- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????
Хора, живеем в XXIв., време когато думи като "раса, цвят на кожата, етническа или религиозна принадлежност" не би трябвалода имат значение при общуването и човешките взаимоотношения!!!![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Най-голямото предателство за мен ще е дъщеря ми да си пада по турци, или пък приятелката ми да ме зареже заради турчин направо си тегля ножа.
Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
еми ко да кажа всички се раждаме и умираме еднакво вярата ни е различна но мечтите едни и същи за жалост някои повече мразят вместо да обичат за това света е така жесток мразете и ще бъдете мразени обичайте и ще ви обичат както се казва око за око зъб за зъб
ако турчин ви спаси живота още ли ще го мразите
В ДОБРИЧ ИМА ВОЕННО ГРОБИЩЕ КЪДЕТО СА ПОЛОЖЕНИ ТЕЛАТА НА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ ВРЕМЕТО НА 1 СВВ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАКВО ГИ РАЗЛИЧАВА СЕГА ТЕЗИ ПОКОЙНИЦИ ВЯРАТА ЕЗИКА КАЖЕТЕ МИ НИМА ВСИЧКИ НЕ СМЕ ЕДНАКВИ
ти как се казваш,турчин ли сиПървоначално написано от turkishJerkOff
![]()
АМА ВЕЧЕ ДРАЗНИТЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА ТУРЦИТЕ НОМЕР 1Първоначално написано от Stela90
тука няма ли някой да заключи темата много етническа умраза има тука![]()
Засега няма да заключвам темата. Ще помоля всички да се придържат към правилата на форума.
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Хората, които плюят и се изказват срещу някой етнос са ми много жалки. Имам много приятели и български помаци, и турци живеещи в Турция. Всичките са страхотни хора. Миналия уикенд бях в Хасковски минерални бани, а това е местност с доста мюсулманско население. Ами какво да ви кажа? Хора като нас и изключително гостоприемни.
Аз лично не.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ne,dano ne mi se nalaga,sajalqvam no prosto sa mi protivni i ne gi haresvam izob6to...
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Първоначално написано от Desir3
прави сте, че трябва да сме толерантни... и все пак нещо ме гложди...
не мога да знам за Батак и в същото време да приема това потомците на същите изверги да правят секс с наши момичета... някак просто не ми е приятно
държа се така както се държат с мен... признавам ..не харесвам турци!Защо ли... защото не един път съм имала възможността да се изправя в диалог с такива... и с цялата си наглост за това, че живеят тука да оплюят България и българите по най-грозния начин...Една... девойка туркиня даже ми разви теорията как всеки българин имал в себе си капка турска кръв, защото преди години, когато турците са властвали са си сяли семето навсякъде..и сега всеки има турско в себе си...![]()
Най-вероятно има и свестни турци..не се съмнявам в това... просто аз все още не познавам такива.. и... за сега не съм положително настроена..![]()
![]()
аз лично от турчин и циганен добро не съм видяла ..турците си имат държава да си ходят там какво правят тука..само като им видя мазните черни кожи и като усетиш аромата от некъпано от 3 седмици как да не се отвратиш дори да е свестен...
А как ти звучи да спи със всеки срещнат "не турчин" ?Първоначално написано от fc
Аре със здраве.
http://www.vbox7.com/play:6c61a679
Това пък какво общо има с турците не ми стана ясно?Първоначално написано от F31M6D
Според мен просто си си начесала крастата, а и там многоженството е разрешеноПървоначално написано от Stela90
Няма да питам какво ти е подарил
но се сещам
![]()
извинявай,но не всички са с черни кожи,това са ромите ако не си чувал турците са много чистоплътни,още повече и че са обрязани,което е доста по хигиенично..не ви разбирам наистина как може да сте такива расисти..а тия момичета,които се изказвате толкова крайно недейте да говорите така без да сте опознали хората,защото аз също съм си мислила мн лоши неща за тях,но вече съм на съвсем различно мнение..дори смея да твърдя че този с който съм била е имал най-много положителни качества от всички мъже с които съм била досега.и да сравнявам ги..но най-много се възмущавам на някои жени,за които са уж мангали,но като им видят отношението и че се отнасят с тях като с кралици и забравят за кво става въпрос.доста лицемерно :Х не искам и немога да ви насаждам мнението ми,но поне не бъдете толкова крайни към изказванията сиПървоначално написано от bonboncho
ЗА КВО МИ ТРИЕТЕ МНЕНИЯТА , БЕ , НЕЩАСТНИЦИ ????
ВАЩА МАМА ДОЛНА , КУРВЕНСКА !
НА КАФЕВО СТЕ 'СИЧКИТЕ МОДЕРАТОРИ !!!!!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
http://vbox7.com/play:2ae606d5Първоначално написано от EarthShaker
Били сме комплексирани от турците ,това като го прочетох и като прочетох подписа на авторката ми стана ясно защо излиза с турци .а не с Българи ..