- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
това от дпс са хора които са като вас които са настроени против другите а това че истинските турци им викат гяури е друг въпросПървоначално написано от fc
и моля Ви постигнете нещо в тоя живот и тогава ми се зверете
МРАЗЕТЕ ГИ И ДОБРО ОТ ТЯХ НЯМА ДА ВИДИТЕ
ВИЕ СТЕ РАСИСТИ А ТАКИВА НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА
Кух си като градинска лейка..Първоначално написано от bonboncho
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
с какво си повече от менПървоначално написано от LiveFlower
Не мога даразбера момичетата които предават българската си кръв и се ебат с турци. Същите турци които 500 години са гонили и клали нашите прадеди, същите турци които и днес се опитват да потурчат България.
А, и от практична гледна точка, какво повече има един турчин от един българин?
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Нещата се промениха моето момче...
В страната,в която съм се родил и живея нямат право да ме наричат тероризатор...В тази страна са се родили дедите ми и тук са погребани,и аз днес гордо наричам България своя родина,макар че съм от турското малцинство,и съм толерантен към всички.
Твърдо до haritov
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Ти нали съзнаваш, че това което говориш са глупости. Ти и дедите ти с те родени тук с цената на много български животи, с много насилие. Колкото и поколение да живеете тук вие никога нема да станете българи. Винаги ще бъде \\\"добро момче, но турче\\\"!Първоначално написано от OregorN
Още повече немате никакво право да влизате в политиката на България и да налагате своята религия и култура.
Ние винаги ще ви мразим, или най-малкото ще ви ненавиждаме, дори и да не признаваме.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Евала за изказването супер точно =D> при мен само че разликата е че ги ненавиждам и не го крия или сдържам по някакъв начин.OregorN питай там бабите и дядовците ти дали помнят времето когато са им сменяли имената кво е било...щот наближава момента тия неща пак да се повторят само че поради друга причинаПървоначално написано от Love_Boy
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Защо ще ни мразите ??? Заради минали години ??? Преди 500 години... това са 5 века момченце..5 века,пет пръста на ръката ти..Погледни нещата как се промениха от тогава до тук,и ако мислиш че няма промяна,мрази мюсулманите и бъди против тях,но знай че някой винаги ще е против ТЕБ !
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
+ 1110210301239124687364187294631Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Помнят ! Какво от това ?Първоначално написано от Faces
Дреме ми на шмайзера,кой ще бие на изборите,аз си оставам във България !
Сега се виж себе си Faces..Аз съм компютърен специялист и оправям комютрите на поне 10/20 човека на седмица..въобще не ме интересува дали са Българи,Мюсулмани,Роми,Афр канци,Азиятци,Виятнамци,Яп онци,Руснаци,Румънци,Сърби или какъвто и да е бил народ !
Аз да ви помагам,а вие да ме мразите..
...и от къде знаеш,че пак ще ни сменят имената ?? От къде ?
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Мразя цигани.
@haritov
Предполагам говориш за намерението на Симеон да стане тъст на бъдещия император на Византия и по този начин да я управлява.
И още нещо. Аз не съм патриот. Не се и правя на такъв скачайки срещу всеки друг етнос. Напротив. Смятам, че са хора като мен. През гъза ми е това което в момента става в тази държава и управлението й. Това което съм в момента зависи само и единствено от собствените ми сили.
Браво OregorN !! Отстояваш позиция
някой би ли ми дал определение за родина и отечество и ако ми го даде да ми отговори на въпроса по-горе ама май няма да стане щото сте необразовани РАСИСТИ е децата Ви ще бъдат такива като Вас
1 византия има ВасилевсПървоначално написано от dimitar_ak
2 защо планът се проваля
3 защо е успешен
4 защо ми отговаряш чак сега кой ти каза отговора
Симеон тогава вече е бил регент на Василевса
Благодаря somebodysomeone !
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Като си падаш по резаняци, си отивай в турция. Такива като тебе вредят на обществото.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
имаш 1 правописна грешка поправих яПървоначално написано от fc
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
а ти го градиш така лиПървоначално написано от PainMonopoly
Първоначално написано от haritov
А ти като си толкова образован, защо не дадеш определение за РАСИЗЪМ?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
сяка6 ако ти бе6е тур4ин няма6е да се се засегне6 от това,което изръси сега ли?,за6о съдите хората по това,каква религия са?какъв цвят кожа имат?незабравяйте,4е вси4ки са създадени от един Бог,всеки има право,каквото си иска да прави,бях 4ела из менията,да си отивали в Турция..пък й сега сме 21 век!Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!