.
Затворена тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 400

Тема: турци..

Няма да се изказвам за процеса на обрязване, защото, както си има хигиенична част, така си има и част, която може да предизвиква различни психични смущения, защото се прави още от детството (абе не я харесвам тази практика да се прави в детството). Колкото до това за турците, аз лично не виждам нищо лошо, но на мен ми е тъпо, че туркините бягат от българите като дявол от тамян. Дразни ме това противоречие. Иначе турците не са черни, грешите. Имам колега, който е с руса коса и сини очи и много бял. Върви да кажеш, че е турчин. И още нещо имаме турска кръв, както и те имат славянска кръв. При неотдавнашно изследване на швейцарци на генетичния код на балканските народи се оказа, че турците имат около 20 процента славянска кръв. И няма как да нямат като са взимали за жени, българки, сръбкини (говоря за султаните) и други.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от F31M6D
    Най-голямото предателство за мен ще е дъщеря ми да си пада по турци, или пък приятелката ми да ме зареже заради турчин направо си тегля ножа.
    А как ти звучи да спи със всеки срещнат "не турчин" ?
    Това пък какво общо има с турците не ми стана ясно?
    Общото е това че момчето го раздава комплексиран расист!

Аре със здраве.
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679
    Това клипче пречупи нещо в мен...
    Нека всеки, който има възможност (особено ако е над 18г и скоро ще гласува) да го изгледа, не за да намрази турците и мюсюлманите, а за да знае Своята етническа и религиозна принадлежност, за да обича и пази българското. Защото най-голямата ни грешка е да съдим другите, без да защитаваме своите...
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Ще кажа само, че синът не е виновен за греховете на баща си... но пък носи неговта кръв, кръв която е проливала моя кръв. Как бих могъл да целуна убиеца на баща си?

Турците ако имат възможност пак ще ни поробят и ще ни ебът майката. Сега само, че ние сами им разрешаваме това.

Иии още нещо...

http://vbox7.com/play:32d321b0

за всички, които са горди, че са българи!!!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

По принцип истинските турци са си черни,но това са тези,които живеят от Анадола надолу.Тези които са в българия и в най-северозападните части на турция са си бели.И това е заради това,че турците са си крадяли българки за жени и са се омесили едно хуабво.
    Не виждам нищо лошо да го харесваш.Аз какви турци съм виждала,където като ми казаха,че са турци останах така .Все едно си бяха българи.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    прави сте, че трябва да сме толерантни... и все пак нещо ме гложди...

не мога да знам за Батак и в същото време да приема това потомците на същите изверги да правят секс с наши момичета... някак просто не ми е приятно
    Съгласна съм .......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    ЗА КВО МИ ТРИЕТЕ МНЕНИЯТА , БЕ , НЕЩАСТНИЦИ ????

ВАЩА МАМА ДОЛНА , КУРВЕНСКА !

НА КАФЕВО СТЕ 'СИЧКИТЕ МОДЕРАТОРИ !!!!!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Левски сам го казал "аз не се боря против турския народ а против поробителя"

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Левски сам го казал "аз не се боря против турския народ а против поробителя"
    не е точмо така...

не не бих излизала...

Град
    Някъде на юг!

Re: турци..

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????
    V nachaloto sa takiva, posle si pokazvat istinskata syshtnost. I posle si vzemat sledvashtata v harema!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Някъде на юг!
    ако турчин ви спаси живота още ли ще го мразите

В ДОБРИЧ ИМА ВОЕННО ГРОБИЩЕ КЪДЕТО СА ПОЛОЖЕНИ ТЕЛАТА НА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ ВРЕМЕТО НА 1 СВВ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАКВО ГИ РАЗЛИЧАВА СЕГА ТЕЗИ ПОКОЙНИЦИ ВЯРАТА ЕЗИКА КАЖЕТЕ МИ НИМА ВСИЧКИ НЕ СМЕ ЕДНАКВИ

Ti q idi v nekoi selo v Rodopite kydeto i dyvka ne mojesh da si kupish ako ne znaesh turski da vidim dali shte govorish taka! Kogato turcite prevzemat Bulgaria da vidim dali shte ti e tolkova veselo!

q razkaji za sexa 4e mi stana int
    be6e li hard.. i btw turcite kato izklu4im pomacite i tiq ciganski turci v bulgaria sa syvsem razli4ni nie tuka v bg sme predobili predstava 4e turcite sa ne6to ot sorta na tva mekere dugan otrepkata mazna grozna lainqna kurumpirana ... edinsttveniq problem na avtorkata e musulmanstvoto i tva 4e vyprosniq tur4in e poligamen dokolkoto razbrah

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    be6e li hard.. i btw turcite kato izklu4im pomacite i tiq ciganski turci v bulgaria sa syvsem razli4ni nie tuka v bg sme predobili predstava 4e turcite sa ne6to ot sorta na tva mekere dugan otrepkata mazna grozna lainqna kurumpirana ... edinsttveniq problem na avtorkata e musulmanstvoto i tva 4e vyprosniq tur4in e poligamen dokolkoto razbrah
    Edinstveniqt problem an avtorkata e che nikoi bulgarin ne iska da q klati i zatova tq se klati s turci. Mnogo e prosto!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy

В ДОБРИЧ ИМА ВОЕННО ГРОБИЩЕ КЪДЕТО СА ПОЛОЖЕНИ ТЕЛАТА НА ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ ВРЕМЕТО НА 1 СВВ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАКВО ГИ РАЗЛИЧАВА СЕГА ТЕЗИ ПОКОЙНИЦИ ВЯРАТА ЕЗИКА КАЖЕТЕ МИ НИМА ВСИЧКИ НЕ СМЕ ЕДНАКВИ

Ti q idi v nekoi selo v Rodopite kydeto i dyvka ne mojesh da si kupish ako ne znaesh turski da vidim dali shte govorish taka! Kogato turcite prevzemat Bulgaria da vidim dali shte ti e tolkova veselo!
    Няма да се изказвам , че големите "българи" в този форум ще вземат да ме плюят както по-рано.
    Айде със здраве!

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от lpfc1936

Няма да се изказвам , че големите "българи" в този форум ще вземат да ме плюят както по-рано.
    Айде със здраве!

"golemite bulgari"?????? Kakvo iskash da kajesh s tova. Ako kazvam istinta za moq narod i vryzkata mu s turcite znachi se pravq na "golem" bulgarin li??? Mnogo si zle!

Град
    •••Пловдив•••
    Edinstveniqt problem an avtorkata e che nikoi bulgarin ne iska da q klati i zatova tq se klati s turci. Mnogo e prosto!
    ... ей това е ! Това казах и аз .. Може да се заключва тъпата тема с рязаните карабини ..

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    ... ей това е ! Това казах и аз .. Може да се заключва тъпата тема с рязаните карабини ..
    +1

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    просто приемете най-накрая,че във всеки един народ има боклуци има и свястни хора и никой не може да избира какъв ще се роди.а доколкото това,че никой българин не иска да ме "клати" си в голяма грешка,истината е че по вълнуващ секс до сега не съм преживявала..дори и сега понякога когато съм с друг си фантазирам за турчина..до тва момиче което ме пита как е в сексуален аспект,ще кажа че от 10 му давам 10 :Д доста буен и е единствено с него съм получавала оргазъм..тва че не се получи между нас не означава че не съм видяла нищо добро..женкари са-ок..те щото българите са мн верни хаха

ходи се шибай с ония дето са изнасилили бабати... Писнало ми е от такива долни изменички... продаващи свещената българска кръв....

Повече от фен Аватара на Goebbels
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!

По темата: Как си могла дори да го погледнеш!? Ти нищо ли не знаеш за българската история и за всичко онова което те са ни причинили!? Как може сте забравили и сега да ги защитавате!? Имате ли си малка представа ако не бяха тези 5 века робство колко напред щеше да е сега държата ни и колко добре щяхме да сме ние!? Нямаше половината от сънародниците ни да са по света за да не мизеруват в България.. Нямаше да имаме всички тия *турски навици* и дори турски думи.. Турски новини по българската национална! Срам да се наричате българи след като защитавате ( И НЕ САМО ) проклетите турци!!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    Ето ви една велика тема, в която можете да разберете как тъпата ви толерантност ни доведе до тук..
    ами заради такива ограничени хора като теб сме такива и не 5 ами нз колко века ще трябва за да се оправи ебали са ни в гъза и продължават да ни ебат докато има толкова прости хора..аз от българите по злобни и глупави хора не съм видяла..а колко са напред турците не е истина,има и цигания там естествено в някои от бедните квартали,но са много напред..а българите освен да завиждат,да се оплакват и да реват като путки друго не могат да правят.повечето турци които познавам са благородни хора и винаги ще ти помогнат,а българин ли е никога няма да го направи..за съжаление това е жестоката истина.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Е като прочетох, че турците са черни щях да припадна. Турчина е със светли очи и кожа. Не са малко и тези със светли коси. Вижте Таркан. Това е турската раса и спрете да пишете глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си