.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Супер фен
    Поредната лишена от смисъл и абслолютно идиотска тема... То да му писне на човек да чете глупости. Първите няколко пъти е забавно дори интересно, но вече(поне на мен) взема да омръзва.

По темата - изобщо минавало ли ти е през кухата (с извинение, но щом пишеш такива тъпотий значи не съм много далеч от истината) глава, че тепърва "достойнството" ти ще започва да расте? Мислете малко бе мама му стара, Господ за това ви ги е дал тия глави...

Град
    На Предника на Географията

Re: Размер на пениса

Цитирай Първоначално написано от EnDer
    Здравейте на 14г съм и "мъжкия полов орган" ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П Моля ви помогнете
    Оооо,колко съм изненадан-поредния малоумник станал жертва на синдрома "Малка ми е пишката"...
    Има просто решение:
    Зимаш си едно е такова нещо -> ; налапваш го и палиш фитилчето. И така ще сториш едно голямо добро на света!
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Божее,какви теми има Мерси,че ме забавлявате поне

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от agerginov
    Ами според мен трябва да маструбираш по-често и всичко ще се оправи.
    аз съм почти на 16 и ми е 18.7 см а стоя много пред компа. спокс има време не се отчайвай.а бтв на момичетата им тябват само 6 см за оргазъм така че..
    От маструбирането не расте!!! Това е доказано

П.С. 18.7 На това му се вика точност
    No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!

;lj

Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    in your dreams ;p
    Цитирай Първоначално написано от boyski33
    Цитирай Първоначално написано от agerginov
    Ами според мен трябва да маструбираш по-често и всичко ще се оправи.
    аз съм почти на 16 и ми е 18.7 см а стоя много пред компа. спокс има време не се отчайвай.а бтв на момичетата им тябват само 6 см за оргазъм така че..
    От маструбирането не расте!!! Това е доказано

П.С. 18.7 На това му се вика точност
    Хахаха от чикий няма да ти порасне пишката успокой се
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

на 14 сам и ми е по малак от твоя ама сам 148 смятай колко бавно ще порасна когато растеш ти расте и той такаче той ще порасне бързо от 1 път

За стандартни размери на пениса са приети – преди пубертета от 6 до 8 см в ерекция, а след половото развитие – от 12 до 17 см по дължина в ерекция и от 5 до 10 см в нееректирало състояние
    от WIKIPEDIA
    вижте какво пише уе какво се притесняваме и аз сам в този проблем малък ми е несе хавля ама сам сигорен че когато изляза пред момичето ще го направя със воля така , че да може да се възбуди тя самата на МАКС

Кво става с децата ни ? На 14 години дори не се сещах за какво служи тоя израстък ..
    На 19 съм и ми е 16 .. Не мога да се оплача честно напълно са ми достатчни. Всичко зависи от психиката ти то че ще ти расте още ще ти расте (дано..) Просто не се сдухвай за глупости и игнорирай повечето "хора" в тази тема .. Всичко зависи от опита и до колко качествено можеш да възбудиш и задоволиш една жена.. То и 50 да ти е закво ти е ако незнаеш как да процедираш .. Стягаш си гъза и няма да мислиш за тва той ще порасне най-вероятно..

Доста четох в този форум и стигам до извода , че просто повечето му потребители изобщо си нямат представа какво говорят и просто крият некви комплекси незнам..

15 sm ma
    |||||||
    na 14 sam ma pak nqma koi da sviri
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!

Супер фен
    Град
    увас ;p

hqhq

Изчетох коментарите, мн весели
    Относно пича: Пишка имаш ли - имаш. Радвай и са и не му мисли много. ша порасне :P

Цитирай Първоначално написано от 250mlgratis
    Кво става с децата ни ? На 14 години дори не се сещах за какво служи тоя израстък ..
    На 19 съм и ми е 16 .. Не мога да се оплача честно напълно са ми достатчни. Всичко зависи от психиката ти то че ще ти расте още ще ти расте (дано..) Просто не се сдухвай за глупости и игнорирай повечето "хора" в тази тема .. Всичко зависи от опита и до колко качествено можеш да възбудиш и задоволиш една жена.. То и 50 да ти е закво ти е ако незнаеш как да процедираш .. Стягаш си гъза и няма да мислиш за тва той ще порасне най-вероятно..

Доста четох в този форум и стигам до извода , че просто повечето му потребители изобщо си нямат представа какво говорят и просто крият некви комплекси незнам..
    Напълно съм съгласен!И аз съм на 14 и няма смисъл сега да го искам да стане 18 см!Всичко идва с времето си.

Град
    ВаРнАаАа

Re: hqhq

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Изчетох коментарите, мн весели
    Относно пича: Пишка имаш ли - имаш. Радвай и са и не му мисли много. ша порасне :P
    +1

Re: Размер на пениса

Цитирай Първоначално написано от EnDer
    Здравейте на 14г съм и "мъжкия полов орган" ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П Моля ви помогнете
    има още доста време да расте ... пък и ако си ти е малък няма начин да го направиш по голям (като неброим пластиката) същото е както при жените... едната е с голам балкон,друга въобще го няма.. и така
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Град
    Пловдив
    рецептата е такава:
    Всеки ден от 13:00 до 13:10 опъваш пишока колкото можеш повече ама без да го надървяш. В 13:09 го поливаш с кафе да може кофеина да попие и пишока ти да има енергия. След това вкарваш 2 анаболни хапчета в пикочния канал и го оставяш да расте. Успех!
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    А на 14 за какво ти е пишка 20 санта??? Абее вие малките имате сериозен проблем ... честно ... Седи грей се не е от компа ... а просто си още малък ... има да растеее растеее ... споко ..

едва ли да се наливаш със сокове ще помогне, ще расте някаде до 18 - 20 г

Супер фен Аватара на fenasf
    яж яйца с лук - в Плейбой пишеше, че помага
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Пий свинска мас със зехтин.
    Seriously.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от spanki
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Пий свинска мас със зехтин.
    Seriously.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Габрово
    Стига вече с тия размери бе!
    Моята пишка като е по-голяма от нормално (около 18 см. в ненадървено състояние) кво да кажа,а?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от czanev
    Стига вече с тия размери бе!
    Моята пишка като е по-голяма от нормално (около 18 см. в ненадървено състояние) кво да кажа,а?
    Пробвай да ебеш магарица

:P

abe mom4e...: nameri si enda priqtelka deto ti pravi hybavi svirki i 6te stane po golqm poemai pove4e kalcii.. i 6te vidi6 razlikata v malkiq 4o4oko skoro vreme.. a do kolkoto vuprosa za godiniote do koga raste pi6kata ... do 25g

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си