- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Най-правилното мнение дотук! Няма смисъл да се спори с изметта наричаща себе си анти-националисти респективно анти-расистиПървоначално написано от PlamenMEN
Подписът ми казва всичко.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Първоначално написано от Goebbels
Ама, че си тъпо дете! Направо си срам за другите болни от сиднром на Даун!
Няма смисъл да спориш с анти-расисти защото са прави!! Защо не се опитвате да мислите, а цитирате най-великите грешки казвани от умни хора!
Всички хора имат равни права. Ако не гледаш така на нещата ти ще си нещастен и другия тъпак като теб дето е от другата страна ще е нещастен. Мисли рационално за бога!
ицулкобетсеив
В мозъка ти е залегнала или по-скоро внедрена догмата, "Всички хора са равни". Помисли колко глупаво и абсурдно е това.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
-- Aristotle
Е не всички са равни. Ти си по-тъп от мен. Но правото ни на щастие е равно и така трябва да бъде. Мразейки някой няма да станеш по-щастлив от него. Когато се мразим губим всички.
П.П. Ти си толкова тъп, че чак ме е яд като си помсиля колко бавно ще схванеш какво ти казвам и колко нерви ще трябва да късам, за да се опитвам да те просветя в изкуството на социалната логика.
ицулкобетсеив
И освен туй даже да не бях прав и не всички да заслужавахме еднакво щастие, националната принадлежност е последното нещо по което да оценяваш хората. Отговаряш за това какво си направил, а не за това какъв си се родил.
П.П. Ти пак си тъп.
ицулкобетсеив
ей, интелигентнатаПървоначално написано от haritov
За радост нищожества като теб са все още твърде малко, иначе България да се е циганизирала изцяло.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Чифутската пропаганда ти е въздействала твърде много.
Аз никога няма да приеме турчин, арабин, циганин да бъде наравно с мен. Не случайно еволюцията ги е поставила на по-ниско стъпало.
Хайде сега ме обвинявай, че имам сбъркана ценостнна система.
-- Aristotle
О ти нямаш вина. Виновни са ваще. И факта, че са с обща майка.
Иначе еволюцията не е поставила арабите на по-ниско еволюционно ниво. Просто твърдението ти е сбъркано. А нищожества като мен няма защото обществото схваща бавно.
ицулкобетсеив
[vbox7]http://vbox7.com/play:348ef235[/vbox7]
За съжаление възгледите на майка ми не са по-различни от твоите, но такъв е ефекта като гледаш БТВ.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
-- Aristotle
Ама неумни човеко не гледам бтв бе. Мисля логично. Докато ти си мислиш, че си над другите те си мислят, че са над тебе. Получава се затворен кръг на омраза, от който не печелиш.
Да си фанатик не е добре за България. Просто не осъзнаваш колко много си приличаш с глупавата част от турците. Същите сте. А явно си зомбиран въпреки майка си. Или просто е популярно да си националист и се чувстваш готин в омразата си.
ицулкобетсеив
Пак по-добре от изрод с леви наклоностиПървоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
![]()
-- Aristotle
Мен също ме е гнус от гейове, но това незначи, че съм по-добър от тях. Твоята оценка не значи нищо. Просто не схващаш как всички тъпаци си мислите, че вашата преценка е значима и мразите другите тъпаци.
ицулкобетсеив
С обиди до никъде не се стига, така спор не се разрешава.
Не можеш да обиждаш националист, просто не е редно. Това е човекът, който ще остане тук, ще работи и живее, изкарвайки и инвестрайки пари в България. Аз не мога да приема, че българските деца ходят голи и боси на училище, а на онези (които също са българи, но с промити от турската пропаганда мозъци) им правят безплатни 40 (!!!!) дневни екскурзии до турция или пък из България, имат безплатен траспорт до училище, където се преподава на турски (на територията на България), пълен пансион и безплатни помагала. А тези безплатни нещица ги плащат нашите родители, българите.
Да, онези 500 години вече са далеч в миналото, но паметта остава. И никога нямада изчезне. Защо ли? Защото из България никнат паметници на турските завоеватели. Защото се честват празници на онези, взривили български деца. И защото вие, деца, не помните може би войната в Косово, но ние я помним. Или по - точно не помните защо избухна. Но ние помни. А вие?
"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим" 1991 г. Йозал на форум на нациналистическата му партия
Как родоизменниците... пардон, противницте на национализма, ще коментират болдната фраза, която съм цитирал? Държа на отговор, понеже аз в тази тема зададох доста въпроси, на които не получих отговор!
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първоначално написано от PlamenMEN
Няколко стотип пъти казах, че национализма е глупава идея независимо от коя страна я гледаш. И трябва да се борим срещу нея. Не срещу българския национализъм специално, а срещу национализма въобще. Срещу турския също. Не ни промиват мозъците тъпако на вас ви ги промиват. Глупав е всеки ред, в който хората се определят от това каква националност са и всеки ред, който поставя една националност над друга. Тъпака дето си цитирал е бил същия като вас.
П.П. Обидите са забавни. Спора е ужасно скучен без псувни. Нека ругаем в името на общото удоволствие!
ицулкобетсеив
Аз не съм те обиждал, не ме обиждай и ти. Просто скрит зад анонимността на интернет на никой не му прави чест да ръси обиди.
Не почуих адекватен отговор по нито една теза, която изложих. Нито в предния ми пост, нито в предишните ми. Защо ли?
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Само ми кажи кво може да коплексираме от тея помяри, ей за тва се ядосвам най - много такива безмозъчни патки като тебе се врът при турците толкова ли българи няма, че при турците ходиш.Също се дразня и на такива тъпи п*тки дето ходят с тия резаци само, защото имат пари осъзнайте се малко бе тея говеда са избивали нашите прадеди рушили са държавата ни пък ти тука ми ги хвалиш.Писна ми от такива вече дано най - накрая се оправим дано, но не става само с думи трябват и действия трябва да се махнат тея боклуци дето крадат от държавата ни Догана най - вече трябва бунтове точно както стана в Гърция преди месеци!Първоначално написано от Stela90
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!
Слушай бе , ти си някво много объркано момченце. Ти сигърно даже не си и българин..Първоначално написано от YouNeedLobotomy
MEAN PEOPLE SUCK !
YouNeedLobotomy говедо направо ме изкарваш извън нерви...
Турците нямат място в БЪЛГАРИЯ!!!!!!В БЪЛГАРИЯ не трябва да се преподава на турски и да има турци в парламента.Не трябва да се допуска да има джамии във селата ,че и по градовете.
Волен Сидеров може да е същото говедо като тия турци ама ако дойде на власт поне да ги изсели и да им срути тъпите джамии!!!
След всичко което са сторили те не заслужават присъствие в БЪЛГАРИЯ , камо ли в управлението и.
Ама вие сте идиоти!!!Кажи ми YouNeedLabotomy кое е тъпото на това да ти пука за страната ти и да се дразниш като я гледаш как пропада.ДА гледаш как едни резаци поробвали 500 години пак искат да на поробят и даже българките ходят да им лапат рязаните пишки.
Не съм расист.Не мразя негри , китайци , корейци или араби.МРАЗЯ ТУРЦИ!!!
По вашата логика турция има право да е в парламента.А защо не сме ние в тяхния парламент??? ЗАЩОТО СМЕ НАЦИЯ ОТ БУНАЦИ!!!
Каде сте видяли вие православна църква в Турция??Най-много 3-4 да има, а в БЪлгария джамиите са стотици!!!
Просто решението на тая мизерия е сваляне на правителството ,ако се намери някой които да ги завърже на площада да ги пребият с камъни ще е още по-добре.Ама тая страна няма да се оправи заради ей такива като вас!!
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Ама ти не схващаш много май.
В турция няма много българи, а в България има много турци. И имат абсолютното право да си живеят тук. Все едно да забранят на нас да си щъкаме из Германия например.
Не се превъзнасяй, а се постави на мястото на нормалния турчин. А да мразиш турци не е расизъм защото няма турска раса, но също е ксенофобия. Изкарвам те извън нерви защото осъзнаваш, че съм прав, но възпитанието ти и поробеният ти ум немогат да се оттърсат толкова лесно от втълпената национална омраза. При такъв процент на турците в България е нормално да участват в управлението.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от PlamenMEN
Всъщност беше съвсем адекватен. Ти мразиш крадците, които не работят, а паразитират на норода, но такива крадци има и българи. Освен това има турци, които се трудят не по-малко от средния българин.
А зад анонимността на интернет мога да си правя каквото искам. Ако беше наживо също щях да мога да си говоря каквото искам. Свобода на словото. А и псуването е забавно.
ицулкобетсеив
Сам.си.противоречиш...Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Първоначално написано от cherinka
Къде точно?
ицулкобетсеив
Твоята логика е следната: аз мога да свия от джоба на тате 10лв, но ако влезе някой непознат и свие 200лв (защото резаците крадат МНОГО повече от нас) пак няма да е проблем. Има си човекът това право. Но не е така, не може някой чужденец да ме обира в собствената ми страна.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
И не, не получих отговор, но все повече се обеждавам, че никой и не е способен да ми даде такъв...
Не се обръщай...
Не се обръщай...