.
Затворена тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 400

Тема: турци..

Повече от фен Аватара на Goebbels
    ^
    Това в по-голямата си част са потомци на асимилирани българи, гърци, сърби и останали европейски народи, които са били под робство.
    А ето и велики неща, сътворени от турци, например:
    Турска чекия:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...BA%D0%B8%D1%8F
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...80%D0%B8%D0%BA

Публикувам тези неща с образователна цел.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

[quote="dimitar_ak"]Е като прочетох, че турците са черни щях да припадна. Турчина е със светли очи и кожа. Не са малко и тези със светли коси. Вижте Таркан. Това е турската раса и спрете да пишете глупости.

Това са турците от европейската част... мелези произлязли от изнасилени славянки.......

Тва пък да се влюбиш в турчин е бахти простотията, а да не говорим да спиш с него .. НИКОГА !!! България - за българите

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    q razkaji za sexa 4e mi stana int
    be6e li hard.. i btw turcite kato izklu4im pomacite i tiq ciganski turci v bulgaria sa syvsem razli4ni nie tuka v bg sme predobili predstava 4e turcite sa ne6to ot sorta na tva mekere dugan otrepkata mazna grozna lainqna kurumpirana ... edinsttveniq problem na avtorkata e musulmanstvoto i tva 4e vyprosniq tur4in e poligamen dokolkoto razbrah
    Edinstveniqt problem an avtorkata e che nikoi bulgarin ne iska da q klati i zatova tq se klati s turci. Mnogo e prosto!
    ... ей това е ! Това казах и аз .. Може да се заключва тъпата тема с рязаните карабини ..
    просто приемете най-накрая,че във всеки един народ има боклуци има и свястни хора и никой не може да избира какъв ще се роди.а доколкото това,че никой българин не иска да ме "клати" си в голяма грешка,истината е че по вълнуващ секс до сега не съм преживявала..дори и сега понякога когато съм с друг си фантазирам за турчина..до тва момиче което ме пита как е в сексуален аспект,ще кажа че от 10 му давам 10 :Д доста буен и е единствено с него съм получавала оргазъм..тва че не се получи между нас не означава че не съм видяла нищо добро..женкари са-ок..те щото българите са мн верни хаха
    Виж ся ,ти ако си някое умно и готино парче ,ще излизаш не с момчета а с мъже които ще те карат да се чувстваш принцеса .. Ти си имала две,три,десет гаджета Българи които са били по на 16 и сте бръмчали по кафетата и сте се целували по пейките ,и като си срещнала един малко по-голям дето знае за какво става въпрос ,веднага сортираш хората на турци и Българи .. Аз ти казвам че ако вървиш в среда с стабилни момчета със средства и акъл ,турците ще ги смяташ за втора ръка хора ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Мразя турците заради това ,че са сторили толкова много на нашата страна и продължават да го правят.Как подяволите може да имаме турци даже в парламента.
    И вие ку**и такива няма да земете да си хванете един хубав българин ,а ходите с тези рязани педераси
    Не мога да простя на турците ,че са на върнали 500 години назад и сега живеем в мизерия ако можех щях и атомна бомба да пусна върху Турция!!!

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!

По темата: Как си могла дори да го погледнеш!? Ти нищо ли не знаеш за българската история и за всичко онова което те са ни причинили!? Как може сте забравили и сега да ги защитавате!? Имате ли си малка представа ако не бяха тези 5 века робство колко напред щеше да е сега държата ни и колко добре щяхме да сме ние!? Нямаше половината от сънародниците ни да са по света за да не мизеруват в България.. Нямаше да имаме всички тия *турски навици* и дори турски думи.. Турски новини по българската национална! Срам да се наричате българи след като защитавате ( И НЕ САМО ) проклетите турци!!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    Ето ви една велика тема, в която можете да разберете как тъпата ви толерантност ни доведе до тук..
    ами заради такива ограничени хора като теб сме такива и не 5 ами нз колко века ще трябва за да се оправи е**ли са ни в гъза и продължават да ни ебат докато има толкова прости хора..аз от българите по злобни и глупави хора не съм видяла..а колко са напред турците не е истина,има и цигания там естествено в някои от бедните квартали,но са много напред..а българите освен да завиждат,да се оплакват и да реват като п**** друго не могат да правят.повечето турци които познавам са благородни хора и винаги ще ти помогнат,а българин ли е никога няма да го направи..за съжаление това е жестоката истина.
    Абе шматко умряла убита как не те есрам да говориш тия работи.България е една от първите държави със собстевна писменност.Колко други неща са измислени от българи.Първият Електронен часовник , компютъра и още много други. Били сме основна велика сила в Европа и още щяхме да сме ако не бяха тия османски говеда.Ние сме един велик народ който политиците са опропастили.И такива шматки като теб могат само да отидат в Турция да ги ебат резаци!!!!

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!

По темата: Как си могла дори да го погледнеш!? Ти нищо ли не знаеш за българската история и за всичко онова което те са ни причинили!? Как може сте забравили и сега да ги защитавате!? Имате ли си малка представа ако не бяха тези 5 века робство колко напред щеше да е сега държата ни и колко добре щяхме да сме ние!? Нямаше половината от сънародниците ни да са по света за да не мизеруват в България.. Нямаше да имаме всички тия *турски навици* и дори турски думи.. Турски новини по българската национална! Срам да се наричате българи след като защитавате ( И НЕ САМО ) проклетите турци!!

Ето ви една велика тема, в която можете да разберете как тъпата ви толерантност ни доведе до тук..
    ами заради такива ограничени хора като теб сме такива и не 5 ами нз колко века ще трябва за да се оправи е**ли са ни в гъза и продължават да ни ебат докато има толкова прости хора..аз от българите по злобни и глупави хора не съм видяла..а колко са напред турците не е истина,има и цигания там естествено в някои от бедните квартали,но са много напред..а българите освен да завиждат,да се оплакват и да реват като п**** друго не могат да правят.повечето турци които познавам са благородни хора и винаги ще ти помогнат,а българин ли е никога няма да го направи..за съжаление това е жестоката истина.
    Абе шматко умряла убита как не те есрам да говориш тия работи.България е една от първите държави със собстевна писменност.Колко други неща са измислени от българи.Първият Електронен часовник , компютъра и още много други. Били сме основна велика сила в Европа и още щяхме да сме ако не бяха тия османски говеда.Ние сме един велик народ който политиците са опропастили.И такива шматки като теб могат само да отидат в Турция да ги ебат резаци!!!!
    да има много умни българи,но да не забравяме че това са 500 години-т.е 5 поколения че и повече ние сме се смесили с тях със сигурност..а в българската история доста неща са били скрити от комунистите

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Хора, живеем в XXIв., време когато думи като "раса, цвят на кожата, етническа или религиозна принадлежност" не би трябвалода имат значение при общуването и човешките взаимоотношения!!!

Добре, че Васил Левски, Христо Ботев и всички смели българи, които са загинали за свободата на България не могат да видят това.

Прав си, добре че не са видяли, защото Ботев щеше да я стрелне между очичките, а Левски да й пререже гърлото
    Кур за тебе аморален парцал
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Град
    на ЛуНаТа
    Аз лично не бих излизала с турчин..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Има една поговорка " Не съдете книгата по корицата ".. И турците са хора..Човек става човек с времето, а не се съди по раса, националност и т.н.
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Прав си, добре че не са видяли, защото Ботев щеше да я стрелне между очичките, а Левски да й пререже гърлото
    "мъжки полов орган" за тебе аморален парцал
    ти недей гледай Левски и Ботев,велики българи са да,но аз говоря за народа в момента що за боклуци са..и то голям процент от народа.абе то за българина всички си цигани тоеа трябва да бъде пределно ясно на всеки който познава българите..само себе си харесват,професионалисти са в много области и сами се оправят навсякаде това всички го знаем.но истината е,че хабер си нямат от света,ама пак са прави

Темата е фейк и провокация.
    -- Aristotle

не съм с и помисляла да изляза с турчин... не ме привличат.... и нашите са против тях, сиг щяха да ми забранят да излизам с него...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ами мойто момче май мн наватре прие темата ти и май не обичаш да те настъпват..темата беше съвсем различна ама вие с тоя расизъм и простащина ме разбихте..остава и да не ги защитя

Мога да кажа че съм турчин.. и съм си роден тука.. И мога да кажа.. Че по добре България да е по малка държава и да сме си чисти от колкот като другите големи страни защото тогава проблемите стават все по големи и все повече неща се случват.. А до това че има турци българи цигани.. Къде няма? Защо тогава отиват хората в Англия, Испания,Германия и т.н. ? И СССР и Англия са имали влияния върху България за тях защо не казвате нищо? защото масово отивате там нали? Мога да кажа че почти всички от най - добрите ми приятели са Българи и че имам и турци приятели имам , но с тях не са разбирам толкова добре.. С моите приятели са разбирам чудесно до сега никой за нищо не ми е направил проблем.. Доволен съм от тях.. А да
    Може да съм турчин ама мога да кажа че има такиа дето мразя и аз например такива "селяни" дето вървят по пътищата и си приказват на турски, викат си.. и т.н. ДА и аз не ги одобрвям.. Но какво пък не са само те има и такива Българи дето се правят на голямата работа.. Така че ти ако си спокоен иии уважаваш и тебе ще те уважат.. има всякви боклуци и не само при тях а при всички.. но вие само тях виждате..

Голям фен Аватара на unicorn_f
    всичките ми приятели момчета биха ти казали същото
    а според мен националността няма нищо общо с това кой как се държи с останилите всичко си е до човека

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Ако трябва да сме честни, сами сме си виновни, че не сме спрели османското нашествие. Сами сме си виновни и че робството е било толкова дълго. Погледнете учебниците си по история

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    каквото било било аз имам фр турци и се разбирам чудесно с тях даже са ми най-добри фр

дайте да избием германците за това което са правили с еврейте

Цитирай Първоначално написано от 48700200
    Мога да кажа че съм турчин.. и съм си роден тука.. И мога да кажа.. Че по добре България да е по малка държава и да сме си чисти от колкот като другите големи страни защото тогава проблемите стават все по големи и все повече неща се случват.. А до това че има турци българи цигани.. Къде няма? Защо тогава отиват хората в Англия, Испания,Германия и т.н. ? И СССР и Англия са имали влияния върху България за тях защо не казвате нищо? защото масово отивате там нали? Мога да кажа че почти всички от най - добрите ми приятели са Българи и че имам и турци приятели имам , но с тях не са разбирам толкова добре.. С моите приятели са разбирам чудесно до сега никой за нищо не ми е направил проблем.. Доволен съм от тях.. А да
    Може да съм турчин ама мога да кажа че има такиа дето мразя и аз например такива "селяни" дето вървят по пътищата и си приказват на турски, викат си.. и т.н. ДА и аз не ги одобрвям.. Но какво пък не са само те има и такива Българи дето се правят на голямата работа.. Така че ти ако си спокоен иии уважаваш и тебе ще те уважат.. има всякви боклуци и не само при тях а при всички.. но вие само тях виждате..
    Добре, аз нямам нищо против това вие турците да живеете в България НО имам много против това да налагате вашата религия, култура идеи цели, да участвате в управлението на България както Ахмет Доган прави.

Еми все пак не са малко турция в БГ какво пък.. Дори да дойде Волен Сидеров на власт какво мислиш ще стане? Ще си напълни джоба нали? И какво пък най много да изхвърчиме от европейския съюз зарад такиа неща... Всички политици са схемаджии кво си мислиш всичко за пари.. Нали гледах имаше клипчета на няква свадба на Ахмед Доган беше поканен Волен Сидеров и седеше на една от първите маси...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

Ако трябва да сме честни, сами сме си виновни, че не сме спрели османското нашествие. Сами сме си виновни и че робството е било толкова дълго. Погледнете учебниците си по история
    Аре ти да си го погледнеш!! Българите не са виновни за нищо виновни са тримата братя които разделят България на три.Това е причината за падането на България под резашко иго...Тая страна все политиците са я проваляли!!! Всички други народи може ама Турците ... крайно противни ми са.Никога няма да ги призная точно заради тва което са правили ако ще и 10 века назад да е ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как изобщо си търпяла да си "другата"?Не стига,че е имал и друга/ги приятелка/ки,ами и имаш смелостта да твърдиш колко бил добър и не знам си още какво.За мен мъж,който едновременно е с две или повече жени,не е мъж!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    били сме под идго така е но нима е правилно да ги съдим , това е миналото на никой няма да му добре да го съдят за това което е правил баща му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си