.
Затворена тема
Страница 15 от 16 ПървиПърви ... 5111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 400

Тема: турци..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ти четеш ли какво ти пиша??
    Добре да забравим за 500 години робство.Сега турците в парламента си крадат на воля , дават на другите турци в държавата по-големи права и ги защитават дори и да не са прави в случая.
    И само чакат да дойдат на власт ,че да завземат пак България...
    Как да не ги мразя??

Ти си мега ограничен В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧУЖДЕНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Добре да забравим за 500 години робство.Сега турците в парламента си крадат на воля , дават на другите турци в държавата по-големи права и ги защитават дори и да не са прави в случая.
    Как да не ги мразя??

Ти мразиш турските националисти значи ^^
    А иначе българските политици също с крадат на воля. Няма разлика. Национализма е лош независимо дали български, турски или какъвто и да е. Всички хора са равни и така трябва да е. Турците трябва да имат представители във властта защото са огромно малцинство. Факта, че се получава дискриминация и от другата страна не е по вина на турците а на турските НАЦИОНАЛИСТИ.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
    Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Ей ти си бахти тъпия .. НАЦИОНАЛИСТ и фашизъм са две разлинчи неша , земи се поинтересувай малко преди да пишеш глупости!

Е да, но лошата част съвпада. Национализма не ражда нищо друго освен омраза.
    Момичето(което е малоумно защото обсъжда проблемите си във форум) трябва да е свободно да си се сношава, с който си иска и няма нищо лошо в това. Между българи и турци няма никаква разлика. Разликата идва между фанатиците от едната страна и нормалните хора от същата страна. Повтарям се, но вие така или иначе не схващате бързо.
    Ти си рядко тъп , националиста обича страната си в случая България , а не мрази всички останали националности , набий си го в простата кратуна!

Но ти мразиш турците. Голяма част от, които с твоя морал. Реваншистките ти идеи са очевадно глупави.
    Относно по-умния глупав човек, който пише, че мрази турците защото заради тях сме изостанали, това няма връзка със сегашните турци. Старият морал е бил също толкова тъп.
    Не казвам, че няма турци боклуци. Но те са боклуци защото са националисти също като теб. От любовта към родината се ражда само омраза към други народи. Не всички, но винаги има някой исторически враг. Национализма ражда реваншизъм.
    Абе брат как можеш да наречеш националист , че е боклук , аз като те гледам ти нзенаеш значението на думата ? А аз къде написах , че мразя всички турци ? Преди всичко обичам страната си !
    MEAN PEOPLE SUCK !

Ей ти си бахти тъпия .. НАЦИОНАЛИСТ и фашизъм са две разлинчи неша , земи се поинтересувай малко преди да пишеш глупости!

Е да, но лошата част съвпада. Национализма не ражда нищо друго освен омраза.
    Момичето(което е малоумно защото обсъжда проблемите си във форум) трябва да е свободно да си се сношава, с който си иска и няма нищо лошо в това. Между българи и турци няма никаква разлика. Разликата идва между фанатиците от едната страна и нормалните хора от същата страна. Повтарям се, но вие така или иначе не схващате бързо.
    Ти си рядко тъп , националиста обича страната си в случая България , а не мрази всички останали националности , набий си го в простата кратуна!

Но ти мразиш турците. Голяма част от, които с твоя морал. Реваншистките ти идеи са очевадно глупави.
    Относно по-умния глупав човек, който пише, че мрази турците защото заради тях сме изостанали, това няма връзка със сегашните турци. Старият морал е бил също толкова тъп.
    Не казвам, че няма турци боклуци. Но те са боклуци защото са националисти също като теб. От любовта към родината се ражда само омраза към други народи. Не всички, но винаги има някой исторически враг. Национализма ражда реваншизъм.
    Абе брат как можеш да наречеш националист , че е боклук , аз като те гледам ти нзенаеш значението на думата ? А аз къде написах , че мразя всички турци ? Преди всичко обичам страната си !

Което ражда реваншизъм.
    Ако не мразиш всички турци какъв е проблема, че момичето се чука с турчин?
    ицулкобетсеив

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Как да не ги мразя??

А иначе българските политици също с крадат на воля. Няма разлика. Национализма е лош независимо дали български, турски или какъвто и да е. Всички хора са равни и така трябва да е. Турците трябва да имат представители във властта защото са огромно малцинство. Факта, че се получава дискриминация и от другата страна не е по вина на турците а на турските НАЦИОНАЛИСТИ.
    Аз мразя и българските политици които съсипват страната ,защото за мен те не са истински българи.
    Турците след всички кланета на българи имат най-малко право да са в парламента.Ти за мен си един долен болкук.Не те ли есрам ,че защитаваш народ който са ни поробили и заради тях живеем в такава мизерия.
    Ако на всички българи им пукаше за България сега щяхме да сме една велика сила в света не най-долу при мизерниците!!

--------------------------------------------------------

Как да не ги мразя??

Аз мразя и българските политици които съсипват страната ,защото за мен те не са истински българи.
    Турците след всички кланета на българи имат най-малко право да са в парламента.Ти за мен си един долен болкук.Не те ли есрам ,че защитаваш народ който са ни поробили и заради тях живеем в такава мизерия.
    Ако на всички българи им пукаше за България сега щяхме да сме една велика сила в света не най-долу при мизерниците!!

Ако на всички им пукаше за България в твой стил сега щяхме да водим петнайста балканска война и половината нямаше да можем да пишем на други жалки типове по форумите.
    Според средновековния морал е абсолютно нормално да искат да ни поробят. Разлика между тогавашните българи и тогавашните турци е нямало, всички са били гадни копелета. А от сегашна гледна точка също няма. Просто и от двете страни има глупави хора, които обичат да мразят.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Националисти=тъпи хора.
    Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,
    +1

България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!

Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
    Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
    Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
    Ще ти кажа едно : You can suck my dick while I'm pukin' "
    Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
    Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
    Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
    Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
    Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!

Левски не се борил срещу турците, а срещу поробителите и срещу една остаряла система. И всъщност той се е борил именно турците да имат партия. Мога да кажа, че си тъп защото поддържат глупави тези.
    Това се опитвам да обяснявам досега, че Левски е истински патриот, а не националист. Вие не разбирате, че национализма не води до нищо добро. Вижте сърбите няколко години кървави етнически войни (Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово и също така вижте за сръбските Ромео и Жулиета, много красива история за босненка мюсюлманка и сърбин мисля)
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Само у нас думата националист/патриот е мръсна дума. Свързва се с утрепки, с боклуци, с фашизъм и т.н. Единствения народ, който хули защитниците на родината май сме ние. Ако не знаеш какво означава "националист", какъв смисъл се крие в тази дума, то по - добре не я използвай, още повече пък да обиждаш хората, които са такива. Родоизменници, дупедавци и доброволни еничари у нас бол, но тези, които не са такива, трябва да се почитат и уважават!
    Май не си ме разбрал
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

УААААААААААУ!!! НАЦИОНАЛИСТИТЕ НЕ ПИШАТ!
    Трябва да съм много умен ако съм отказал от спор някой толкова тъп.
    ицулкобетсеив

Не бате , ти си много тъп , и просто се отказах да споря с толкова елементарен човек..
    MEAN PEOPLE SUCK !

Не помня писала ли съм го тук, или в някоя друга тема, писала ли съм го въобще: характерното за турците и циганите е да се опитват да свалят българки. Едва ли не, се изкачват в йерархията по този начин, защото са успели да омаят хубаво българско момиче. Пък ако са успели да го вкарат в леглото си, едва ли не златен медал получават.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Националисти=тъпи хора.
    Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,
    +1

България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!

Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
    Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
    Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
    Ще ти кажа едно : You can suck my dick while I'm pukin' "
    Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
    Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
    Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
    Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
    Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!
    1цитирам Левски "боря се срещу поробителя не срещу турския народ"

2най-великият Цар е Цар Иван Асен 2

3 няма турско владичество има турско РОБСТВО разликата е огромна

4 аз също съм против дпс ама не мразя турците

5ако ги мразиш за това което е било е се едно да те мразя за нещо което е направил дядо ти

Град
    системата дегоба
    защо всеки който не е на вашето мнение е тъп и елементарен

^Може ли аз да кажа, може ли аааааз?

Град
    системата дегоба
    Как да не ги мразя??

Ти си мега ограничен В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧУЖДЕНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    а българите не крадът

Град
    системата дегоба
    Как да не ги мразя??

научи малко съвременна история и ще разбереш защо сме на тоя халл

за за мен истинските българи са на Шипка,Дойран,Сливница...

като сте националисти бихте ли умряли за България

Град
    системата дегоба
    сетих се за една песен на скорпиънс "вятъра на промяната"

всеки знае за 2 световна глупост нали знае за Германия и Франция
    как са се мразели като нас

но ето че на 9 май подписват търговски договор и това поставя начолото на обединена Европа ( след това 9 май е обявен за ден на Европа)

по-късно идват съюзи като Бенилюкс и Европейския Съюз и Съвета на Европа и поставят началото на едно по-добро бъдеще

какво ли ще стане ако постъпим като тях?

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Как да не ги мразя??

научи малко съвременна история и ще разбереш защо сме на тоя халл

за за мен истинските българи са на Шипка,Дойран,Сливница...

като сте националисти бихте ли умряли за България
    Тези , които биха умрели за България са много малко...
    MEAN PEOPLE SUCK !

И добре, че народа съвсем щеше да се стопи.
    Lobotomy направо ви разби, аз ви виждам.

Расисти !!! ;]

Голям фен Аватара на Aicken
    от вас турци ще стане хубав

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Деца, национализмът не поражда омраза. Мисля си, че четете твърде много вестници и гледате прекалено много телевизии, които знаем от кого се управляват. Ще минат няколко годинки, ще порастнете и животът ще ви удари право в либералните личица, тогава ще си говорим друго. Тогава ще започнете да плащате данъци, да пълните чужди гуши и ще видите как парите ви отиват за строеж на джамии, за джобни и прехрана на чавета в цигански и турски училища, докато на вашите се чудите от къде да им намерите джобни. И това е реалността днес - с нашите пари се хранят търтеи. Не се карайте, ще порастнете, ще разберете
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Не бате , ти си много тъп , и просто се отказах да споря с толкова елементарен човек..

Ама глупаво дете ти не даде нито един ясен аргумент. Аз възможно най-ясно ти обясних защо не си прав. Замествайки идеите и аргументите с афекти не правиш нищо.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Деца, национализмът не поражда омраза. Мисля си, че четете твърде много вестници и гледате прекалено много телевизии, които знаем от кого се управляват. Ще минат няколко годинки, ще порастнете и животът ще ви удари право в либералните личица, тогава ще си говорим друго. Тогава ще започнете да плащате данъци, да пълните чужди гуши и ще видите как парите ви отиват за строеж на джамии, за джобни и прехрана на чавета в цигански и турски училища, докато на вашите се чудите от къде да им намерите джобни. И това е реалността днес - с нашите пари се хранят търтеи. Не се карайте, ще порастнете, ще разберете

Търтеите са от всяка раса, вероизповедание и националност.
    ицулкобетсеив

Трудното да убедиш националистите в обратното е защото те са глупави хора. Глупавите хора схващат бавно колкото и ясно да обясняваш.
    ицулкобетсеив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си