- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Оле 3oPuTy просто това все едно аз съм го писала.Много се радвам,че има човек,който да мисли по същия начин като мен.Първоначално написано от 3oPuTy
Аз не одобрявам това което са правили турците и не ги защитавам.Обаче наистина никой не се замисля,че ако ния бяхме поробител на една държава как щяхме да се кефим колко сме силни,за да бъде тя толкова време под робство.И никой нямаше да изпита съпричастност към поробения от нас народ(предполагам).Нали на нас щеше да е добре.
За да ни падне държавата е имало причина-била е слаба.
За да бъде 5 века под робство е имало причина-била е слаба.
Турците какво са виновни за това.Ами имали са възможност-завзели ни земята.Всеки би постъпил така.Както и да е.Сега тука всички ще ме наобидят с разни красиви думички и каква българка съм била,ама поне се замислете малко,че всяка монета има 2 лица....
ЗоРиТу браковете между българин/ка и другите нации освен турци е нищо.Ама за мен турците са долни хора.Естествено не всичко са , но не мога да избягам от ненавистта си която чувствам към всичко турско.
Казваш ,че те е срам ,че си българка,че имало наркомани , че имало малолетни шофьори и т.н.
Еми за държава дърпана 5века назаде от такъв ограничен поробител естествено ,че ще е в това положение.Ние ако го нямаше турското владичество щяхме да сме по-развити от Германия и Франция сигурно...
Вие само знаете да се оплаквате -тва не ми харесва , от тва ме есрам.Като не ви харесва променете го....Аз още съм прекалено малък ,за да гласувам и т.н. Ама младите знаят само да се оплакват.Защо не се дигнат и не свалят тия алчни педерасти от управление.Ще съберем 500000 подписа , ще има референдом.
Слави Трифанов се опитва да вкара едно момиче в парламента ,за да му докладва всичко и да видим за какво наистина става дума...
Ние имаме право да знаем каде отиват парите на държавата и парите от Европа.Ама всичко се крие от нас.
Такива хора като haritov които забравят ей така лесно от каде идват и през какво са минали прадедите им ,за да можем ние да сме свободни сега (свободни доколкото да не на избиват и потурчват...ама те и тва ще почнат да правят скоро ако не се дигнат хората да ги свалят от власт).
Така че вместо да ва есрам , вдигнете се и направете нещо. И се осъзнайте от каде идвате и защо тва да обичаш турци (даже ми става гадно като го кажа) е един вид предателство на родината...
--------------------------------------------------------
Малко ли са ви българите? Ще изчезне всичко българско бе хора, както и чистите българи. 5 века сме се чудили как да се отървем от тая сган, а вие сега заради единия секс сте готови да сте с тия.. нямам думи....![]()
![]()
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Няма значесние какъв е по народност,стига да е свестен,а не някакъв кретен.Наистина в днешно време е смешно да се делят хората по раса,цвят на кожата и тн.Наистина им се носи лоша слава на турците в България,но винаги има изключения.
това познато ли ти е виж коментарите по-долуПървоначално написано от BlueFace
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Не съм забравил от къде съм,дошъл и не убиждай!
Допускаш повече грешки и от турчин,ти си неграмотен.Жалко,че ще завършиш само .
Такива като тебе дето мислят,че за да обичаш България трябва да мразиш турците, са глупави и заслепени от атака.
ПОРАСНИ И ПОСТИГНИ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПРАВИЛ АЗ
НЕ МИ Е НА КЕФ ДНЕСКА БЯХ СЪДИЯ НА ЕДНО СЪСТЕЗАНИЕ И МИ ИЗГОРИХА С ЦИГАРА САКОТО А ТО СТРУВА 2500ЛВ НЕ МЕ ЯДОСВАЙ
Даа...всяко стадо си има черни овцеtaa...изкарахте ни ,че сме по-различни...о.О имаме по 3 уши...
вгледайте се добре
По същата логика - някво ханче идва във Византийска земя,воюва и обявява България..или преди това - Рим ...и какво ся? излиза ,че почти цяла Европа трябва да се даде на Римляните (не съм сиг кои са техните наследници сега)...или още преди това.....и може да продължим цял ден
но ми кажи...кой за теб е българин?Този ,който носи българско име,който има българско гражданство,който е роден в БЪлгария...или онзи,от моя клас...дето се има за голям патриот (мен не ме имат за турчин...) СРИЧА...трудно чете...вече е 9ти клас о.О добре,разбирам ,че в английския и френския го няма...но и в българския... о.О...освен това не знае датите на най-важните български празници....даже нз кога е създадена България...това ли е българина?
А и тука..големите патриотчета...поработете над правописа си...и граматиката...я направо почнете отначало всичко![]()
soul1199..обичам те миличкооо ^^
...ако тя е курва...то вашите "гаджета" нз кфи са....
Научете си историята, бе идиоти.
Бахти хората, срам ме е от вас. (тва за тея, ''патриотите'')
ако се отнася за мен имам 6 на матурата
haritov какво си постигнал???
И пак не разбирам каква точно ми е изцепката??Не мога да кажа с точност какъв ще стане момчето ама знам какъв искам аз да стана и това да постигнеш нещо в живота не става с 2ки...И ми казваш ,че съм неграмотен.Много съм далече от неграмотен мога да ти кажа.Защото ако трябва ще си скъсам гъза от учене ама ще вляза в София архитектура и ще си намеря хубава работа...Хората които не учат трудно си намират хубава работа...
Ти се фукаш ,че си постигнал много.И как си го постигнал с 2ки и 3ки за сроковете по 4 предмета??Аз може да съм деветокласник ама тва кфо променя??Да неби да съм малък ,че да мисля трезво и разумно??
А до колкото за турците...Не подкрепям атака,но ги ненавиждам.Няма да се промени този факт.Отвори си очите и се позаинтересувай кфо се случва в нашата държава в момента.И се замисли на колко от хората им пука.България е паднала под турско робство,защото тогава е била разкъсана и слаба,но начинът по който сме третирани ,смачквани ,клани , преследвани и т.н. не мога да им го простя...Незнам как ти можеш??
Не знам за другите, но аз определено не говоря в минало време. Говоря за настоящето, което далеч не е толкова розово, колкото го изкарвате.
Тези 500 години са тъмно петно в историята ни. До голяма степен сме си виновни сами. Защото не сме били способни да им противодействаме, били сме слаби, били сме примирени и т.н.
Обаче тези 500 години продължават и са всъщност повече от 600. И проблема е същия. Наизустили сте някви приказки от учебниците, че хората са равни и не "трябва да слагаме всички под общ знаменател". И точно заради такива като вас робството продължава и дори се задълбочава. Подчинени сме в собствената си суверенна държава.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от BlueFace
ще те осъдя за нещо което пра пра пра дядо ти е направил тогава малкия може да съм имал двойки но имам повече акъл от другите и съм се реализирал а на теб ти предстои
Браво на теб.Аз в другата тема дето "съм се изцепил" съм написал на момчето,че трябва да се стряга и да учи.В тоя живот ,можеш да се съгласиш с мен ,нещата не стават ей така от само себе си.Първоначално написано от haritov
Ти казваш на мен ,че съм бил неграмотен.На мен не ми пука какво мислиш за мен,защото аз се познавам по добре от теб.И има много хора които ме познават и знят ,че съм далеч от неграмотността...
Аз не съм расист,прсото ненавиждам турците.Не заради цвета на кожата ,а заради деянията им преди и сега...Ти можеш да ги защитаваш и да им прощаваш ама никога няма да се променят нещата...
така реших да го редактирамПървоначално написано от BlueFace
Немога да повярвам на очите си 5 века хайде ще приемем че ги забравим някакси, ще забравим и клането при Батак и какво? Вие невиждате ли какво става около вас, пуснете си тая телевизия малко бре, вижте как турците се гаврят с Българите ВИЖТЕ БЕ, и това ли да забравим което се случва сега.
![]()
![]()
![]()
Ако някой все пак неможа да ми разбере поста, да ми каже, ще му напиша цял списък + видео материал какво се случва в момента в България.
Турците са ми гадни.Нямам нищо против хората,но само като не сетя за тия 5 века,които са ни отнели.....Малкото патриотизъм у мен се обажда.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Кое от тук казаното не е вярно?
??????????Първоначално написано от lipstik
Пепел ти на устата!! ТИ осъзнаваш ли какви ги дрънкаш?? Ето такива като теб отрекоха баташкото клане!! И на робството викат "присъствие"!!
Попитах нещо за "Баязид 2", това поредния ми неполучил отговор въпрос ли ще е?
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
1. http://vbox7.com/play:b9a0e7af - За тази България ли Левски отдаде живота си.
2. http://vbox7.com/play:ebe2a612 - Турцизират българските университети, Паралакс, 29.04.2009 (част 1)
2.1 http://vbox7.com/play:640985a8
Турцизират българските университети, Паралакс, 29.04.2009 (част 2)
3. http://vbox7.com/play:c54ddb78 - Сега Е Момента! Ние Ще Говорим!
4. http://www.vbox7.com/play:3d20169c - Дпс Празнува С Турски Знамена
5. http://www.vbox7.com/play:0466c941 - Новото Робство - 3 - Филм На Тв Скат
6. http://www.vbox7.com/play:f65a77da - В България Ли Сме Или В Турция?!?!?
7. "ТУРЧИН: Стъпили сме в БЪЛГАРИЯ, влизаме в ЕС и ви превземаме! Купили сме политиците ви.... !
България бе взривена тази сутрин с обаждане от Турция: "Стъпили сме в България и с влизането ни в ЕС ще ви превземем. Купили сме политиците ви. ДПС пак ще е на власт след изборите, защото турците са единни, а вие българите сте продажници. Имате 350 партии, а ние само
ДПС. По време на изборите ще дойдат нашите братя от Турция за да гласуват", каза българин с турско самосъзнание в ефира на "Скат". На въпрос откъде се обажда, човекът обясни, че звъни от Турция и трябва вече да приемем съдбата си. Това взриви ефира на телевизията. Зрителите българи поискаха това изказване да се върти по цял ден по "Скат" до изборите за да го чуят и останалите телевизии.
"Дълбоко се съмняваме, че някой от политиците ни или другите медии ще го чуе, защото и те са купени от турците", каза един от възмутените български зрители на "Скат".
8. http://www.vbox7.com/play:216a1bb4 - 22.10.2008г. ориенталски ритми звучаха при откриването на нова детска площадка в кърджали. общината си направи пи - ар реклама и докара децата от градините да забавляват турските гости.![]()
9. http://www.vbox7.com/play:bc31f016 - Новини Тв2 - Терор Над Българи От Роми В Павликени
10. С надписи “Смърт за България” и "ДПС - победа" оскверниха Езиковата гимназия в Хасково
2009-03-12 @ 10:49 EET
Новини Хасково. С надписи “Смърт за България” осъмна Гимназията за преподаване на чужди езици “Проф. д-р Асен Златаров” в Хасково. Има и надпис "ДПС - победа" и изрисувани полумесеци. За оскверняването на учебното заведение сигнализира областният координатор на партия “Атака” Георги Майоров, предаде кореспондентът на Агенция “Фокус”.
11.Пари за храм отиват за джамии
Кметът на Тервел Живко Георгиев заяви готовността си да постави за нова дискусия в Общинския съвет разпределението на капиталовите разходи. Той се мотивира със законови несъответствия. Съветничката Юмюгюл Сюлейман настоя на заседание миналата седмица сумата, предвидена за доизграждане на новия църковен храм да бъде редуцирана от 150 000 лева до 70 000 лв. Останалите средства тя предложи за текущ ремонт на джамиите в Тервел и Коларци – включени в предложението на кмета с общо 30 000 лв. Сградите на джамиите не са общинска собственост, а се притежават от съответните мюсюлмански настоятелства. По тази причина не може да се очаква да се предоставят суми за градежи и основни ремонти на джамии,тъй като това е в разрез със Закона за общинските бюджети .В същото време теренът на новия църковен храм е общинска собственост и строежът се финансира от общинския бюджет, дирекция ”Вероизповедания” при МС и чрез дарения. Председателят на общинския съвет Айдън Фаик подкрепи Сюлейман тъй като по думите му прекалено много средства се изразходват за Тервел, а малко- за селата. Последвалото гласуване, приключи “за” преразпределението. Общинската съветничка е "прекроила" и други дейности, заложени в бюджета. Тя е направила свое предложение за разпределяне на сума от 889 149 лв. , 505 100 лв. от които целева субсидия за капиталови разходи и 384 049 лв. собствени бюджетни средства.
12. http://video.v2.bgnes.com/view/2243 - В Рибново карат децата да се обръщат с "Ага" вместо с господин
13. http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8 - Гавра с БЪЛГАРСКИ гробове
14.15.Арендатор е разорал българското гробище в Дряновец
Арендаторът Джевит Бейтула е разорал около 70% от българското гробище в с. Дряновец.16. http://dnes.dir.bg/2008/08/16/news3295506.html - Полицаи са в болница след ромски погромУволниха полицаят, хванал цигани да късат знамето
2008-09-29 @ 18:01 EEST
Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000 лв. Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.
Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.
Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.
Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.
Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.
В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.
Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.
„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.
Реших да отделя малко от времето си и да ви покажа малка част от НАСТОЯЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ, съветвам ви да излгедате всичко до край. НЯКАКВИ МНЕНИЯ?
Не пуснах умишлено другите клипове в който турци се гаврят с Български момчета, едно от което е с увреждания, а тия се гаврят с него като го карат да им лапа бият го и така нататък. След това дето 5 турчина бият Българче в училище, след това 8 турчета пребиват 15 годишно на центъра в гр.Добрич и куп такива. Посочете ми кога ние Българите сме се гаврили така? Кога някой Българин е отишъл в Турция и е започнал да си прави своеволия, та дори и Тук в България. Има такива случай да, но са породени от гняв защото виждат какво се случва в тази държава.
Chicho Това за българчетата в Турция да са гаврят вярваш или не това няма да се позволи там, но с риск да те обидя ще кажа че на това в България не се обръща внимание... просто са я оставили държавата да си кара на автопилот
Не не ме обиждаш, и никой няма да успее да ме обиди тук.
Да така ече никой не обръща внимание на това.
http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=3220 Гавра с БЪЛГАРЧЕ почти сляпо, болно от сърце. Заплаха със смърт, допиране на нож до гърлото, заплаха за обрязване, шамари и мн други.
Твоите приятели явно са расисти![]()