- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на пениса
Поредната лишена от смисъл и абслолютно идиотска тема... То да му писне на човек да чете глупости. Първите няколко пъти е забавно дори интересно, но вече(поне на мен) взема да омръзва.
По темата - изобщо минавало ли ти е през кухата (с извинение, но щом пишеш такива тъпотий значи не съм много далеч от истината) глава, че тепърва "достойнството" ти ще започва да расте? Мислете малко бе мама му стара, Господ за това ви ги е дал тия глави...
Оооо,колко съм изненадан-поредния малоумник станал жертва на синдрома "Малка ми е пишката"...Първоначално написано от EnDer
Има просто решение:
Зимаш си едно е такова нещо ->; налапваш го и палиш фитилчето. И така ще сториш едно голямо добро на света!
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Божее,какви теми имаМерси,че ме забавлявате поне
![]()
От маструбирането не расте!!! Това е доказаноПървоначално написано от agerginov
![]()
П.С. 18.7 На това му се вика точност![]()
No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Хахаха от чикий няма да ти порасне пишката успокой сеПървоначално написано от boyski33
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
на 14 сам и ми е по малак от твоя ама сам 148 смятай колко бавно ще порасна когато растеш ти расте и той такаче той ще порасне бързо от 1 път
За стандартни размери на пениса са приети – преди пубертета от 6 до 8 см в ерекция, а след половото развитие – от 12 до 17 см по дължина в ерекция и от 5 до 10 см в нееректирало състояние
от WIKIPEDIA
вижте какво пише уе какво се притесняваме и аз сам в този проблем малък ми е несе хавля ама сам сигорен че когато изляза пред момичето ще го направя със воля така , че да може да се възбуди тя самата на МАКС
![]()
Кво става с децата ни ? На 14 години дори не се сещах за какво служи тоя израстък ..
На 19 съм и ми е 16 .. Не мога да се оплача честно напълно са ми достатчни. Всичко зависи от психиката ти то че ще ти расте още ще ти расте (дано..) Просто не се сдухвай за глупости и игнорирай повечето "хора" в тази тема .. Всичко зависи от опита и до колко качествено можеш да възбудиш и задоволиш една жена.. То и 50 да ти е закво ти е ако незнаеш как да процедираш .. Стягаш си гъза и няма да мислиш за тва той ще порасне най-вероятно..
Доста четох в този форум и стигам до извода , че просто повечето му потребители изобщо си нямат представа какво говорят и просто крият некви комплекси незнам..
15 sm ma
|||||||
na 14 sam ma pak nqma koi da sviri![]()
![]()
![]()
![]()
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
Изчетох коментарите, мн весели![]()
![]()
Относно пича: Пишка имаш ли - имаш. Радвай и са и не му мисли много. ша порасне :P![]()
Напълно съм съгласен!И аз съм на 14 и няма смисъл сега да го искам да стане 18 см!Всичко идва с времето си.Първоначално написано от 250mlgratis
Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
+1
има още доста време да растеПървоначално написано от EnDer
... пък и ако си ти е малък няма начин да го направиш по голям (като неброим пластиката) същото е както при жените... едната е с голам балкон,друга въобще го няма.. и така
![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
рецептата е такава:
Всеки ден от 13:00 до 13:10 опъваш пишока колкото можеш повече ама без да го надървяш. В 13:09 го поливаш с кафе да може кофеина да попие и пишока ти да има енергия. След това вкарваш 2 анаболни хапчета в пикочния канал и го оставяш да расте. Успех!
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
А на 14 за какво ти е пишка 20 санта???![]()
![]()
![]()
Абее вие малките имате сериозен проблем ... честно ...
Седи грей се не е от компа ... а просто си още малък ... има да растеее растеее ...
споко ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
едва ли да се наливаш със сокове ще помогне, ще расте някаде до 18 - 20 г
яж яйца с лук - в Плейбой пишеше, че помага
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от spanki
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Стига вече с тия размери бе!
Моята пишка като е по-голяма от нормално (около 18 см. в ненадървено състояние) кво да кажа,а?
Пробвай да ебеш магарицаПървоначално написано от czanev
![]()
abe mom4e...: nameri si enda priqtelka deto ti pravi hybavi svirki i 6te stane po golqmpoemai pove4e kalcii.. i 6te vidi6 razlikata v malkiq 4o4oko skoro vreme.. a do kolkoto vuprosa za godiniote do koga raste pi6kata ... do 25g