- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Немога да повярвам на това което пишете.
![]()
chicho не мисля,че всички трябва да се слагат под общ знаменател.
Никога не сме слагали всички под общ знаменател, в по-предните си постове написах, че има малцина свестни между тях!!!!!
http://vbox7.com/play:5ad2c0e1 - Гавра С Българското Знаме
ПС: Истината боли момчета и момичета, колкото и да се опитвате да ги защитавате всичко се вижда, те самите не плащат ток и вода, а родителите си късат гъзовете да бачкат за да платят сметките, кога нашите родители ще отидат да крадат желязо? Кога нашите родители ще са с една крачка пред турцитеи ромите, било за помощи и т.н.
Едно е турци в Турция, друго са разни крадливи роми из нашата малка държава![]()
Но да, прав си за тези,които правят разни мизерии и се гаврят с българите.
Централни сили:
• Германия
• България
• Австро-Унгария
• Османска империя
За незнаещите това е военен съюз през 1 СВ ... както виждате тогава сме били съюзници...
Дадена нация за да се запази за повече от 25 години трябва да потдържа коефициент на плодовитост 2.11 деца на семейство т.е дете и 3/4 (тъпи изказвания как така 3/4, еми отворете учебниците по география и ще разберете), със всичко по-малко нацията ще намалява. Никоя нация не е могла да се възвърне с коефициент 1.9 т.е 1 дете и половина, а с коефициент 1.3 е невъзможно да се възвърне. Защото две двойки родители имащи по 1 дете, тогава има два пъти по-малко деца отколкото родители. Ако тези деца имат по едно дете, тогава има 1/4 по-малко внуци отколкото деди и баби. Ако 1 милион бебета са родени през 2006, би било трудно през 2026 г. да има 2 милиона възрастни. Ако ми разбирате логиката, турция отново ще ни преебе, просто го усещам. 1 семейство турци или цигани правят по 4-5 деца. 1 Българско семейство прави 1-2 деца.
ПС:
През последните години, мюсюлманското население на Англия , се покачи от 82 000 до 2.5 милиона, над 30 пъти. Не го споменавам туко така, това се случва в Европа.
вече на религия го обърнахте
не сте расисти
Циганите са си цигани и няма оправия с тях, всеки го знае.
Но обикновеното турско и българско население си живее съвсем нормално и съдружно. Етническите проблеми почнаха заради ДСП, Атака и разни хора, опитващи се да радикализират турците. Всичко е заради политиката, но по-голямата част от населението е твърде заето в ежедневието си(работят съвместно и турци, и българи), за да обръща внимание на политическите провокации.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Върни се една страница назад и погледни колко информация съм изкарал. Ако това за теб е нормално и съдружно живеене, за мен не е.Първоначално написано от Nam3less3
какво да ви кажа... жалко е,но е неизбежно!!!Нацията ни се топи и умира с невероятно бързи темпове...тва не е само в България,ами насякъде по света...кръговрат...
Аз не казвам ,че не правя грешки ама ти си по смешен.Защото как можеш да сложиш запетая пред "че" като пред него има "така"....Правиш са на големия познавач ама и ти не пишеш по всички правила в българският език.Така че недей ме съди мене за грешките които правя.Защото си ми редактирал само думите "това" , "каде" и "ме е среам" които съм згрешил от бързане.Първоначално написано от haritov
Ако се поровиш в други теми ще откриеш 3-4 пъти повече грешки и даже няма да има препинателни знаци! ;]
--------------------------------------------------------
Предималко излгедах клиповете които chicho постна.
Като гледах това безобразие напрао ми идеше да отида да ги изколя абсолюто всички до един!!!Тази нация няма място на планетата.Такива уроди трябва да се избият,трябва да се появи някой като Хитлер и да ги затрие тия от лицето на Земята!
Как може вие да защитавате тези насилници ,които съсипват всичко родно,третират българите като говеда в собствената им страна и не са наказвани за всички неправди които вършат! Вие всички млади хора,студенти и т.н. защо не се осъзнаете и надигнете и вместо само да се оплаквате да промените нещо в тая държава??
Турция има планове за асимилиране на България обратно в нейните територии.Не виждате ли как ДПС се разпорежда из страната ни,а управлението не си мърда малкият пръст за народа!
И вие българи как може да защитавате тези говеда , как може да се примирявате с всичко това?
hritov ти който ги защитаваш какво оправдание имаш сега?Изгледай клиповете , виж какво се случва.Ако и след това не ти пука и ги защитаваш значи си позор за държавата.
И то не е само по-големите права на резаците в страната и по високите привилегии които имат.В по-малките общности кадето турците са 80-90% от населението българите наистина са бити ,унижавани и хулени.Това им е в кръвта на тези говеда,а ние сме наивни идиоти и за това сме на това дереже!
Пак ви казвам замислете се дали ще защитавате тези резаци поробители или ще се застъпите са всички онези българи с ясна идея и цел за българско величие и освобождение ,дали живота си за родината!!!
погледнах си името и видях първата грешка да не говоря за другите които не съм ги показал както и да е тия в планините са заслепени от дпс но те турци ли са или българи?Първоначално написано от BlueFace
като искараш 5 на матурата по български ела ми се звериПървоначално написано от BlueFace
пък и не си ти човека да ми казваш какъв съм сигурно още си лепите хартийки по гърбовете в даскало и се пръскате с вода като деца научи си мястото дете така няма да успееш никъде
За мене българин -мюсюлманин няма.Ние славянските народи сме си християни и тва е нашата религия.Лошото е ,че не само в планините се случва това,а в много региони.А ДПС определено не са българи ако към тях беше насочен въпроса.ДПС се застъпват за турците и ромите в България.
В единия клип представител на ДПС казва:"Как може в специалното разузнаване и горното управление да няма нито един човек който се казва Ахмед или е от ромски произход?"
Това според мен е безгранична наглост.Идват резаците от Турция ,влизат в парламента на друга страна и казват как може в управлението на чуждата страна да няма турци и цигани!!!!
Все едно аз сега да отида в Англия и да им кажа:"Абе вие как може да нямате един човек в управлението с името Стоян или Васил и т.н.
Ама те европейците си пазят страните и никога не биха допуснали това да се случи ....
П.П.haritov и аз сега мога да се заяда за това ,че в поста си нямаш нито една главна буква ,запетая и т.н. Ама ние тука не спорим за правописа във форума.
Аз не ти се зверя.Ти нищо не показваш ,че си научил от тая матура,погледни се само как пишеш.Първоначално написано от haritov
В училище си лепим хартийки , пръскаме се с вода и се забавляваме.Какво лошо има човек да си прави кефа и да се забавлява?Живейте си скучните еднообразни животи ,а пък ние децата се забавляваме.Това ,че си по-голям от мен в никакъв случай не може категорично да означава ,че си по-компетентен по някой въпрос.Дори и да е така,не можеш да го кажеш само защото си по-голям,защото има хора на твоята възраст които са ограничени , неграмотни и прости.Всички хора имат различни мнеия и възгледи за живота и проблемите в него.
Ти сега ми се хвалиш с матурата.А знаеш ли ,че има хора които имат 6тици на матурата?Правиш се на много възрастен , еродиран и разбиращ.Може и да си ,но не го показваш с факта ,че ми се хвалиш с петицата на матурата.
не веднъж съм казвал защо пиша така няма да казвам пак да си челПървоначално написано от BlueFace
по темата ей такива като тебе дето ги наричате турци сте виновни за това в тези хора няма нищо турско те се мюсюлмани нищо повече ама ги наричате турци и една партия бсп им го натяква и ги заслепява я им набийте в главата че са българи да видим
Не забравяйте - Първо сме хора, после сме различни. И нима като погледнете България, тя си няма черни овци? Всеки народ си има и добрите и лошите страни. 100% тези, които нападат турците (във форума), няма да спрат и ще продължават да изтъкват аргументи и факти за нападките си. Тези, които пък ги защитават, също няма да се предадат и да се съгласят с мнението на останалите. Но не слагайте всички под общ знаменател. Турци или някакви други, различни начини на живот, различни раси, различни религии... хора сме.. просто възпитанието ни е различно. Все пак, никога не е късно човек да се промени и всеки има възможността да го направи.
леле не съм вярвала,че има и такива българи...заставате срещу своя народ ,тъпаци...турци ли са за мен не са хора избивали са ни толкова века,че нз...мога да ви кажа,че и ако сега имаха възможност пак щяха да го направят
haritov, незнам кой тъпак само ти е писал 5 по БЕЛ на матурата, първото и най просто нещо е че твойте изречения нямат препинателен знак за край на изречението. Другите грешки няма да ги коментирам.
тоя тъпак ще да е по-умен от тебе и в предишни теми съм обяснил защо пиша така да си челПървоначално написано от chicho
Първоначално написано от BlueFace
е прай си кефа ок
ти искарай 5 на матура пък тогава ми обяснявай кой колко има
BlueFace не ми казвай какво са постигнали другите кажи ми драги ти какво си постигнал???????????????????????????????? ???????????????????
BlueFace може да не съм много по-голям от теб но на твоята възраст имах 2 международни титли и още купища спечелени състезания по тъпия спорт шах ма много тъпа игра всеки идиот я играе
и едва ли съм ограничен или тъп