.
Затворена тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 400

Тема: турци..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Смешен ми е този псевдопатриотизъм

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    ти си смешен щото ей такива като тебе сигурно викат за атака ама ясно ли ти е че сидеров спонсорира доган ти какво разбираш под патриотизъм да биеш цигани ли ? като си патриот ще знаеш мирния план на Симеон велики за заваладяване на Византия ще знаеш защо плана се проваля но и е успешен хайде патриоте

пп
    отнася се до всички

Една от най - добрите ми приятелка е влюбена в такъв... няма нищо лошо според мен въпреки че аз не бих го направила...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ох гаджето ми е тур4ин,не виждам,кои знае,какво,4e e такъв,просто си го харесвам,такъв,какъвто е и изо6о не гледам у едно мом4е дали е или не е,на6е са против турците,но 4естно казано на мен не ми пука,аз няма да се женя за него де!просто намерих не6о в него..не6о,което не съм изпитвала с друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    ТУРЦИИИ....ЦИГАНИИИИИ
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ох гаджето ми е тур4ин,не виждам,кои знае,какво,4e e такъв,просто си го харесвам,такъв,какъвто е и изо6о не гледам у едно мом4е дали е или не е,на6е са против турците,но 4естно казано на мен не ми пука,аз няма да се женя за него де!просто намерих не6о в него..не6о,което не съм изпитвала с друг
    Напълно съгласна!!! какво като е турчин??? голяма работа, нали си го обичка,тези които са изпитвали такова чувство знаят какво е, няма значение с какъв произход е.

Град
    системата дегоба
    най-добрия ми фр е циганин и винаги е бил до мен помагал ми е даже ми е спасявал живота едва ли не

Аре не говорете глупоисти! Бил съм се с/у цигани и турци. Цигани и турци са скачали за мен, но никога няма да ги оправдая за извращенията, които са вършили преди векове! Докато тече във вените ми кръвта на предците ми българи АЗ никога няма да овиня ТУРЦИТЕ за нещата, които са ни причинили! По същата логика, която някои следват "било е минало" Еми аре аз да убия майка ти и баща ти и след 10 години да ми простиш защото е минало?
    На центара на Варна, знаете ли кое знаме беше развято миналата или тази на нова година? Турското знаме аре тихо.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    най-добрия ми фр е циганин и винаги е бил до мен помагал ми е даже ми е спасявал живота едва ли не
    Една птичка пролет не прави, даже 10-20 не правят.

Цитирай Първоначално написано от 48700200
    Еми все пак не са малко турция в БГ какво пък..
    Ходете си в Турция като искате да упражнявате власт. Това е БЪЛГАРИЯ не турция.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    ти си смешен щото ей такива като тебе сигурно викат за атака ама ясно ли ти е че сидеров спонсорира доган ти какво разбираш под патриотизъм да биеш цигани ли ? като си патриот ще знаеш мирния план на Симеон велики за заваладяване на Византия ще знаеш защо плана се проваля но и е успешен хайде патриоте

пп
    отнася се до всички
    Не бия цигани. Имам много добри приятели турци, а Болен Лидеров е за освидетелстване.

Re: турци..

Цитирай Първоначално написано от Stela90
    преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????

Ти не си у ред, чесно ти казвам.
    Ей такис моми акт теб ако ще и да са мисис свят не бих я погледнал посмъртно.

с турчин . . . без думи :X свирка направи ли му ? сподели как е рязаното пишле на циганина . . .

не не не . . . с турчин.

нямам думи.

Всяка себеуважаваща се българска мома няма да погледне тучин, да не говорим за целувки или секс. . . .

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Къде си го гледал това клипче?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Повече от фен
    Град
    plovdiv

Re: турци..

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????

Ти не си у ред, чесно ти казвам.
    Ей такис моми акт теб ако ще и да са мисис свят не бих я погледнал посмъртно.

с турчин . . . без думи :X свирка направи ли му ? сподели как е рязаното пишле на циганина . . .

не не не . . . с турчин.

нямам думи.

Всяка себеуважаваща се българска мома няма да погледне тучин, да не говорим за целувки или секс. . . .
    той с колкото българки е спал ти само може да се надяваш аман от такива комплексари като теб,защото за вниманието,а също така и за парите на такъв турчин всички български курви си скъсват задника за да се доберат.не съм била с него заради парите,а защото се влюбих в доброто му сърце,красивата външност и страхотния секс със също толкова страхотен обрязан пенис стига с тия комплекси момчета

Град
    системата дегоба
    нещастници цените хората по произхода им не по това какви са

КАКВО МИСЛИ СВЕТА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЕТО КАКВО ЧЕ КРАДЦИ ЛЪЖЦИ И УБИЙЦИ НО ЯВНО И ВЕИ СТЕ КАТО ТЯХ КАТО СЛАГАТЕ НЯКОЙ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ

НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВИЕ

Град
    системата дегоба

пп
    отнася се до всички
    Не бия цигани. Имам много добри приятели турци, а Болен Лидеров е за освидетелстване.
    А БИ ЛИ МИ ОТОГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА ИЛИ ЩЕ МЪЛЧИШ И ЩЕ ГЛЕДАШ УМНО

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от fc

ходил съм в циганската махала на 200 пъти и не са ме били даже се отнасят много добре с мен ти като си късоглед за света сам си си виновен

баща ми като пътуваше за русия във влака се пътувал с турчин и като разбра ли какви са турчина казал ти си ми бил брат бе

ето малко история

КОГАТО КОННИТЕ НАРОДИ ЗАПОЧВАТ СВОЕТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НЯКОИ ОТИВАТ НА ЗАПАД И УСТАНОВЯВАТ ТАМ А ДРУГИ ПОЕМАТ Н А ЮГ И ПРИЕМАТ ИСЛЯМА НО И В ДВАТА СЛУЧАЯ ПРОИЗХОДА ИМ Е ТЮРКСКИ

САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА КОЛКО ОБЩО ИМАМЕ С ТУРЦИТЕ ЕЙ ТАКИВА НЕОБРАЗОВАНИ КАТО ВАС СЕ ВРЪЗВАТ НА ОПИТИТЕ НА НЯКОИ ХОРА ЗА ЕТНИЧЕСКО НАСИЛИЕ И ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ

haritov, Евала човек!!!!

Голям фен Аватара на 50cent
    оле деиба и турчулягите деиба да мрът всички до крак

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Хора, живеем в XXIв., време когато думи като "раса, цвят на кожата, етническа или религиозна принадлежност" не би трябвалода имат значение при общуването и човешките взаимоотношения!!!
    мноо точно казано

Цитирай Първоначално написано от fc

ходил съм в циганската махала на 200 пъти и не са ме били даже се отнасят много добре с мен ти като си късоглед за света сам си си виновен

баща ми като пътуваше за русия във влака се пътувал с турчин и като разбра ли какви са турчина казал ти си ми бил брат бе

ето малко история

КОГАТО КОННИТЕ НАРОДИ ЗАПОЧВАТ СВОЕТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НЯКОИ ОТИВАТ НА ЗАПАД И УСТАНОВЯВАТ ТАМ А ДРУГИ ПОЕМАТ Н А ЮГ И ПРИЕМАТ ИСЛЯМА НО И В ДВАТА СЛУЧАЯ ПРОИЗХОДА ИМ Е ТЮРКСКИ

САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА КОЛКО ОБЩО ИМАМЕ С ТУРЦИТЕ ЕЙ ТАКИВА НЕОБРАЗОВАНИ КАТО ВАС СЕ ВРЪЗВАТ НА ОПИТИТЕ НА НЯКОИ ХОРА ЗА ЕТНИЧЕСКО НАСИЛИЕ И ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ
    Живея в циганската махала във Варна, знам повече от теб. Умишлено няма да ти кажа някои неща. Това, че си стъпал един път в Максуда не значи нищо, ела да живееш тука, друго ще говориш.

Виж, "братята си", които защитаваш http://www.vbox7.com/play:6c61a679 гласувай за ДПС

Супер фен
    Град
    Своге
    Харитов , като си толко умен , тръгни ти с мангалка или туркиня , бе да те еба у нещастника долен ! Изчукай я , и после ела се похвали , бе !

Много знаеш , ама приложи го на практика !

Смрът за такива като тебе , предатели на българското ,малко ли са ти братята в България или кво ?

ПП. Удивително е как такива индивиди ме изкарват извън нерви , понякога ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Какво толкова оплювате турците? Един наш квартирант е турчин, и само 2 пъти съм го виждал, но си личи, че е свястно момче, както и цялото му семейство е такова. Не виждам проблем някоя българка да ходи с него?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правите ли разлика между ЦИГАНИН, ТУРЧИН(сега) И КАРЛУКИТЕ, които са се обединили със СЕЛДЖУКСКИТЕ ТУРЦИ, и са дошли от Азия, поробили Византия(с която не сме имали проблеми тогава) и тогава и нас? Та, има голяма разлика между едните и другите. Едното е съюз, а другото поробване.

Баща ми познава една българска туркиня и казва, че е на доста високо ниво на светоусещане и като цяло начин на мислене.
    Една друга позната отиде да работи в турска фирма и е очарована от начина на работа, организацията и всичко, всичко, всичко, което в българските фирми го няма.

Вие само знаете да плюете и дори не искате да погледнете какви са всъщност?
    Икономиката им е развита до такава степен и продължава да се развива и след няколко години без проблем ще могат да ни купят (образно казано, не го взимайте насериозно, като ви гледам кви сте ръбове).

Аре стига сте си гледали в краката, огледайте се какво става около вас.
    И също така - образовайте на тая тема, преди да заемате такива позиции и да ги защитавате толкова яростно без да знаете за какво става въпрос.

Град
    40 Miles from the Sun
    haritov и fc, моля, замълчете. Говорите адските глупости, сериозно, цялата тема развалихте.
    Иначе с тея истории за 21в. и че трябва да се толерантни по принцип съм съгласна, ама аз не мога да го приложа.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    haritov и fc, моля, замълчете. Говорите адските глупости, сериозно, цялата тема развалихте.
    Иначе с тея истории за 21в. и че трябва да се толерантни по принцип съм съгласна, ама аз не мога да го приложа.
    Глупости не говоря. Никаква толерантност към поробителя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си