- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на пениса
Глей ся ... щом си на 14 имаш още поне 4 години да ти расте ... с по сантиметър - 2 на година и си готовняма страшно мъжки
![]()
Глей ся ... щом си на 14 имаш още поне 4 години да ти расте ... с по сантиметър - 2 на година и си готовняма страшно мъжки
П.С. Към маста с зехтин и карамфил можеш да сложиш и малко пача лой с чубрица![]()
spokoino malak. България заема непристижното 17-о място по дължина и обиколка на пениса (14,09 см/11,69 см) от 25-те европейски държави, взели участие в проучването.
Публикацията във вестник Билд разкрива, че най-големи патки имат французите (средна дължина 15,48 см и обиколка 13,63 см), а най-малки са пишките на гърците, с големина 12,18 см/10,19 см Е от тово трябва да ти стане ясно ,че доста от мъжете лъжат за размера си.Знам и още една любопитна подробност само на 0,4% в Европа им надвишават 16см. След една проста аритметика ако сметнем че в българия има 3 милиона пениса и само 1/200 част са по-големи от 16см , значи 15 000 са така наречените надарени
не е важен размера на магическата пръчица, а самата магийка в нея !![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
az razcukvam kato nenormalen i ni6to mi nqma na Penisa i az sam na 14 i mi e 15
Ride BMX
Ами брат и аз стоя много пред компа и засега нямам проблеми![]()
Хора,не се ебавате с човека.Пича видял пенисите на нъкви негови приятели и тръгнал да се сравнява.Аз съм чувал,че жените били задоволявани от 7-сантиметров,а останалото е изгазица,дето се вика.Тъй че пича да е спокоен и ако покаже наи-доброто от себе си,няма място за провал![]()
Научната статистика показва че средният размер за мъжки полов орган е 45,3см до 67,2см. Ако твоят полов орган е в тези граници, няма да имаш проблеми при осъществяването на полов контакт с индивид от противопложния пол. В противен случай половият ти орган е безполезен и трябва да бъде отстранен чрез оперативна намеса, тази операция спасява животи. Не е рядко срещано жени да загубят живота си вследствие на възникнал бурен смях в последствие гледката на недоразвити мъжки гениталии.Първоначално написано от EnDer
Надявам се съм ви бил полезен, лек ден![]()
Винаги очаквай неочакваното!
:Д смешка и като им покажеш конската наденица и ще им е яко нали освен ако техните органи не са с резмера на кладенец отвор и дълбочина не виждам причина да искаш голем ПЕРЕЛИК + това бик дикс по бавно се пълнят с кръв от колкото нормални дикс
Замалко да повярвам...Нали осъзнаваш , че са мерили на некви случайници патките ??? Така че от некви случайници неможе да се определя размера на цялата държава.. лолПървоначално написано от Chukachi
Е как ш ти е 10 санта на 14 години![]()
.....
Аз също стоя много и сам на 14 но ми е 18см така че не е от компа![]()
Абе вие освен да си мерите пишките всеки ден, друга работа нямате ли си ?![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Ами според мен трябва да маструбираш по-често и всичко ще се оправи.
аз съм почти на 16 и ми е 18.7 см а стоя много пред компа. спокс има време не се отчайвай.а бтв на момичетата им тябват само 6 см за оргазъм така че..![]()
Да бе вие сички сте взели линийките и ся изказвайте се. 6 см... някой др път...Първоначално написано от agerginov
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
На мене ми е интересно само... колко е нормалното !?незнаех че има критерии...
Ако си под 12 см имаш два избора-чикии цял живот,щото никоя няма да те погледне,или събираш пари за някоя реалистична секс-куклаПървоначално написано от defiance
![]()
Стига вече с тия размери бе,хора!Засега по-добре си гледай училището и тва е.Като дойде времето ,в което момиче да се доближи до органЪТ ти,тогава ще му мислиш...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
е че момчето може да е бил в ситуацията на секс и да се е оплашило момичето не се бои манияк моя е 19-20см и пред компа и пред не стига ми да задоволя и воя ще порастне![]()
![]()
shhh aman ot kompleksari ... ma vse pak ... pone ima i tapi hora da ni zabavlqvat....
ba4e nai me razbi s PC-to tihahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spox i az sam 24/7 pred pc-to no ne se oplakvam ot malka pi6ka .. a sam kaji re4i na tvoite godini (15)
i ne ... ne raste do 16 godiniima da raste o6te nogo spox ... pone 14 santa .. dai boje da gi stignesh (dai boje poe4e
) pa i do 14 ako ne stignesh ... togaa re6enieto 6e e ili da stanesh ama ADSKI tehni4en s ezika
ili da se napraish na azis i da kihnesh malko mangizi za silikon4e
![]()
![]()
![]()
![]()
(nqmam kirelica na kompa ... sorry za latineca)
Как така си ги мислите тея теми...По-малко от нормалното за 14 годишен.Ай кай ся кое е нормалното размерче за 14 години...?!!Първоначално написано от EnDer
Вива канари...!!
Абе щом си над 10 санта немаш проблем бе, кво си се спекал като мида на маса![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...