- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
... Е толкова ли се свършиха хубавите български момчета ...Да вярно е, че не можеш да определиш в кой да се влюбиш ... но след като имаш толкова голям избор да търсиш "любов" другаде..
Ами нека кажа, че до някъде съм съгласна с BlueFace
Просто 5 века са си 5 века ... НЯМА КАК ДА СЕ ЗАБРАВЯТ!!! И със сигурност са ни дръпнали страшно много назад...
Минало било ? И кво като е минало... нали има значение в бъдещето ...
Не искам да се включвам във вашия спор и няма да заемам страна... знам, че не тярбва да съдим хората по това каква раса са... или каква религия изповядват ... но докато не се свършат българите... надали ще се мятам на турци, цигани или подобни ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
500 века,а?!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ хах моя грешка ... 5 исках да напиша ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
haritov толкова си елементарен пич че няма и накъде. Обяснявал в други теми защо пишел така неграмотно![]()
![]()
. Аз нека да си знам Българският книжовен език пък да пиша по форумите неграмотно с пунктуационни грешки
.
![]()
Има свестни от тях, но ме отвращават.
Ти.си.изключително.тъпа.пут ка,не.заради.това,че.си.била .с.турчин,не.зарадивие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им
това,че.си.спала.с.тоя.грозе н.резак
а.точно.заради.тая.твоя.глу ава.фраза
Нима.няма.български.мъже,на .който.също.да.им.се.завижда .за.мъествеността,
отношението.и.държанието.и .към.една.жена?!
чесно,все.малоумни.неща.се. ишат.в.тоя.форум,ама.твоето .бие.всякакви.рекорди.
Щом.бългрските.мъже.не.ти.х ресват.и.минаваш.с.такива.п овърхностни.фрази
събирай.си.багажа.и.отвай.в. Турция,тук.няма.какво.да.тъ сиш.
А,и.още.нещо.
Може.ли.да.си.толкова.заблу ена,та.не.знаеш,че.турчин.Н .може.да.е
с.българска,заради.семейст ото.и.религията.му.
И.че.идват.тук.само,за.да.еб т.такива.заспали.путки.кат .теб
Помисли.си.защо.го.казвам.М же.би.нещо.в.поста.ти.ме.е.п дтикнло.да.ти.го.кажа
Ама.едва.ли.ще.рзбереш.
Ти.си.истинска.твар
За.мен.си.едно.жалко.подоби .на.жена,щом.б.позволила.на. един.шибан.турчин
да.те.eбе.
И.друга.подробност:
Повечето.в.България.са.или. омаци,или.мангали.Такова.п нятие.като."турчин".тук.ням
защото.роми.и.турци.яко.се.е бат,а.посе.мангала.го.е.срам .да.си.признае,че
е.мангал
Дефакто.никой.няма.право.да .съди.една.друга.ЦЯЛА.нация.
уважавам.тия.турци,дето.си. едят.у.Турцията.и.не.ни.зан мават.с.прищевките.си
Не.съм.расистка,и.никога.ня а.да.бъда.
Но.по.думите.ти.излиза,че.то ва.гомно.те.е.използвало.
писна.ми.на.оная.работа.от.т акива.случки
От.горе.на.всичко.една.засп ла.путка.от.моя.клас.всяко. еждучасие
си.носи.тетрадката.с.турциз ми.и.ги.учи,защото."нейния.л бим".бил.такъв
Пълни.патки.сте.всички!!!!!!!!! !!!
Ненавиждам.не.само.тая.турс ка.сган,ами.и.тези.като.теб!! !!!!!!!!!
Аз след 3 години ще държа матура и ще видиме колко ще имам.Първоначално написано от haritov
Питаш ме какво съм постигнал? Постигнал съм това ,че съм добър ученик , имам много добри приятели на които мога да разчитам и знам ,че няма да ме предадат никога.А това ,че се фукаш с успехите си не те прави много преуспял...
Аз не тренирам някакъв спорт професионално ,че да имам успехи в него.За мен шахмата не е интересен спорт примерно аз се интересувам от баскетбол и футбол.
Да шаха развива мисленето,но там примерно не можеш да се наслаждаваш на красота на игра и атлетизъм...Имах приятел който играеше шах и трябваше да учи много стратегии заучени ходове и т.н.
Всеки има свойте интереси ама с няколко титли по шахмат и една 5тица на матура не си много преуспял.Има много хора с по-хубави оценки от твойта и още много хора с 5тици ... Така че росто е неуместно да се хвалиш с тва ;]
--------------------------------------------------------
факта,че.парадираш.с.това.г вори.достатъчно...Първоначално написано от haritov
големият.е.голям.когато.си. ълчи,нали.знаеш
нека.не.подхващаме.темата.с порта.до.колкото.може.да.те. комплексира.като.човек
поправка:шахмата.не.е.спортшахмата не е интересен спорт
нормално е някой като не расъждава като Вас да тръгвате срещу него макар и да грешите за тези които ме познават са далеч от тези неща които написахте Вие
общо спечелините ми първенства са 24Първоначално написано от BlueFace
без да броя тези на които съм в тройката тук при теб виждам нормална завист омаложавайки труда на другия като си толкова отворен направи го ти и 5 имам по български по история имам 6
Да видя няма да повярвам че имаш 5 по БЕЛ ти си неграмотен бре момко, и нормално приятелите ти да са далеко от тия теми, вие само за ебане ли си говорите немога да разбера, много ясно че трябва да се говори за политика.
Това да не знаеш кой в момента е президент на България, да не знаеш кой е министъра на образованието и т.н , да не знаеш нищо за Тошовото време е позор бре, за тия работи трябва да се говори. Стига с това ебане и курви, има си време и място за тия работи.
неграмотна баба тиПървоначално написано от chicho
американците и те не знаят кой им е президента даже и много повече ама както и да е
Опровергай ми мнението , защити се , докажи че можеш да пишеш на Български книжовен език, докажи че имаш искарана 5-ца по БЕЛ на матурата.Ами да това е позор да не знаеш кой те управлява.
![]()
.
А твоите приятели явно са рязани карабини дето ти ги врът в устата ..Първоначално написано от BeyondBeautifull
.. Откога на патриотизма се вика расизъм ма идиот ..
Потребители дето всяко второ изречение им е от нискобюджетен американски филм ,и пишат във форума на несъществуващ език само те могат да разтълкуват тези клипове по-този начин ....
Само пълни дебили и абсолютни малоумници биха тръгнали да спорят срещу фактите които постна chicho ..
Ако ще и най-долните хора да сме българите аз никога няма да се отрека и ще стоя твърдо зад роднината си. Просто не знам какви българи има, които защитават турците пред българите. По-голямо предателсво от това няма.
Човек как подяволите мога да ти завиждам?На мен шахмата ми е тъп и не ме интересува...Щях да ти завиждам ако имаше 24 спечелени купи по баскетбол...Първоначално написано от haritov
А аз на матурата по български ще имам най-малко 5 мога да ти кажа ,ако не и повече ;] От това което показваш тука във форума за мене си просто тварежен и искаш да се изтъкнеш с някакви успехи.
Какво тука всички които са спечелили нещо да го кажат да се изфукат , това ли трябва да се напрай ?
Haritov бас държа че си девствен...Щом имаш 24 спечелени титли...Woow ! Толкова си истинскиИ ко кат имаш 5 на матурата по БЕЛ - и аз имам 5, ама нито са хваля нито го изкарвам на показ щот една тъпа оценка от една шибана матура не те прави по - голям от другите...Смятай колко си задръстен щот са хвалиш с оценки и с титли не по какво да е, а по шах...No Comment !!!!!!!!!!
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlindedAngel
задръстен си ти момчето ме пита какво съм постигнал и зех че му казах
Прекалено много пъти ако питаш мен...Въпросът е там ,че не ми го казваш прсото информативно , а се фукаш с това...Успехите ти не са чак толкова грандиозни и недосегаеми.Аз няма да се пробвам да ставам шахматист ,защото не ми харесва,но ти обещавам ,че ще имам повече от тебе на матуратаПървоначално написано от haritov
![]()
Говориш ми ,че съм малък и неграмотен и т.н. , но ти ти ставаш смешният в момента с натякването на големите ти постиженияТака че просто спри да се заяждаш с всеки втори ,защото започвам да си мисля ,че имаш някакви комплекси или проблеми които избиваш в форума
![]()
е като не са грандиозни направи ги ти ваша милостПървоначално написано от BlueFace
Аз ти казах вече ,че шахматист няма да стана ,а матурата ще я изкарам с повече от 5 обещавам ти![]()
Спрете да спорите и да се карате, темата е насочена към едно еднствено нещо.
ХУУУУПървоначално написано от chicho
еииий колко нещо изписахте за няколко дена... абе оставете ги хората намира, стига сте ги обсъждали![]()
![]()
![]()