- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Ти четеш ли какво ти пиша??
Добре да забравим за 500 години робство.Сега турците в парламента си крадат на воля , дават на другите турци в държавата по-големи права и ги защитават дори и да не са прави в случая.
И само чакат да дойдат на власт ,че да завземат пак България...
Как да не ги мразя??
Ти си мега ограничен В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧУЖДЕНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Ти мразиш турските националисти значи ^^
А иначе българските политици също с крадат на воля. Няма разлика. Национализма е лош независимо дали български, турски или какъвто и да е. Всички хора са равни и така трябва да е. Турците трябва да имат представители във властта защото са огромно малцинство. Факта, че се получава дискриминация и от другата страна не е по вина на турците а на турските НАЦИОНАЛИСТИ.
ицулкобетсеив
Абе брат как можеш да наречеш националист , че е боклук , аз като те гледам ти нзенаеш значението на думата ? А аз къде написах , че мразя всички турци ? Преди всичко обичам страната си !Първоначално написано от YouNeedLobotomy
MEAN PEOPLE SUCK !
Първоначално написано от chaotic
Което ражда реваншизъм.
Ако не мразиш всички турци какъв е проблема, че момичето се чука с турчин?
ицулкобетсеив
Аз мразя и българските политици които съсипват страната ,защото за мен те не са истински българи.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Турците след всички кланета на българи имат най-малко право да са в парламента.Ти за мен си един долен болкук.Не те ли есрам ,че защитаваш народ който са ни поробили и заради тях живеем в такава мизерия.
Ако на всички българи им пукаше за България сега щяхме да сме една велика сила в света не най-долу при мизерниците!!
--------------------------------------------------------
Ако на всички им пукаше за България в твой стил сега щяхме да водим петнайста балканска война и половината нямаше да можем да пишем на други жалки типове по форумите.
Според средновековния морал е абсолютно нормално да искат да ни поробят. Разлика между тогавашните българи и тогавашните турци е нямало, всички са били гадни копелета. А от сегашна гледна точка също няма. Просто и от двете страни има глупави хора, които обичат да мразят.
ицулкобетсеив
Това се опитвам да обяснявам досега, че Левски е истински патриот, а не националист. Вие не разбирате, че национализма не води до нищо добро. Вижте сърбите няколко години кървави етнически войни (Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово и също така вижте за сръбските Ромео и Жулиета, много красива история за босненка мюсюлманка и сърбин мисля)Първоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Май не си ме разбралПървоначално написано от chaotic
![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
УААААААААААУ!!! НАЦИОНАЛИСТИТЕ НЕ ПИШАТ!
Трябва да съм много умен ако съм отказал от спор някой толкова тъп.
ицулкобетсеив
Не бате , ти си много тъп , и просто се отказах да споря с толкова елементарен човек..
MEAN PEOPLE SUCK !
Не помня писала ли съм го тук, или в някоя друга тема, писала ли съм го въобще: характерното за турците и циганите е да се опитват да свалят българки. Едва ли не, се изкачват в йерархията по този начин, защото са успели да омаят хубаво българско момиче. Пък ако са успели да го вкарат в леглото си, едва ли не златен медал получават.
1цитирам Левски "боря се срещу поробителя не срещу турския народ"Първоначално написано от BlueFace
2най-великият Цар е Цар Иван Асен 2
3 няма турско владичество има турско РОБСТВО разликата е огромна
4 аз също съм против дпс ама не мразя турците
5ако ги мразиш за това което е било е се едно да те мразя за нещо което е направил дядо ти
защо всеки който не е на вашето мнение е тъп и елементарен
а българите не крадътПървоначално написано от BlueFace
научи малко съвременна история и ще разбереш защо сме на тоя халл
за за мен истинските българи са на Шипка,Дойран,Сливница...
като сте националисти бихте ли умряли за България
сетих се за една песен на скорпиънс "вятъра на промяната"
всеки знае за 2 световна глупост нали знае за Германия и Франция
как са се мразели като нас
но ето че на 9 май подписват търговски договор и това поставя начолото на обединена Европа ( след това 9 май е обявен за ден на Европа)
по-късно идват съюзи като Бенилюкс и Европейския Съюз и Съвета на Европа и поставят началото на едно по-добро бъдеще
какво ли ще стане ако постъпим като тях?
Тези , които биха умрели за България са много малко...Първоначално написано от haritov
MEAN PEOPLE SUCK !
И добре, че народа съвсем щеше да се стопи.
Lobotomy направо ви разби, аз ви виждам.
Деца, национализмът не поражда омраза. Мисля си, че четете твърде много вестници и гледате прекалено много телевизии, които знаем от кого се управляват. Ще минат няколко годинки, ще порастнете и животът ще ви удари право в либералните личица, тогава ще си говорим друго. Тогава ще започнете да плащате данъци, да пълните чужди гуши и ще видите как парите ви отиват за строеж на джамии, за джобни и прехрана на чавета в цигански и турски училища, докато на вашите се чудите от къде да им намерите джобни. И това е реалността днес - с нашите пари се хранят търтеи. Не се карайте, ще порастнете, ще разберете![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първоначално написано от chaotic
Ама глупаво дете ти не даде нито един ясен аргумент. Аз възможно най-ясно ти обясних защо не си прав. Замествайки идеите и аргументите с афекти не правиш нищо.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от PlamenMEN
Търтеите са от всяка раса, вероизповедание и националност.
ицулкобетсеив
Трудното да убедиш националистите в обратното е защото те са глупави хора. Глупавите хора схващат бавно колкото и ясно да обясняваш.
ицулкобетсеив