- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Българите сме общност с обща история, култура и генетични корени. По този начин формираме единно цяло, което трябва да остане неделимо.Първоначално написано от soul1199
Иначе ще се изгубим като етнос.
Да, те са хора и не отричам правото им на съществуване и на идентичност. Но когато:
1. Дойдат в държавата ни и предявят претенции, че са над законите
2. Отнемат привилегии и ресурси, които се полагат на нас
3. Замърсяват ни културния и генетичния фонд
...имам сериозен проблем с тях.
Имат си държава, имат си култура, имат си жени и мъже, с които да се клецат. Но да го правят ВЪН от България.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
chicho...много си умен беТова знаеш ли какво означава ??? Че Американците и Японците не трябва да правят любов заедно..
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Култура, минало, манталитет, народопсихология.Първоначално написано от haritov
Когато започнат да се смесват и за зла участ се роди дете, не му завиждам. Ще бъде объркано. И като се появят няколко стотин хиляди объркани деца - обществото отива на кино.
OregorN както казах събитията ще се повторят ама тоя път няма да бъдат ритани заради имената си.Казваш 5 века ама тия 5 века не могат да бъдат забравени ти това разбираш ли го ? Как са завършвали може би и мои някви далечни роднини обесени,изнасилвани торзмозени и пренудени да живеят като 2-ра ръка хора.Sorry ман но нещата са такива колкото и да се мъчат сулю и пулю да ми се правят на много толерантни истината е една турците и циганите в бг винаги абсолютно винаги ще бъдат третирани като 2-ра ръка хора тва е точната истина без да разтягаме локуми.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
нима дъжда не вали еднакво за всички нима слънцето не е еднакво за всички въздуха който дишаме по различен ли е небето над нас не е ли еднакво защо да не можем да обичаме всеки нима той не е човек нима няма мечти за по-добро бъдеще нима не иска да е щастлив
прочети ми миналия пост...Първоначално написано от PainMonopoly
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
като те гледам ти си по-обърканПървоначално написано от PainMonopoly
курва ли ме нари4а6 бе тъпанар!ако аз бях курва няма6е да споря с теб!ти си мн прост,просто нямам думиПървоначално написано от Love_Boy
![]()
слу6ай ко аз няма да се женя за тях или да спя с тях,4е да съм курва бе!?просто в дне6но време има такива олигофрени,като тебе!пожелавам ти да се влюби6 в туркиня!просто нямам думи,такъв 4овек,като тебе не бях сре6ала,4естно!всеки си има мнение и гледна то4ка!
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти осъзнаваш ли какво говориш?, говоря за нашата държава , не за държава като САЩ с 303 111 027++ население, и Китай с население близо 2 милиарда. Това че те не искат да си запазят нацията е тяхен проблем, аз лично искам, но това не зависи само от мен.Първоначално написано от OregorN
1. http://vbox7.com./play:89ef346c
2. http://vbox7.com./play:326b8428
Виж сега анадолецо!!!!Първоначално написано от OregorN
Недей се прави на всезнайко и толерантен. Нека погледнем и другата страна, а именно Турция.
Те все още отричат 500 вековния геноцид над нас както и арменския геноцид. Потъпкват правата на гръцкото малцинство в Истанбул и ограничават правата на Вселенската патриаршия дадени и от ON. Така че турците са БУКЛУЦИ!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Има известна доза истина в думите ти, но:Първоначално написано от 3oPuTy
1. Ти говориш за туркиня, която е асимилирана и приобщена към нашата култура. Тя ще мисли като българка, ще действа като българка, ще работи за България. За такива - няма проблем. Но авторката говори за турчин от ТУРЦИЯ, което няма да доведе до нищо добро.
2. Това за общия знаменател е банално и изтъркано. Когато нещо е кряка като патка, клати се като патка и прилича на патка, вероятно е патка. Турчин, който има самосъзнанието и манталитета на такъв, при еднакви стимули ще реагира по един и същ начин. Понякога просто различията не са от значение и има значение само това, в което хората са еднакви.
Ти не ме гледаш.Първоначално написано от haritov
+1.Първоначално написано от haritov
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Миналия ти пост е малоумен и ирелевантен.Първоначално написано от OregorN
По постовете ти съдя че си някакъв сектант, обаче не мога да разбера какъв точно! Свидетел на Йехова, евангелист, анвентис от незнам си кой ден???Първоначално написано от haritov
Хероин.Първоначално написано от Ilikeliljon
видяли един философ да е изпотен посред зима питали го защо е така а той отвърнал
-занимавах се с простаци
аз съм до тук по-умния отсъпва
Вие затова добро не сте видели от тях защото ги мразите няма и да видите
[/quote]Има известна доза истина в думите ти, но:
1. Ти говориш за туркиня, която е асимилирана и приобщена към нашата култура. Тя ще мисли като българка, ще действа като българка, ще работи за България. За такива - няма проблем. Но авторката говори за турчин от ТУРЦИЯ, което няма да доведе до нищо добро.
2. Това за общия знаменател е банално и изтъркано. Когато нещо е кряка като патка, клати се като патка и прилича на патка, вероятно е патка. Турчин, който има самосъзнанието и манталитета на такъв, при еднакви стимули ще реагира по един и същ начин. Понякога просто различията не са от значение и има значение само това, в което хората са еднакви.[/quote]
Най-умния пост които прочетох днес! Поздравления!
не член съм на вмро а това беше част от речта на Константин Кирил Философ пред папата надявам се чел си книгатаПървоначално написано от Love_Boy
така си е и аз спирам,за6ото ми писна някъв си мухльо,който нз нито,каква съм нито ни6о,да ме нари4а курва,смотаняк!/това не се отнася за теб !Първоначално написано от haritov
/
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И те няма да видят добро, защото ни мразят и няма и да видят!!!!Първоначално написано от haritov
Добре бе умник такъв..като мислиш че съм малоумник защо се занимаваш с мен ? Каква работа имаш ? Ти май не схвана за какво пиша...Първоначално написано от PainMonopoly
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Че къде сме споманавали че ви мразим ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Първоначално написано от chicho
Аз съм аут..отивам да ям Български череши![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
ВМРО уж е националистична организация, а ти... Явно вие от ВМРО сте много fake . Този пролича и на изборите, де!!!Първоначално написано от haritov
Откъде реши, че се занимавам с теб? Ти си този, който нададе вой.Първоначално написано от OregorN