.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

История с тъжен край

Имало едно време,едно момче[аз],за което любов не съществувало.
    ...бях напълно независим от момичета,хич не мислех за това...от време на време само се разкарвах[ходих] с момичета но без НИКАКВА любов,просто за 'модата'.Не не съм на 11 ... на 16 съм.
    В един слънчев ден [07.04.2009],докaто разцъквах тенис с приятели,покрай блока минаха 2 очарователни момичета.
    Едната сравнително повече харесах от другата,погледнах я,тя мен също...усмихна ми се,аз отвърнах...иии отминаха[другата мацка не ме привличаше толкова много и аз дори не я погледнах хубаво,мисля че и тя не се зайнтересова от мен.Ние сме от един квартал,но до сега не бях виждал нито едната,нито другата[мн. странно].Веднага поразпитах за тях и един от приятелите ми,с който играех тенис,каза че с момичето от което не се зайнтересовах особено,са от един клас.Аз помислих малко и после пойсках скайпа на това момиче с цел,да се сдобия с skype на другата,на която бях хвърлил око[Добре де,малко грубо постъпих с момичето].
    Намерих я в Skype,започнахме да си пишем редовно и след 2-3 дена[понеже нe исках да заподозре,че я използвам,лекичко] аз казах:"Абе,оня ден като минаваше,с тебе имаше още една мацка....ше ми дадеш ли skype-а й ?".
    Тя ми го дадe:"Ето ******* [skype-a й]"...и допълни..."Жив и здрав",под което се подразбираше,че се обиди.
    Проблема и че момичето на което исках skype,нямаше нет.
    Аз се разочаровах малко...и ми стана леко кофти за това че я използвах така,за skype-a на другата....
    Почнах да се извинявам...блабла...и обещтах че ще й се реванширам.
    Почнахме да се разбираме идеално...[аз нямах никаква връска с "обекта на желанието ми" така да се каже...]
    Един ден,тя и другото момиче[което харесах],дойдоха там където играехме[отново]аз и приятелите ми... и седнаха в идна беседка,която е близо до нас. Честно казано тегава не обърнах внимание нито на едната,нито на другата.Докато играехме те постоянно ме гледаха...[eee,ок аиде признавам,и аз хвърлях по 1 око].
    Усетих,че нещо не е наред .
    Но само ги поздравих и нищо повече.И така и на другия ден.Вечерта аз и казах,че съжалявам,че не им обърнах повече внимание,щото се досетих,че са там заради мен.След което,тя се призна,че ме харесва...аз тряяше да я разочаровам,защото не ми се обвързваше...още по-малко с нея[не си правете грешни изводи,тя не беше нито грозна нито тялото й беше за отхвърляне]
    Аз харесвах приятелката й,и това е!След време тя започна често да идва при нас[заедно с нейната приятелка]...аз обаче се досетих,че щом тя ме харесва,съответно приятелката й го знае и няма да я нарани,като почне да се зарибява с мен...
    Аз напълно се отказах от "обекта на желанието си" и започнах да обръщам повече внимание на тази,която в началото,не харесваx.
    Дори започнах лекичко да я харесвам..Тя проделжаваше да идва при нас[Тенисистите ]и аз започнах да ходя в беседката при нея,говорехме си итн итн итн.Обаче тя ме хяресваше,както вече ви стана ясно и очакваше да направя нещо повече...аз категорично, нямах намерение да правя нищо повече.
    Докато,един ден,както си говорехме,сладко,сладко и двамата млъкнахме,тя ме изгледа по някъв,супер сладък начин иии,така ми се прииска да я целуна,спокс не се сдухах...целунах я...
    ...по бузата [добре де,сдухах се ] на другия ден пак същата работа само че тоя пък казах,аиде до отидем в някой вход...[понеже около нас имаше блокове и входовете бяха единственото място където можехме да сме сами
    Качихме се в асансьора,с цел 8-ми етаж някъде обаче м/у 6-тия и 7-мия етаж натиснах СТОП! Тя ме попита какво правя и посегна към копчетата на асансьора,аз й хванах ръцете, и я целунах...[нячах особени чувства към нея,но виждах че ме харесва и исках да я зарадвам...постепенно целувки прегръдки и тръгнахме...
    До 1 седмица нямахме никави проблеми,а аз все повече и повече се влюбвах в нея!
    Тя имаше мноо приятели,момчета...иии кадето и да видеше някой на приблизителна възраст 15-16-17,поздравяваше ги,аз бях,и съм,изключително ревнив...съответно,ми стааше неприятно.
    И често се карахме за тва.Веднъж не ми издържаха нервите и й казах,КЪСАМЕ...зарязях я зя 1 ден...и на другия и пиша:
    -Как си
    -Ужасно[каза тя]
    Каза че мноо съм я наранил...извиних й се,казах,че адски мноо съжалявам,сдобрихме се...
    Историята се повтори,пак казах " Късаме!" тя пак прости...

....3x Късаме

Тоя път нещата се усложниха,тя беше категорична че няя да ми прости

[Един приятел,почна нещо да й се натиска,тя отвърна{само за да ме накара да ревнувам и да ми види реакцията}аз го знаех,но въпреки това...толкова много я обичах,че излязох от контрол...приятеля ми се махна[отиде при едни други фр.],след солиднf количество предупреждения...
    След това заради него се скарахме още по-лошо,аз се ядосах и тръгнах към нас.
    По едно време ми стана гадно,обърнах посоката в кръгом,отидох при 'приятеля' ми и другите[супер-бесен]Намерих идна скъсана подметка на земята,взех я и със всичка сила го шибнах циганскака през лицето.Стана скандал и половина...после с моето момиче се скарахме още повече и тва беше...всичко свърши...

Сега от близо 2 месеца каквото и да правя НЕ мога да си я върна...тя имаше някви незначителни връзки с няколко момчета ама всичко бързо свършваше и не мисля че са повод за притесниние.Адски мнооооооо Я ОБИЧАААМ,готов съм,да дам живота си за НЕЯ ;(. БЛАГОДАРЯ мноо на хората изчели всичко това,моля ви...проявете разбиране и дайте съвети ....искам си я,НЕ МОГА без нея.
    Знам че прекалявах с ревността,знам че всичко сам си направих...но мога да се променя...но тя не ме иска в живота си...Но само 1 ме кара до пиша цялото това нещо...сигурен съм, че тя все още има чувства към мен дори да са супер-незначитечни и ЗНАМ, че има надежда да си я върна по някакъв начин!

Разказвам с такива подробности,за да разберете,колко много значат за мен спомените ми с нея!

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО и съжалявам за правописните грешки...4 сутринта е [започнах към 12 да пиша ]

Братле, доста простотии съм изчел в този форум, но твоята за малко да ме събори от стола. Най-вече заради големия шанс да не си си я измислил ...

Според мен въпросното момиче има повече право да иска съвет какво да прави в тази ситуация.

Няма какво да ти го увъртам, много си зле, ама АДСКИ много. Най-добре си edit-ни поста да казва, че си на 11 - тогава поне имаш някакво оправдание.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Първо се смях.
    После ми стана за жал за теб.
    Не за друго,просто се чудя
    как човек може да е толкова тъп.
    Доста си мазен и лицемерен
    и заслужаваш всичко,което
    ти се случва.
    Не съм феминист,ама ти си
    срам за мъжкото общество.
    Аз казвам "НЕ" на педерасти като
    теб и отварям Каменица!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на Aicken
    а аз дори и на 5 бири се чудя как може да си толкоз проЗ уе бате шефе
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    Sofiq
    Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не обида.Аз си знам колко съм прост спокойно

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Доста си оцапал ситуацията мен ,ако питаш.. Отивай при нея и и кажи какво чувстваш.
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ето и аз ще ти отговоря... първо малко ме домързя да го прочета цялото ама се навих...
    В началото ми беше ясен къв си ... женкарче ... а такива са ми до болка познати...
    След, което като стигнах някъде до момента, в който си се влюбил в нея съвсем не ти повярвах... Виж сега.. тя те е харесвала ... тии изобщо не си и обръщал внимание... кой знае с коя си се забивал... А тя с нищо не ти е показала, че те ревнува... а повярвай ми било е така... А ти ... след като съдиш по себе си си решил, че тя е като теб и се забива "по приятелски" ... мноооооооого тъпо си постъпил...
    Моя съвет е да и кажеш, че я обичаш и че не можеш без нея ... но пак казвам съмнявам се за пореден път да ти прости ....
    А и още нещу... като и обясняваш тия неща поне веднъж бъди искрен...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не убида.Аз си знам колко съм прост спокойно
    Зарязвай тениса

Супер фен Аватара на sladkalady
    Да,наистина си допуснал мн грешки...А как може да си толкова ревнив-тя дори не ти е дала повод.
    Обичаш я -ами промени се,спри с тази твоя ревност и престани с гнева и избухливостта Искаш да си я върнеш-ти сам си се отказал от нея и то 3 пъти...и за да ти прости значи мн те е обичала и продължава да те обича.
    Поговори с нея ,признай си грешките и не ги повтаряй отново...макар че се съмнявам ,че ще иска да е с теб отново....
    Успех
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Благодаря,че си изказвате мнението,ама моля за някой друг съвет,а не убида.Аз си знам колко съм прост спокойно
    ... амм сега го видях това? Почваш да ме объркваш... Един женкар не би казал нищо такова за себе си ... Може пък наистина да си се променил... и все пак оставам на същото мнение ... Айде Успех ...

Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Доста си оцапал ситуацията мен ,ако питаш.. Отивай при нея и и кажи какво чувстваш.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Аз няма да те упреквам Вярно, постъпил си глупаво, но всеки прави грешки..а и чувствата не могат да се контролират, особено ревността (казвам го, защото съм адски ревнива). Самата аз не знам как точно, но някакси се справям с това - моето момче няма мн приятелки момичета и само някоя като се доближеше до него ми идеше да й издера очите /особено ако е някаква нова позната / е, наложи се да приема факта, че няма нищо лошо да си общува и с др момичета освен мен, какво като се поздравяват и излизат понякога..важното е, че той прегръща и целува МЕН и на МЕН казва, че ме обича Та мисълта ми е, че докато не се справиш с тази неконтролируема ревност няма как да си я върнеш, защото проблема постоянно ще се появява. За момента, щом тя е разочарована и обидена, опитай се да бъдеш с нея като приятел, докажи й, че се опитваш да се промениш, не с думи, а с действия. После, ако тя още има някакви чувства към теб, то ще си проличи и пак ще се съберете, щом е готова за това Успех и-и-и мисли до 10 преди да направиш нещо глупаво
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Аз няма да те упреквам Вярно, постъпил си глупаво, но всеки прави грешки..а и чувствата не могат да се контролират, особено ревността (казвам го, защото съм адски ревнива). Самата аз не знам как точно, но някакси се справям с това - моето момче няма мн приятелки момичета и само някоя като се доближеше до него ми идеше да й издера очите /особено ако е някаква нова позната / е, наложи се да приема факта, че няма нищо лошо да си общува и с др момичета освен мен, какво като се поздравяват и излизат понякога..важното е, че той прегръща и целува МЕН и на МЕН казва, че ме обича Та мисълта ми е, че докато не се справиш с тази неконтролируема ревност няма как да си я върнеш, защото проблема постоянно ще се появява. За момента, щом тя е разочарована и обидена, опитай се да бъдеш с нея като приятел, докажи й, че се опитваш да се промениш, не с думи, а с действия. После, ако тя още има някакви чувства към теб, то ще си проличи и пак ще се съберете, щом е готова за това Успех и-и-и мисли до 10 преди да направиш нещо глупаво
    Благодаря ти!

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Първо се смях.
    После ми стана за жал за теб.
    Не за друго,просто се чудя
    как човек може да е толкова тъп.
    Доста си мазен и лицемерен
    и заслужаваш всичко,което
    ти се случва.
    Не съм феминист,ама ти си
    срам за мъжкото общество.
    Аз казвам "НЕ" на педерасти като
    теб и отварям Каменица!
    освен тва мили авторе научи се да пишеш на български език наистина тъпо е да напишеш "убида"....

Голям фен
    "История с тъжен край"
    Ти кво очакваше, че ще има "заживели щастливо до края на дните си"?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    "История с тъжен край"
    Ти кво очакваше, че ще има "заживели щастливо до края на дните си"?
    Благодаря ти,като се прайш на интересен адски ми помагаш

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Desir3

Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Sofiq
    Всичко сам си направих и адски мноо съжалявам,не мисля че ЗАСЛУЖАВАМ 4-ти шанс ;((((((

Знаеш ли какво си загубил?????? Имаш ли си на идея колко много хора всеки ден се молят да ги обикне човека в който са влюбени Надявам се да оправиш грешката която си допуснал Моя съвет е да говориш с нея и да се разберете, и не бади толкова ревнив

Град
    Sofiq
    Говорих с нея,момичето просто не ме иска в живота си повече[само като приятел]. Ши*ания ми,скапан животец вече няя смисъъъъл!

Град
    Монтана
    Аз не мисля че си сгрешил щот и аз до преди време бех мн ревнив и знам какво ти е... Предлагам ти да й кажеш какво имаш към нея и да я питаш дали и тя още има някакви чувства
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Ооо, я си намери друго гадже... и стига цинкя тука... не си я харесвал, пък после не можеш без нея.... тъп си... от мен имаш комбинация от три пръста, с преобладаващ среден
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си