- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !
От известно време харесвам едно момче,но той дори не иска да ми отдели малко повече внимание.. само когато е на кеф ме закача. Имам пълна връзка с него.Смисъл, че имам Skaypa му, телефона му, и постоянно се виждаме и все пак нещо не се получава.Не си говорим дълго ( смисъл такъв че трябва да му вадя думите от устата ) , не се виждаме за дълго колкото и да искам и да настоявам в някои случаи.
Просто искам да се получи нещо м/у нас , защото много го обичам , но тои явно не ме разбира , а аз немога да му го кажа директно . Опитвам с намеци , но той или се прави , че не разбира или незнам![]()
Давайте мнения и съвети .. Предварително ви благодаря![]()
Ас съм си аз и не ме е*е за вас !
не та харесва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може да те боли,но съм съгласна.Първоначално написано от tuzaro
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1 .. А как може да обичаш някой,с когото нямаш нищо общо?Първоначално написано от tuzaro
![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
мисля,4е просто ходи с теб ей така,не иска ни6о сериозно,просто да има гадже
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ааааа,тука не съм съгласен,любовта не значи да ходиш с някого...за тва има споделена и несподелена любов,аз лично съм ОБИЧАЛ ДО БОЛКА момиче с което не съм се и гушнал даже!Първоначално написано от Cathylicious
Съвета ми към теб,съкровище,е:
Никога не се отказвай!Целуни го,само тва щи кажа,целуни го!
постоянство
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Явно момчето нищо не изпитва към теб или пък го е толкова срам, че не може и да говори като сте заедно. Ако не проявава никакъв интерес сега на дали ще го направи и за вбъдеще - по добре го забрави докато е време... Това е моя съвет![]()
Просто искам да се получи нещо м/у нас , защото много го обичам , но тои явно не ме разбира , а аз немога да му го кажа директно . Опитвам с намеци , но той или се прави , че не разбира или незнам![]()
едва ли не разбираможе би просто не изпитва чувства към теб..ще те заболи знам, но това е истината
и не му намеквай..кажи му го директно ! ако и тогава остане толкова безразличен не му досаждай повече
УСПЕХ !
![]()
Да, сигурно не изпитва нищо, но недей да се отказваш...
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
+++съгласна! може да заболи но наистина може да не изпитва нищо-просто не се предавайПървоначално написано от Gerr
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Ако обичаш един човек ще имаш смелостта да му кажеш много неща в името на любовта..т.е. че изпитваш нещо към него..поне ако ще рискуваш рискувай до крайАко и тогава не се получи нищо просто се откажи..
Не веднъж съм попадала в ситуация като твоята.. накрая осъзнавам колко глупава съм била да ходя зад гъза на някакъв неориентиран хлапак
![]()