- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЛед СекС..
амии днес правихме секс с приятелят ми малко по груб ии по продължителен ии сега ме боли отдолуу и от едната страна се е подулота искам да попитам това нормално ли е след 1ч секс .. ще ми се оправи ли ? или нещ0 е станало
мЕрси на Всички
![]()
Възможно е и да е станало. При груб секс (а ти не описваш колко груб), може да се получат някакви кръвоизливи вътрешни, които са слаби и може да се получи нещо като възпаление, но за да не те плаша, ще ти кажа, че от информацията, която си дала не е ясно откъде точно е проблема![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не, просто си забременяла и зародишът расте бързо и на неправилно място от анатомична гледна точка...
Съжалявам
Ами зависи колко е било грубо
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
еемии може би не чак толкова груб колкото продължителен щото го правихме 1ч и нещо.. 2 свършва ( в презерватив ! ) и аз мисля че не е нещо станало но ме боли сега .. та за тва питах дали е от това и че след 1-2 дни ще ми мине? ама не ми се е случвало досега за това попитах![]()
Нищо ти няма
Ще ти мине до ден два макс
Просто се е претъркало в повечко
Първоначално написано от yCheniChkaTa
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ЕЕМ ОК дано до 1-2 дни да мине че малко ми е некомфортноблагодаря за бързите отговори
![]()
![]()
Считам темата за приключена.