- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
ти си смешен щото ей такива като тебе сигурно викат за атака ама ясно ли ти е че сидеров спонсорира доган ти какво разбираш под патриотизъм да биеш цигани ли ? като си патриот ще знаеш мирния план на Симеон велики за заваладяване на Византия ще знаеш защо плана се проваля но и е успешен хайде патриотеПървоначално написано от dimitar_ak
пп
отнася се до всички
Една от най - добрите ми приятелка е влюбена в такъв... няма нищо лошо според мен въпреки че аз не бих го направила...![]()
ох гаджето ми е тур4ин,не виждам,кои знае,какво,4e e такъв,просто си го харесвам,такъв,какъвто е и изо6о не гледам у едно мом4е дали е или не е,на6е са против турците,но 4естно казано на мен не ми пука,аз няма да се женя за него де!просто намерих не6о в него..не6о,което не съм изпитвала с друг![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ТУРЦИИИ....ЦИГАНИИИИИ![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Напълно съгласна!!!Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
какво като е турчин???
![]()
![]()
голяма работа, нали си го обичка,тези които са изпитвали такова чувство знаят какво е, няма значение с какъв произход е.
![]()
най-добрия ми фр е циганин и винаги е бил до мен помагал ми е даже ми е спасявал живота едва ли не
Аре не говорете глупоисти! Бил съм се с/у цигани и турци. Цигани и турци са скачали за мен, но никога няма да ги оправдая за извращенията, които са вършили преди векове! Докато тече във вените ми кръвта на предците ми българи АЗ никога няма да овиня ТУРЦИТЕ за нещата, които са ни причинили! По същата логика, която някои следват "било е минало" Еми аре аз да убия майка ти и баща ти и след 10 години да ми простиш защото е минало?
На центара на Варна, знаете ли кое знаме беше развято миналата или тази на нова година? Турското знаме аре тихо.
Една птичка пролет не прави, даже 10-20 не правят.Първоначално написано от haritov
Ходете си в Турция като искате да упражнявате власт. Това е БЪЛГАРИЯ не турция.Първоначално написано от 48700200
Не бия цигани. Имам много добри приятели турци, а Болен Лидеров е за освидетелстване.Първоначално написано от haritov
Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си у ред, чесно ти казвам.
Ей такис моми акт теб ако ще и да са мисис свят не бих я погледнал посмъртно.
с турчин . . . без думи :X свирка направи ли му ? сподели как е рязаното пишле на циганина . . .
не не не . . . с турчин.
нямам думи.
Всяка себеуважаваща се българска мома няма да погледне тучин, да не говорим за целувки или секс. . . .
Къде си го гледал това клипче?
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
той с колкото българки е спал ти само може да се надявашПървоначално написано от pet_14
аман от такива комплексари като теб,защото за вниманието,а също така и за парите на такъв турчин всички български курви си скъсват задника за да се доберат.не съм била с него заради парите,а защото се влюбих в доброто му сърце,красивата външност и страхотния секс със също толкова страхотен обрязан пенис
стига с тия комплекси момчета
![]()
нещастници цените хората по произхода им не по това какви са
КАКВО МИСЛИ СВЕТА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЕТО КАКВО ЧЕ КРАДЦИ ЛЪЖЦИ И УБИЙЦИ НО ЯВНО И ВЕИ СТЕ КАТО ТЯХ КАТО СЛАГАТЕ НЯКОЙ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ
НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВИЕ
А БИ ЛИ МИ ОТОГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА ИЛИ ЩЕ МЪЛЧИШ И ЩЕ ГЛЕДАШ УМНОПървоначално написано от dimitar_ak
ходил съм в циганската махала на 200 пъти и не са ме били даже се отнасят много добре с мен ти като си късоглед за света сам си си виновенПървоначално написано от fc
баща ми като пътуваше за русия във влака се пътувал с турчин и като разбра ли какви са турчина казал ти си ми бил брат бе
ето малко история
КОГАТО КОННИТЕ НАРОДИ ЗАПОЧВАТ СВОЕТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НЯКОИ ОТИВАТ НА ЗАПАД И УСТАНОВЯВАТ ТАМ А ДРУГИ ПОЕМАТ Н А ЮГ И ПРИЕМАТ ИСЛЯМА НО И В ДВАТА СЛУЧАЯ ПРОИЗХОДА ИМ Е ТЮРКСКИ
САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА КОЛКО ОБЩО ИМАМЕ С ТУРЦИТЕ ЕЙ ТАКИВА НЕОБРАЗОВАНИ КАТО ВАС СЕ ВРЪЗВАТ НА ОПИТИТЕ НА НЯКОИ ХОРА ЗА ЕТНИЧЕСКО НАСИЛИЕ И ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ
haritov, Евала човек!!!!![]()
![]()
![]()
мноо точно казаноПървоначално написано от Desir3
Живея в циганската махала във Варна, знам повече от теб. Умишлено няма да ти кажа някои неща. Това, че си стъпал един път в Максуда не значи нищо, ела да живееш тука, друго ще говориш.Първоначално написано от haritov
Виж, "братята си", които защитаваш http://www.vbox7.com/play:6c61a679 гласувай за ДПС
Харитов , като си толко умен , тръгни ти с мангалка или туркиня , бе да те еба у нещастника долен ! Изчукай я , и после ела се похвали , бе !
Много знаеш , ама приложи го на практика !
Смрът за такива като тебе , предатели на българското ,малко ли са ти братята в България или кво ?
ПП. Удивително е как такива индивиди ме изкарват извън нерви , понякога ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Какво толкова оплювате турците? Един наш квартирант е турчин, и само 2 пъти съм го виждал, но си личи, че е свястно момче, както и цялото му семейство е такова. Не виждам проблем някоя българка да ходи с него?
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Правите ли разлика между ЦИГАНИН, ТУРЧИН(сега) И КАРЛУКИТЕ, които са се обединили със СЕЛДЖУКСКИТЕ ТУРЦИ, и са дошли от Азия, поробили Византия(с която не сме имали проблеми тогава) и тогава и нас? Та, има голяма разлика между едните и другите. Едното е съюз, а другото поробване.
Баща ми познава една българска туркиня и казва, че е на доста високо ниво на светоусещане и като цяло начин на мислене.
Една друга позната отиде да работи в турска фирма и е очарована от начина на работа, организацията и всичко, всичко, всичко, което в българските фирми го няма.
Вие само знаете да плюете и дори не искате да погледнете какви са всъщност?
Икономиката им е развита до такава степен и продължава да се развива и след няколко години без проблем ще могат да ни купят (образно казано, не го взимайте насериозно, като ви гледам кви сте ръбове).
Аре стига сте си гледали в краката, огледайте се какво става около вас.
И също така - образовайте на тая тема, преди да заемате такива позиции и да ги защитавате толкова яростно без да знаете за какво става въпрос.
haritov и fc, моля, замълчете. Говорите адските глупости, сериозно, цялата тема развалихте.
Иначе с тея истории за 21в. и че трябва да се толерантни по принцип съм съгласна, ама аз не мога да го приложа.
Глупости не говоря. Никаква толерантност към поробителя.Първоначално написано от AFT