.
Затворена тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 400

Тема: турци..

Прави разлика между цигани и турци, бе!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    haritov и fc, моля, замълчете. Говорите адските глупости, сериозно, цялата тема развалихте.
    Иначе с тея истории за 21в. и че трябва да се толерантни по принцип съм съгласна, ама аз не мога да го приложа.
    Глупости не говоря. Никаква толерантност към поробителя.
    това от дпс са хора които са като вас които са настроени против другите а това че истинските турци им викат гяури е друг въпрос
    и моля Ви постигнете нещо в тоя живот и тогава ми се зверете

МРАЗЕТЕ ГИ И ДОБРО ОТ ТЯХ НЯМА ДА ВИДИТЕ

Град
    системата дегоба
    ВИЕ СТЕ РАСИСТИ А ТАКИВА НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    аз лично от турчин и циганен добро не съм видяла ..турците си имат държава да си ходят там какво правят тука..само като им видя мазните черни кожи и като усетиш аромата от некъпано от 3 седмици как да не се отвратиш дори да е свестен...
    Кух си като градинска лейка..
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Харитов , като си толко умен , тръгни ти с мангалка или туркиня , бе да те е** у нещастника долен ! Изчукай я , и после ела се похвали , бе !

Много знаеш , ама приложи го на практика !

Смрът за такива като тебе , предатели на българското ,малко ли са ти братята в България или кво ?

ПП. Удивително е как такива индивиди ме изкарват извън нерви , понякога ...
    с какво си повече от мен

Град
    Някъде на юг!
    Не мога даразбера момичетата които предават българската си кръв и се ебат с турци. Същите турци които 500 години са гонили и клали нашите прадеди, същите турци които и днес се опитват да потурчат България.

А, и от практична гледна точка, какво повече има един турчин от един българин?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Нещата се промениха моето момче...

В страната,в която съм се родил и живея нямат право да ме наричат тероризатор...В тази страна са се родили дедите ми и тук са погребани,и аз днес гордо наричам България своя родина,макар че съм от турското малцинство,и съм толерантен към всички.

Твърдо до haritov
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от OregorN

В страната,в която съм се родил и живея нямат право да ме наричат тероризатор...В тази страна са се родили дедите ми и тук са погребани,и аз днес гордо наричам България своя родина,макар че съм от турското малцинство,и съм толерантен към всички.
    Ти нали съзнаваш, че това което говориш са глупости. Ти и дедите ти с те родени тук с цената на много български животи, с много насилие. Колкото и поколение да живеете тук вие никога нема да станете българи. Винаги ще бъде \\\"добро момче, но турче\\\"!

Още повече немате никакво право да влизате в политиката на България и да налагате своята религия и култура.

Ние винаги ще ви мразим, или най-малкото ще ви ненавиждаме, дори и да не признаваме.
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy

Ти нали съзнаваш, че това което говориш са глупости. Ти и дедите ти с те родени тук с цената на много български животи, с много насилие. Колкото и поколение да живеете тук вие никога нема да станете българи. Винаги ще бъде \\\"добро момче, но турче\\\"!

Още повече немате никакво право да влизате в политиката на България и да налагате своята религия и култура.

Ние винаги ще ви мразим, или най-малкото ще ви ненавиждаме, дори и да не признаваме.
    Евала за изказването супер точно =D> при мен само че разликата е че ги ненавиждам и не го крия или сдържам по някакъв начин.OregorN питай там бабите и дядовците ти дали помнят времето когато са им сменяли имената кво е било...щот наближава момента тия неща пак да се повторят само че поради друга причина
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Защо ще ни мразите ??? Заради минали години ??? Преди 500 години... това са 5 века момченце..5 века,пет пръста на ръката ти..Погледни нещата как се промениха от тогава до тук,и ако мислиш че няма промяна,мрази мюсулманите и бъди против тях,но знай че някой винаги ще е против ТЕБ !
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!
    + 1110210301239124687364187294631
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy

Евала за изказването супер точно =D> при мен само че разликата е че ги ненавиждам и не го крия или сдържам по някакъв начин.OregorN питай там бабите и дядовците ти дали помнят времето когато са им сменяли имената кво е било...щот наближава момента тия неща пак да се повторят само че поради друга причина
    Помнят ! Какво от това ?

Дреме ми на шмайзера,кой ще бие на изборите,аз си оставам във България !

Сега се виж себе си Faces..Аз съм компютърен специялист и оправям комютрите на поне 10/20 човека на седмица..въобще не ме интересува дали са Българи,Мюсулмани,Роми,Афр канци,Азиятци,Виятнамци,Яп онци,Руснаци,Румънци,Сърби или какъвто и да е бил народ !

Аз да ви помагам,а вие да ме мразите..

...и от къде знаеш,че пак ще ни сменят имената ?? От къде ?
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all

Мразя цигани.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @haritov

Предполагам говориш за намерението на Симеон да стане тъст на бъдещия император на Византия и по този начин да я управлява.
    И още нещо. Аз не съм патриот. Не се и правя на такъв скачайки срещу всеки друг етнос. Напротив. Смятам, че са хора като мен. През гъза ми е това което в момента става в тази държава и управлението й. Това което съм в момента зависи само и единствено от собствените ми сили.

Браво OregorN !! Отстояваш позиция

Град
    системата дегоба
    някой би ли ми дал определение за родина и отечество и ако ми го даде да ми отговори на въпроса по-горе ама май няма да стане щото сте необразовани РАСИСТИ е децата Ви ще бъдат такива като Вас

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    @haritov

Предполагам говориш за намерението на Симеон да стане тъст на бъдещия император на Византия и по този начин да я управлява.
    И още нещо. Аз не съм патриот. Не се и правя на такъв скачайки срещу всеки друг етнос. Напротив. Смятам, че са хора като мен. През гъза ми е това което в момента става в тази държава и управлението й. Това което съм в момента зависи само и единствено от собствените ми сили.
    1 византия има Василевс
    2 защо планът се проваля
    3 защо е успешен
    4 защо ми отговаряш чак сега кой ти каза отговора

Симеон тогава вече е бил регент на Василевса

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Благодаря somebodysomeone !
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като си падаш по резаняци, си отивай в турция. Такива като тебе вредят на обществото.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Най-голямото предателство за мен ще е дъщеря ми да си пада по турци, или пък приятелката ми да ме зареже заради турчин направо ИМ тегля ножа.
    имаш 1 правописна грешка поправих я
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Като си падаш по резаняци, си отивай в турция. Такива като тебе вредят на обществото.
    а ти го градиш така ли

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    някой би ли ми дал определение за родина и отечество и ако ми го даде да ми отговори на въпроса по-горе ама май няма да стане щото сте необразовани РАСИСТИ е децата Ви ще бъдат такива като Вас

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    А ти като си толкова образован, защо не дадеш определение за РАСИЗЪМ?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    сяка6 ако ти бе6е тур4ин няма6е да се се засегне6 от това,което изръси сега ли?,за6о съдите хората по това,каква религия са?какъв цвят кожа имат?незабравяйте,4е вси4ки са създадени от един Бог,всеки има право,каквото си иска да прави,бях 4ела из менията,да си отивали в Турция..пък й сега сме 21 век!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си