- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първият път - въпрос?
Здравейте! Въпросът ми е когато на едно момиче за първи път ще прави секс трябва ли задължително да отиде на лекар, за да й препоръча противозачатъчни или може да си вземе само презервативи и (евентуално Ескапел) без лекаря да го е препоръчал?![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Не, не е задължително.Презервативи ре са достатъчно надежден метод
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Противозачатъчните се изписват от гинеколог на пълнолетни, Ескапел се пие за спешна контрацепция, когато гафът вече е станал . Използвай презервативи![]()
q pro4eti temata za eskapel men li4no dosta me stresna
Ескапел не се пие вместо витамин Ц... Ще са ви достатъчни презервативи,а не хапчета за спешна контрацепция...
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Ti znaesh li kakvo e Eskapel ?! mn mi e chudno ?
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
според мен противозачатачни се пият когато водиш от по-дълго време полов живот.Достатачни са ти презервативите като за начало![]()
+ 1 !!!Първоначално написано от rammsteinkata_666
BсИчkO Ce BPъЩа...
nadqvam se da ne si porednata 12-13 godi6na hlapa4kaПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
1. Не е нужно да ходиш на лекар, за да ти предпише противозачатъчни за първия път .. Противозачатъчни се пият ако водиш редовен полов живот.
2. Ако все пак по-нататък решиш да взимаш противозачатъчни, трябва да се консултираш с гинеколог и той да ти предпише.
3. Ескапел се пие само в КРАЙНИ случаи и не се купува предварително. Просто няма никакъв снисъл. (Да го купуваш преди да е станал евентуалния 'гаф'. ) По принцип и за него е нужно да се консултираш с гинеколог, но повечето не го правят, защото се купува без рецепта.
4. За първия път не знам какво друго да ти препоръчам освен презервативи ..
Дано съм помогнала ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
задължително е да си вземе тиган да ми сготви след секса
Muay-thai - The ultimate fighting skill
Боже,какъв ескапел бълнуваш бе момиче...
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Противозачатъчните са добра идея, ако имаш постоянен партноьр, защото те предпазват от бременност, но не и от полово предавани болести. Също така ако решиш да ги вземеш трябва да знаеш, че при тях се изисква постоянство. Ако ги започнеш трябва да ги пиеш минимум 3 месеца и тогава да ги спреш, ако случайно вземеш такова решение, защото иначе организма се стресира от тези хормони.
Иначе аз пия Ясмин вече цяла година и мога да кажа, че спокойствието, което ми дават е страхотно.
Ако изключим хапчетата, презервативът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!![]()
porasni oshte 2-3 godini i pak ela
Не правете това у дома си!!
Оставете опасността на нас!!!
Сега:
Отиваш в библиотеката.
Вземаш някоя книга стил "Аз ставам жена".
Прибираш се.
Сядаш и почваш да четеш!!!
и пак:
!!!!!!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Презерватив само...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
nai-dobroto reshenie si e s prezervativeskapel se pie do 3 dni ako eventualno se e istarval v teb i iskash da predotvratish nejelanata bremennost .. a i ne mislq che protivozachatuchnite za teb shte sa nai-udachnoto za teb v momenta zashtoto qvno oshte ne si zapoznata sus vsichko ;] vlez v google i procheti malko ot malko za sex-a predi da go napravish
jelaq ti kusmet
![]()
мисля че не е задължително да ходи на лекар но немисля и че презарвативите са 100% безопасни....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не мисля ,че човек ,който няма елемнтарна сексуална култура (от въпросите ти се вижда ,че е така) трябва да прави секс,мислете малко![]()
Sudeiki po vuprosa ti nai-dobre izchakai sus sexa oshte malko i se pousvedomi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
smqtam ,4e za parviq pat prezervativite sa dostata4niПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Достатъчно е да вземе презервативи..според мен![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Те вече още от мн малки му научават предназначението , по лошото е че някои от малки го ползват.Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Относно темата , щъкай си с презервативите , остави хаповете за спешен случей.