- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
и квоПървоначално написано от YouNeedLobotomy
+2Първоначално написано от Ilikeliljon
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ти направо ме уби , за религиите се съгласявам , но , че националист е равно на тъпи хоа ... нямам думи..Първоначално написано от Ilikeliljon
MEAN PEOPLE SUCK !
преди време излизах с един които беше турчин.. ауу такова сладко момче не бях виждала...много беше готин и на мен много ми харесваше
е майка не ме подкрепяше защото и тя с идеята че той е български турчин и т.н :S.... нз ..... чесно казано не мисля че бих излизала с турчин отново но няма нищо общо с расизм или с обстановката в бг
![]()
И е прав.Първоначално написано от chaotic
Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,Първоначално написано от YouNeedLobotomy
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
+1Първоначално написано от Goebbels
България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!
--------------------------------------------------------
Само у нас думата националист/патриот е мръсна дума. Свързва се с утрепки, с боклуци, с фашизъм и т.н. Единствения народ, който хули защитниците на родината май сме ние. Ако не знаеш какво означава "националист", какъв смисъл се крие в тази дума, то по - добре не я използвай, още повече пък да обиждаш хората, които са такива. Родоизменници, дупедавци и доброволни еничари у нас бол, но тези, които не са такива, трябва да се почитат и уважават!
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първоначално написано от BlueFace
какъв българин си ти бе?!?!..глупак
и аз искрено ти го пожелавам : )
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Знаете ли кое е най-интересното?!
Най-интересното е,че повечето от вас смятат понятията "националист" и "расист" за едно и също нещо ...
Първоначално написано от 3oPuTy
жалко е наистина..това са младите хора на България
бъдещето е в ръцете ни..и докато има такива,които сравняват нациолналистите с тъпи хора няма да излезнем от дупкта,в която сме
![]()
Напълно си прав!!!!!Първоначално написано от Goebbels
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Такъв българин на който му пука ,че българските момичета лапат на турци и цигани и държавата пропада с всеки изминал ден.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Ти се замисли кфа българка си щом защитаваш ония който казва "националист = тъп човек"![]()
![]()
поста ми веше насочен към ония,който казва "националист = тъп човек" ..не ме раэбраПървоначално написано от BlueFace
и аэ мисля,че докато има шматки като авторката,които лапат ряэаните пишки на `много красивите турци` няма да се оправим![]()
Ей ти си бахти тъпия .. НАЦИОНАЛИСТ и фашизъм са две разлинчи неша , земи се поинтересувай малко преди да пишеш глупости!Първоначално написано от PlamenMEN
MEAN PEOPLE SUCK !
Абе що не се спрете. И да националистите не стават. Патриотите са истинските хора, които милеят за родината. Националиста не вижда реално нещата, обикновено възхвалява като бог държавата и не вижда нищо друго. Левски е бил патриот, но не и националист. Знаете ли какво е казал като го попитали, какво ще правите след като България се освободи. Казал е, ще отида в друга страна, където имат нужда да се освобождават. Ако туркиня лапа на българин какво? По-различно ли е?![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
да и мен това също много ме озадъчава...едното няма нищо общо с друготоПървоначално написано от 3oPuTy
Fuck you You fucking Fuckers
Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от chaotic
Е да, но лошата част съвпада. Национализма не ражда нищо друго освен омраза.
Момичето(което е малоумно защото обсъжда проблемите си във форум) трябва да е свободно да си се сношава, с който си иска и няма нищо лошо в това. Между българи и турци няма никаква разлика. Разликата идва между фанатиците от едната страна и нормалните хора от същата страна. Повтарям се, но вие така или иначе не схващате бързо.
ицулкобетсеив
Ти си рядко тъп , националиста обича страната си в случая България , а не мрази всички останали националности , набий си го в простата кратуна!Първоначално написано от YouNeedLobotomy
MEAN PEOPLE SUCK !
Ще ти кажа едно : You can suck my dick while I'm pukin' "Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!
И аз също съм имала връзка с турчин..за което УЖАСНО много съжалявам ..освен с мен е ходил с още 5 момичета..по едно и също време..Забелязала съм, че един път откажеш ли им вече не те приемат на сериозно..Лично аз мисля, че никога повече няма да се занимавам с такъв човек..Пък и на никой не пожелавам да преживее това, което преживях аз.. ;]
0bicham te !{~}{~ [h]~
Първоначално написано от chaotic
Но ти мразиш турците. Голяма част от, които с твоя морал. Реваншистките ти идеи са очевадно глупави.
Относно по-умния глупав човек, който пише, че мрази турците защото заради тях сме изостанали, това няма връзка със сегашните турци. Старият морал е бил също толкова тъп.
Не казвам, че няма турци боклуци. Но те са боклуци защото са националисти също като теб. От любовта към родината се ражда само омраза към други народи. Не всички, но винаги има някой исторически враг. Национализма ражда реваншизъм.
ицулкобетсеив
Левски не се борил срещу турците, а срещу поробителите и срещу една остаряла система. И всъщност той се е борил именно турците да имат партия. Мога да кажа, че си тъп защото поддържат глупави тези.
ицулкобетсеив