- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Няма да се изказвам за процеса на обрязване, защото, както си има хигиенична част, така си има и част, която може да предизвиква различни психични смущения, защото се прави още от детството (абе не я харесвам тази практика да се прави в детството). Колкото до това за турците, аз лично не виждам нищо лошо, но на мен ми е тъпо, че туркините бягат от българите като дявол от тамян. Дразни ме това противоречие. Иначе турците не са черни, грешите. Имам колега, който е с руса коса и сини очи и много бял. Върви да кажеш, че е турчин. И още нещо имаме турска кръв, както и те имат славянска кръв. При неотдавнашно изследване на швейцарци на генетичния код на балканските народи се оказа, че турците имат около 20 процента славянска кръв. И няма как да нямат като са взимали за жени, българки, сръбкини (говоря за султаните) и други.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Общото е това че момчето го раздава комплексиран расист!Първоначално написано от fc
Това клипче пречупи нещо в мен...Първоначално написано от fc
![]()
![]()
![]()
Нека всеки, който има възможност (особено ако е над 18г и скоро ще гласува) да го изгледа, не за да намрази турците и мюсюлманите, а за да знае Своята етническа и религиозна принадлежност, за да обича и пази българското. Защото най-голямата ни грешка е да съдим другите, без да защитаваме своите...
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Ще кажа само, че синът не е виновен за греховете на баща си... но пък носи неговта кръв, кръв която е проливала моя кръв. Как бих могъл да целуна убиеца на баща си?
Турците ако имат възможност пак ще ни поробят и ще ни ебът майката. Сега само, че ние сами им разрешаваме това.
Иии още нещо...
http://vbox7.com/play:32d321b0
за всички, които са горди, че са българи!!!
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
По принцип истинските турци са си черни,но това са тези,които живеят от Анадола надолу.Тези които са в българия и в най-северозападните части на турция са си бели.И това е заради това,че турците са си крадяли българки за жени и са се омесили едно хуабво.
Не виждам нищо лошо да го харесваш.Аз какви турци съм виждала,където като ми казаха,че са турци останах така.Все едно си бяха българи.
Съгласна съм .......Първоначално написано от EarthShaker
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Левски сам го казал "аз не се боря против турския народ а против поробителя"
не е точмо така...Първоначално написано от haritov
V nachaloto sa takiva, posle si pokazvat istinskata syshtnost. I posle si vzemat sledvashtata v harema!Първоначално написано от Stela90
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Първоначално написано от haritov
Ti q idi v nekoi selo v Rodopite kydeto i dyvka ne mojesh da si kupish ako ne znaesh turski da vidim dali shte govorish taka! Kogato turcite prevzemat Bulgaria da vidim dali shte ti e tolkova veselo!
q razkaji za sexa 4e mi stana int
be6e li hard.. i btw turcite kato izklu4im pomacite i tiq ciganski turci v bulgaria sa syvsem razli4ni nie tuka v bg sme predobili predstava 4e turcite sa ne6to ot sorta na tva mekere dugan otrepkata mazna grozna lainqna kurumpirana ... edinsttveniq problem na avtorkata e musulmanstvotoi tva 4e vyprosniq tur4in e poligamen dokolkoto razbrah
Edinstveniqt problem an avtorkata e che nikoi bulgarin ne iska da q klati i zatova tq se klati s turci. Mnogo e prosto!Първоначално написано от qazwsx
Няма да се изказвам , че големите "българи" в този форум ще вземат да ме плюят както по-рано.Първоначално написано от Love_Boy
Айде със здраве!
Първоначално написано от lpfc1936
"golemite bulgari"?????? Kakvo iskash da kajesh s tova. Ako kazvam istinta za moq narod i vryzkata mu s turcite znachi se pravq na "golem" bulgarin li??? Mnogo si zle!
Първоначално написано от Love_Boy
... ей това е ! Това казах и аз .. Може да се заключва тъпата тема с рязаните карабини ..
+1Първоначално написано от deFakto
просто приемете най-накрая,че във всеки един народ има боклуци има и свястни хора и никой не може да избира какъв ще се роди.а доколкото това,че никой българин не иска да ме "клати" си в голяма грешка,истината е че по вълнуващ секс до сега не съм преживявала..дори и сега понякога когато съм с друг си фантазирам за турчина..до тва момиче което ме пита как е в сексуален аспект,ще кажа че от 10 му давам 10 :Д доста буен и е единствено с него съм получавала оргазъм..тва че не се получи между нас не означава че не съм видяла нищо добро..женкари са-ок..те щото българите са мн верни хахаПървоначално написано от deFakto
ходи се шибай с ония дето са изнасилили бабати... Писнало ми е от такива долни изменички... продаващи свещената българска кръв....
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
ами заради такива ограничени хора като теб сме такива и не 5 ами нз колко века ще трябва за да се оправи ебали са ни в гъза и продължават да ни ебат докато има толкова прости хора..аз от българите по злобни и глупави хора не съм видяла..а колко са напред турците не е истина,има и цигания там естествено в някои от бедните квартали,но са много напред..а българите освен да завиждат,да се оплакват и да реват като путки друго не могат да правят.повечето турци които познавам са благородни хора и винаги ще ти помогнат,а българин ли е никога няма да го направи..за съжаление това е жестоката истина.Първоначално написано от SexyTka
Е като прочетох, че турците са черни щях да припадна. Турчина е със светли очи и кожа. Не са малко и тези със светли коси. Вижте Таркан. Това е турската раса и спрете да пишете глупости.
![]()