- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нашата история продължава.Благодарим ви отново!
На 21 Март 2007 година тук благодарение на този форум аз се запознах с най-ценното ми същество на този свят.Преди време тя писа тук и направи това,което аз ще повторя-Да ви благодаря за това което създателя,екипа който поддържа сайта и форума,всички вие потребители направихте.
Вие сте причината да се запознаем и да започне нашата красива досега приказка,която се надявам да завърши прекрасно,точно както започна!
Вие ме запознахте с момичето,което ме научи да обичам и да бъда обичан.
Тя ме научи на любовта.Научи ме да давам всичко от себе си.Научи ме и на болка.Научи ме,че любовта боли и че колкото и да се стараем да променим това-Любовта боли и ще продължава да боли.Научи ме,че трябва просто да пренебрегваме болката и да продължаваме да се борим за нас,за любовта.
Обичам я и знам,че ако имам само още 1 ден в който ще живея,то този ден ще го прекарам с нея.
Обичам я откакто я срещнах,но доскоро не си позволявах да го почувствам истински.Винаги мислех за себе си и вземах решенията от страх.Заради всичко това което научих от нея...всеки избор който направих беше различен...и живота ми просто се промени.
Ако не бяхте вие,ако не беше тя-Никога нямаше да разбера любовта.
Благодаря ви!
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
И ние Ти благодарим за тази красива история, която Ви желая никога да не свършва!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ех любов любов завиждам ти желаяти щастие от все сърце дано и аз намеря такова
Бравооо.... много се радвам за вашата приказка..Бъедте щастливи![]()
![]()
Като пишеш такива романтични неща смени си подписа:Първоначално написано от Lav40
Сентенцията: Дъжд кола не мие и срам п***а не е**! за мен лично е*ава всичката романтика на поста ...![]()
+++++Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ехххххх
да живее лубовта...!
а представи си само, ако в деня, в който си се регнал, не го беше направил. тогава никога не би я срещнал. знам си аз, че няма случайни неща![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
пожелавам ви много любов за още дългоо време..явно много се обичате,,радвам се за вас![]()
Радвам се за ВасАма този подпис наистина уби всичко детско в мене
![]()
Първоначално написано от DevilWish
Квото и да пише в подписа ми обичам това момиче до болка!Дори след времето което прекрахме тази вечер.Това което си казахме.Страхотна вечер!
ОБИЧАМ ЯЯЯЯ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
И аз ви завиждам безумно много.родължавайте да се обичате все така и за напред.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
2 години заедно и да се обичате така както в началото мхмм .. браво браво
Успех![]()
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥