра-7.8
300-54
скок от място-1.85
Ама се занивам със спорт,иначе и три да вържа няма да ми пука особено много![]()
Първоначално написано от john95
не послъгвам![]()
Първоначално написано от Terorist
![]()
![]()
![]()
![]()
пфф....нямам си друга работа.
![]()
Аз пък така:
Тичане (600 м ) - 2 мин
Тичане (50 м ) - 8 сек
Скок - 2.10 м
Най-вероятно нямаш. Какво толкова важно има да прави един ученик в учебно време? Да пие кафета, да пуши или да се чуди каква глупост да извърши? Аре стига, като почнеш да работиш по 10 часа на ден и да пътуваш по още 2, тогава ми кажи, че си имаш друга работаПървоначално написано от MartyParty
PROUD MEMBER OF THE PACK
Тичане 50м - 6,8
Коремни преси - 80
Скок от място - 185см.
Never Back Down!
50м-6.4
600м-1.49
Топка...даже нз дали ще се мята този срок...
![]()
Скок От Място-2.05
Тия нормативи ако се напъна че ги покрияПървоначално написано от lipstik
ps:сега ствам 7клас
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Сички от класа ми (почти) много се нервят... Аз скачам 2 метра от място, нормата за момичета е 1.90 май... 300 метра бягам 57 секунди, 50 метра - 8 и надолу и т.н... ние друго не правим.
П.п. 8 клас
А в 7 клас като мятахме 3 кила топка хвърлях 7 м и 7.50 съответно първи и втори срок. Но ся не мятаме вече...
колега нещо си се объркал? и аз съм 9ти и нормативите са следните:
600метра под 124
50м под 6.8
скок от място 2.43
топка 3кг 9метра
само топка мятам за 4 и 600 метра
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
абе 600 метра 124 ако е за 6 аз ше се гръмнаПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ох, ФВС - мразя този предмет, но колкото и да го мразя винаги влезам в нормите и изкарвам шестица или петица![]()
Don't worry, be happy!
обожавам ФВС
не мога да си представя да седя на пейката![]()
един ден даже вс седяха;а само аз играх![]()
![]()
а пък 1 ден бях след операция и ми бяха забранени натоварвания и не мога да си представя как изтърпях часа по физе без да играя... пълен ужас беше тогава![]()
![]()
![]()
Вчера да не повярваш искарах 4 на нормативите![]()
![]()
абе момичето иска да види нормативите по ФВС за 9 клас , вие тука почнахте да се оплаквате колко ви е трудно и колко не можете.. еми ваш си е проблема като не можете да покриете и минималните изисквания.. за тва нацията ни ше затлъстява все повече и повече..
Обещанието е учтива форма на отказване.
айде и аз да се изфукам ,скачам 2.50м, миналата година в 8 клас сме покривали нормативи не си помня резултатите само помня,че като тичахме бях с 3-то време ама съм доволен от себе си като се има предвид,че само 2-ма от класа ми са по-тежки от мене![]()
купон да става пичове и пички![]()
![]()