.
Затворена тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 400

Тема: турци..

Повече от фен
    Град
    plovdiv

турци..

преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????

Хора, живеем в XXIв., време когато думи като "раса, цвят на кожата, етническа или религиозна принадлежност" не би трябвалода имат значение при общуването и човешките взаимоотношения!!!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Най-голямото предателство за мен ще е дъщеря ми да си пада по турци, или пък приятелката ми да ме зареже заради турчин направо си тегля ножа.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    еми ко да кажа всички се раждаме и умираме еднакво вярата ни е различна но мечтите едни и същи за жалост някои повече мразят вместо да обичат за това света е така жесток мразете и ще бъдете мразени обичайте и ще ви обичат както се казва око за око зъб за зъб

Град
    системата дегоба
    ако турчин ви спаси живота още ли ще го мразите

В ДОБРИЧ ИМА ВОЕННО ГРОБИЩЕ КЪДЕТО СА ПОЛОЖЕНИ ТЕЛАТА НА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ ВРЕМЕТО НА 1 СВВ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАКВО ГИ РАЗЛИЧАВА СЕГА ТЕЗИ ПОКОЙНИЦИ ВЯРАТА ЕЗИКА КАЖЕТЕ МИ НИМА ВСИЧКИ НЕ СМЕ ЕДНАКВИ

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от turkishJerkOff
    Само мое ви каем най-големите хора у света турците (във всяко едно отношение ммм) понеже съм гей не за друго.
    ти как се казваш,турчин ли си

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Цитирай Първоначално написано от turkishJerkOff
    Само мое ви каем най-големите хора у света турците (във всяко едно отношение ммм) понеже съм гей не за друго.
    ти как се казваш,турчин ли си
    АМА ВЕЧЕ ДРАЗНИТЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА ТУРЦИТЕ НОМЕР 1

Град
    системата дегоба
    тука няма ли някой да заключи темата много етническа умраза има тука

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Засега няма да заключвам темата. Ще помоля всички да се придържат към правилата на форума.

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хората, които плюят и се изказват срещу някой етнос са ми много жалки. Имам много приятели и български помаци, и турци живеещи в Турция. Всичките са страхотни хора. Миналия уикенд бях в Хасковски минерални бани, а това е местност с доста мюсулманско население. Ами какво да ви кажа? Хора като нас и изключително гостоприемни.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аз лично не.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    kazanlak
    ne,dano ne mi se nalaga,sajalqvam no prosto sa mi protivni i ne gi haresvam izob6to...
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Хора, живеем в XXIв., време когато думи като "раса, цвят на кожата, етническа или религиозна принадлежност" не би трябвалода имат значение при общуването и човешките взаимоотношения!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    прави сте, че трябва да сме толерантни... и все пак нещо ме гложди...

не мога да знам за Батак и в същото време да приема това потомците на същите изверги да правят секс с наши момичета... някак просто не ми е приятно

Голям фен Аватара на beb4yy
    Ами аз съм расистка нужно ли е да се изказвам

Мега фен Аватара на Mi6inka
    държа се така както се държат с мен... признавам ..не харесвам турци!Защо ли... защото не един път съм имала възможността да се изправя в диалог с такива... и с цялата си наглост за това, че живеят тука да оплюят България и българите по най-грозния начин...Една... девойка туркиня даже ми разви теорията как всеки българин имал в себе си капка турска кръв, защото преди години, когато турците са властвали са си сяли семето навсякъде..и сега всеки има турско в себе си...

Най-вероятно има и свестни турци..не се съмнявам в това... просто аз все още не познавам такива.. и... за сега не съм положително настроена..

аз лично от турчин и циганен добро не съм видяла ..турците си имат държава да си ходят там какво правят тука..само като им видя мазните черни кожи и като усетиш аромата от некъпано от 3 седмици как да не се отвратиш дори да е свестен...

Цитирай Първоначално написано от fc
    Най-голямото предателство за мен ще е дъщеря ми да си пада по турци, или пък приятелката ми да ме зареже заради турчин направо си тегля ножа.
    А как ти звучи да спи със всеки срещнат "не турчин" ?

Цитирай Първоначално написано от F31M6D
    Цитирай Първоначално написано от fc
    А как ти звучи да спи със всеки срещнат "не турчин" ?
    Това пък какво общо има с турците не ми стана ясно?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: турци..

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????
    Според мен просто си си начесала крастата, а и там многоженството е разрешено Няма да питам какво ти е подарил но се сещам

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    аз лично от турчин и циганен добро не съм видяла ..турците си имат държава да си ходят там какво правят тука..само като им видя мазните черни кожи и като усетиш аромата от некъпано от 3 седмици как да не се отвратиш дори да е свестен...
    извинявай,но не всички са с черни кожи,това са ромите ако не си чувал турците са много чистоплътни,още повече и че са обрязани,което е доста по хигиенично..не ви разбирам наистина как може да сте такива расисти..а тия момичета,които се изказвате толкова крайно недейте да говорите така без да сте опознали хората,защото аз също съм си мислила мн лоши неща за тях,но вече съм на съвсем различно мнение..дори смея да твърдя че този с който съм била е имал най-много положителни качества от всички мъже с които съм била досега.и да сравнявам ги..но най-много се възмущавам на някои жени,за които са уж мангали,но като им видят отношението и че се отнасят с тях като с кралици и забравят за кво става въпрос.доста лицемерно :Х не искам и немога да ви насаждам мнението ми,но поне не бъдете толкова крайни към изказванията си

Супер фен
    Град
    Своге
    ЗА КВО МИ ТРИЕТЕ МНЕНИЯТА , БЕ , НЕЩАСТНИЦИ ????

ВАЩА МАМА ДОЛНА , КУРВЕНСКА !

НА КАФЕВО СТЕ 'СИЧКИТЕ МОДЕРАТОРИ !!!!!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    прави сте, че трябва да сме толерантни... и все пак нещо ме гложди...

не мога да знам за Батак и в същото време да приема това потомците на същите изверги да правят секс с наши момичета... някак просто не ми е приятно
    http://vbox7.com/play:2ae606d5
    Били сме комплексирани от турците ,това като го прочетох и като прочетох подписа на авторката ми стана ясно защо излиза с турци .а не с Българи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си