.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    Варна

Нашата история продължава.Благодарим ви отново!

На 21 Март 2007 година тук благодарение на този форум аз се запознах с най-ценното ми същество на този свят.Преди време тя писа тук и направи това,което аз ще повторя-Да ви благодаря за това което създателя,екипа който поддържа сайта и форума,всички вие потребители направихте.
    Вие сте причината да се запознаем и да започне нашата красива досега приказка,която се надявам да завърши прекрасно,точно както започна!
    Вие ме запознахте с момичето,което ме научи да обичам и да бъда обичан.
    Тя ме научи на любовта.Научи ме да давам всичко от себе си.Научи ме и на болка.Научи ме,че любовта боли и че колкото и да се стараем да променим това-Любовта боли и ще продължава да боли.Научи ме,че трябва просто да пренебрегваме болката и да продължаваме да се борим за нас,за любовта.
    Обичам я и знам,че ако имам само още 1 ден в който ще живея,то този ден ще го прекарам с нея.
    Обичам я откакто я срещнах,но доскоро не си позволявах да го почувствам истински.Винаги мислех за себе си и вземах решенията от страх.Заради всичко това което научих от нея...всеки избор който направих беше различен...и живота ми просто се промени.

Ако не бяхте вие,ако не беше тя-Никога нямаше да разбера любовта.
    Благодаря ви!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Супер фен
    Град
    България
    И ние Ти благодарим за тази красива история, която Ви желая никога да не свършва!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ех любов любов завиждам ти желаяти щастие от все сърце дано и аз намеря такова

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Бравооо.... много се радвам за вашата приказка..Бъедте щастливи

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Нашата история продължава.Благодарим ви отново!

Цитирай Първоначално написано от Lav40
    На 21 Март 2007 година тук благодарение на този форум аз се запознах с най-ценното ми същество на този свят.Преди време тя писа тук и направи това,което аз ще повторя-Да ви благодаря за това което създателя,екипа който поддържа сайта и форума,всички вие потребители направихте.
    Вие сте причината да се запознаем и да започне нашата красива досега приказка,която се надявам да завърши прекрасно,точно както започна!
    Вие ме запознахте с момичето,което ме научи да обичам и да бъда обичан.
    Тя ме научи на любовта.Научи ме да давам всичко от себе си.Научи ме и на болка.Научи ме,че любовта боли и че колкото и да се стараем да променим това-Любовта боли и ще продължава да боли.Научи ме,че трябва просто да пренебрегваме болката и да продължаваме да се борим за нас,за любовта.
    Обичам я и знам,че ако имам само още 1 ден в който ще живея,то този ден ще го прекарам с нея.
    Обичам я откакто я срещнах,но доскоро не си позволявах да го почувствам истински.Винаги мислех за себе си и вземах решенията от страх.Заради всичко това което научих от нея...всеки избор който направих беше различен...и живота ми просто се промени.

Ако не бяхте вие,ако не беше тя-Никога нямаше да разбера любовта.
    Благодаря ви!
    Като пишеш такива романтични неща смени си подписа:
    Сентенцията: Дъжд кола не мие и срам п***а не е**! за мен лично е*ава всичката романтика на поста ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    И ние Ти благодарим за тази красива история, която Ви желая никога да не свършва!
    +++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ехххххх
    да живее лубовта...!

Мега фен
    а представи си само, ако в деня, в който си се регнал, не го беше направил. тогава никога не би я срещнал. знам си аз, че няма случайни неща
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

пожелавам ви много любов за още дългоо време..явно много се обичате,,радвам се за вас

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Радвам се за Вас Ама този подпис наистина уби всичко детско в мене

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Радвам се за Вас Ама този подпис наистина уби всичко детско в мене

Фен
    Град
    Варна

Re: Нашата история продължава.Благодарим ви отново!

Квото и да пише в подписа ми обичам това момиче до болка!Дори след времето което прекрахме тази вечер.Това което си казахме.Страхотна вечер!
    ОБИЧАМ ЯЯЯЯ!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И аз ви завиждам безумно много.родължавайте да се обичате все така и за напред.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Враца

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    И аз ви завиждам безумно много.родължавайте да се обичате все така и за напред.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    2 години заедно и да се обичате така както в началото мхмм .. браво браво
    Успех
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мога да ти кажа само едно-Проодължавайте да се обичате и бъдете щастливи заедно.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си