- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Като се обичате , обичайте се още дълго време, сега си изтрии първото мнение, и ни остави да спорим, щом ти го харесваш? защо те интересува чуждото мнение, толкова ли сте ограничени че да се вслушвате в мнението на форумни тигри. Жалко найстина жалко.
Това пък правете любов а не война винаги ми е било хипер смешноПървоначално написано от haritov
Има си време за любов както има време и за война има ситуации в които се прави любов има и ситуации в които става война.А за нещастните хора ако нещастните са турци ехее перфектно ще ми е
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ей!!! Някой хора големи патриоти се извъдиха!!! То че историята ни е ужасна, ужасна е, това немога да оспорвам. Ние българите сме били подлагани на какви ли не насилия. Но каквото е било-било е! И не разбирам защо така делите българи и турци. Всеки човек си е индивидуален, различен от всички останали. Защо турците да са лошите, а ние да сме добрите, нима няма 'лоши' хора и сред нас?!? Един турчин може да е много по добър човек от един българин. Единственото което ни разделя като общности е езика и управлението. Все пак НИЕ СМЕ ХОРА!!!
Просто не разбирам как може някои хора едва ли не да мразят дадена общност само заради някаква история, някакви ужасни случки, на които даже не е присъствал!!! Каква е тази омраза, какво е това нещо??? Турците да не са извънземни или какво?? Всички сме хора!!! Спрете вече с тези глупости!!!
Може и да е печен турчина с който си била и да е добър в леглото..Но ти се отричаш от себе си,как не те е срам да плюеш нашия народ.Вярно е не всички са добри и сред нас има лоши хора.НО аз съм българка и се гордея с това,с историята,с всичко българско..Не бих била с турчин...Бългърския народ и България над всичкоо.......
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Това което се е случвало, продължава да се случва и днес под друга форма.Първоначално написано от fluffka1
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
така ли? дай ми примерПървоначално написано от PainMonopoly
Противоконституционна турска партия участва в управлението на държавата.Първоначално написано от fluffka1
В райони с преобладаващо етничеко население българин не може да си намери работа, защото не знае турски. На места не може да си купи хляб, защото не знае турски.
В университетите на турците им пишат 5 и 6, а те дори не знаят български. За общежития получават настанителна заповед при 3 и нагоре невзети изпити, докато българите се изнасят при 2 невзети изпита. Мястото, което може да бъде заето от българин, който има амбицията да учи, бива заето от турчин, който има амбицията да... ебе българки.
Да продължавам ли?
Брей, айде бе. Аз уча в район със силно турско етническо присъствие (Шумен). В шуменския университет не пишат по-високи оценки на турците, няма неравенство. За общежитията също не съм видял да има дискриминация на етнически принцип. Досега като съм търсил работа не съм забелязал някой да ми е направил проблем, че не знам турски. Друг е въпроса, че доста турци идват от селата, а там им пишат високите оценки (както май се случва с всички, които учат в села) и като дойдат тук и изпреварват много българи, които си учат в града или в съседните градове и така.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Вие или сте сляпи или само четете тъпи форуми, незнам си колко време трябва да говорят господари на ефира за това как на турците и чужденците пишат по-високи оценки. Разровете се малко и ще се убедите, това че не се случва в твоя университет не значи че не се случва.Това за търсенето на работа и купуването на хляб също е вярно, просто се разровете в необятният чичо гугал .Първоначално написано от Ilikeliljon
ПС: изказването на "fluffka1" "Един турчин може да е много по добър човек от един българин." Тоя ред незнам как можа да го напишеш.
Аз пък уча в ТУ, видял съм с очите си какво се случва и деля блока си с тази измет. Това, че при тебе това не се случва, не ме интересува. При мен това е факт.
Или ще ми кажеш, че съм си измислил бележката, която беше на вратата "Всички ЧУЖДЕСТРАННИ студенти с повече от 2 невзети изпита да се явят в СОС да си вземат настанителна заповед"? Или че това, че съквартирантът ми, българин, с 3 невзети изпита, го принудиха да се изнесе, е илюзия?
Дадох общоизвестни примери, дадох и такива, на които съм бил свидетел. Тези неща се случват и не може да кажете на черното бяло.
Първоначално написано от Faces
Браво на вас.Гордееш ли се с това.Просто нямам думи.Какво са виновни тези деца,че са се родили в такива семейства.Нали никой не избира какъв да се роди.Не мисля,че на теб ще ти бъде приятно(примерно) да те хванат негри и да те пребият от бой ей така,защото си бял.Не мога да повярвам,че сте го правили.Това е отвратително.
За тези дето обиждат момичето,че се влюбило в турчин мога да кажа,че това са хора,които никога не са познавали любовта.
Щом е решила да пусне тема тук, е би трябвало да се замисли че ще има всякакви коментари, такаче моляте без неуместни коментари.
твоите са уместни така лиПървоначално написано от chicho
Затова че обиждаме момичето, никой не я обижда или поне аз не съм прочел, а и дори да е имало такова нещо би трябвало е да очаква такива зверски коментари, а те дори не са отправени към нея, ние просто спорим за съвсем други неща, просто да прочете първите 1-2 страници там са коментарите по нейната тема.
Ще я обиждаме ,защото има за какво!Както доста пъти повторих тия турци са съсипвали България и още я съсипват и я дърпат надолу!!!Ако бяхте истински българи нямаше да ми се влюбвате в турци.
Аз не съм комплексиран ,аз съм възмутен как можете ей така да забравите всички кланета , убийства на малки деца , изнасилване на жени и т.н. Как може да защитавате народ който противоконституционно има партия в нашия парламент и в селата с преобладаващо турско население българите биват потискани...
И само да ва питам какво повече имат тия черни резаци от един българин?Българите винаги ще си останем по-хубави от тях.
България е била държава на три морета , имала е владетели които са имали идея и цел да я направят велика и много от тях са го постигали.Сега нашите управници гледат само да земат парите в джоба и няма кой да го промени,защото на никой не му пука вече ...![]()
--------------------------------------------------------
Аз малко по - назад ясно съм написал защо един турчин не може да е с българка. Тя е негов враг, религията му го казва, а турците са фанатици.
Да забравя миналото? Да забравя зверствата? Как? ДПС издига паметници на тези, които са клали! Издигна паметник - чешма в памет на онези, взривили влак с български деца и майки! Същите тези хора сега са в правителството, един от тях е Ахмет Доган - навремето предвотител на "турското освободително движение", тоест на терористите, убили българските деца и жени...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
мълчи още помня последната ти изцепкаПървоначално написано от BlueFace
И каква беше последната ми изцепка ве охлюв?Първоначално написано от haritov
--------------------------------------------------------
Колко е страшен обаче... ще размаха светлинния меч и си до там.![]()
+1Първоначално написано от lipstik
И после се чудите,защо след толкова години турците и българите масово не се понасятЗаради хора като Faces преди 2 години докато бях в Италия и после в Германия се срамувах да кажа на хората,че съм българка
(и как няма да се срамувам,след като за 30 мин. разговор с един италианец чух толкова много негативни мнения за пропадащата ни държавица ... и на всичкото отгоре почти през цялото време момчето говореше за точно този "патриотизъм" ...) И как да не ме е срам ... Повечето българи,мислещи се за патриоти са с толкова ограничено мислене,че ...
![]()
Faces и после ми кажи,че имаш собствено мнение и знаеш как да си използваш сивото веществоИзраснал си сред расисти и си се влияел от тях ... Копирал си всяка тяхна мисъл и всяко тяхно действие
Е жалко - съжалявам те
![]()
Сега някой ще каже,че трябва да се срамувам от себе си и от начина ми на мислене ... Е за тях ще кажа,че аз си се срамувам ... Срамувам се,че живея в държава,в която разни келешчета на по 15-17 години ежедневно предизвикват катастрофи по пътищата ... Срамувам се,че живея в държава,управлявана от мафиоти,крадци,лъжци,измам ици и прочие ... Срамувам се,че живея в държава,в която не се мисли за наследниците ни (спомнете си за някои от каузите във ВБ2) ... Срамувам се,че живея в държава пълна с наркомани ... Още да изреждам ли?!
Защо не се замислите първо за тези неща,а се нахвърляте на момичето?!Не е нито първата,нито последната българка,която е влюбена в човек от друга народност ... Защо не кажете нещо за хилядите българи и българки,които имат брак с американци,германци,испанц и,италианци,румънци,гърци,с ърби,македонци,китайци,инд йци,японци ... (и т.н. .... и т.н.)?!Това,че някога прародителите на двете двете страни са били алчни и са се избивали за парче земя не означава,че и днешните българи и турци са такива ... Това,че някога турците са били по-силни от нас не ги прави по-лоши ... Както всички знаете и българите имаме вина за тези 5 века (инфо:учебниците по история)!А и я се замислете,защо мразите толкова турците ... Защото 5 века сме били под тяхно робство,нали?!А ако нещата бяха обратно и те бяха 5 века под наше?!Нямаше да ви пука за тази връзка,нали?!
Оффф стегнете се най-послеВсичко това е в миналото и няма нищо общо с темата
Всички знаем (или поне се предполага,че знаем) историята на България ... Знаем и за тези 5 века,но това е било преди многооо години ... Не живейте в миналото,а гледайте напред
Нито ние (българите) имаме вина,че прародителите ни не са успели цели 500 години да се освободят,нито днешните турци имат вина,че техните баби и дядовци са се оказали по-силни от нас ...
Защо не се замислите,че и във вас "големите патриоти" може би има нещо турско?!Нали знаете,че преди дооста години турците са си правили кефа с български моми ... Е от къде можете да сте сигурни,че тези моми не са били вашите прапрапрабаби?!
................
Както и да еМисля,че това разделение на българи и турци е тъпо ... Не,че аз самата не ги деля понякога
В класа ми има турци и най-безцеремонно си им показвам,че за мен са неодушевени предмети,но определено не слагам всички под общ знаменател!
А щом толкова много ви се спори за това кой е прав и кой е крив - пишете си ЛС-та,разменете си скайповете,а ако искате и и-мейли си пишете,но не е нужно да спамите толкова многоМомичето не ви е питало дали харесвате или не турците,дали одобрявате връзката и и т.н.,а ви пита дали вие самите бихте тръгнали с човек от турски произход ... Толкова ли е трудно да отговорите с "НЕ!Не харесвам турците и никога не бих имал/а нещо общо с подобен човек"?! ...
Мнението на някакъв жабар е по-меродавно от това на собствените ти сънародници?Първоначално написано от 3oPuTy
Добре.
500 години, всеки ден българи са умирали. МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СА БИЛИ ЗАКЛАНИ КАТО ПРАСЕТА 500 години не се затриват лесно от историята. Ако българин е откажел да приема исляма -> смърт. Ако българин е откажел да стане турчин -> СМЪРТ отново. Турците са убивали българи и това сега ги овинява ли? Те могат да убиват, а ние да си мълчим? Не това не работи лесно. Отново пускам линк към това клипче http://www.vbox7.com/play:6c61a679
3oPuTy, не смятам, че някой е нападнал момичето. Ние спорим за други неща.![]()
Ти изброяваш негативни за България неща - катастрофи, наркомания... а къде ги няма, питам аз? Ти знаеш ли, че италианците не знаят къде сме? Ти знаеш ли, че ни задаваха въпроси "При вас падат ли бомби"? И знаеш ли защо? Мислеха, че сме до Ирак. Толкова за тях.
Аз два пъти написах защо българи и турци не могат да са приятели. Няма да го пиша за пореден път.
Планът "Баязид 2" (план, който никой не крие) да е познат на някой? Или само ние, сбърканите пишман патриоти го знаем и ни пука за това?
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...