Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от lipstik
Цитирай Първоначално написано от Faces
Расист съм специално за цигани и турци съм такъв отраснал съм на място където 90% от населението мразеха цигани и турци.Просто не мога да опиша кво се случваше като идваха от селата да си взимат помощите...масов побой.Децата им които идваха да учат в нашето училище бяха смазвани всеки ден от бой докато си чакаха автобусите да ги взимат пак ходехме да ги бием на спирката за чао .Всичко това го вършех ежедневно от 2-ри до 12-ти клас ся няколко години по късно вече не се занимавам така активно с това.Но отдадели ми се случай и повод не пропускам да им напомня че историята се помни и никога никога няма да им бъде простено.

Браво на вас.Гордееш ли се с това.Просто нямам думи.Какво са виновни тези деца,че са се родили в такива семейства.Нали никой не избира какъв да се роди.Не мисля,че на теб ще ти бъде приятно(примерно) да те хванат негри и да те пребият от бой ей така,защото си бял.Не мога да повярвам,че сте го правили.Това е отвратително.

За тези дето обиждат момичето,че се влюбило в турчин мога да кажа,че това са хора,които никога не са познавали любовта.
+1
И после се чудите,защо след толкова години турците и българите масово не се понасят Заради хора като Faces преди 2 години докато бях в Италия и после в Германия се срамувах да кажа на хората,че съм българка (и как няма да се срамувам,след като за 30 мин. разговор с един италианец чух толкова много негативни мнения за пропадащата ни държавица ... и на всичкото отгоре почти през цялото време момчето говореше за точно този "патриотизъм" ...) И как да не ме е срам ... Повечето българи,мислещи се за патриоти са с толкова ограничено мислене,че ...
Faces и после ми кажи,че имаш собствено мнение и знаеш как да си използваш сивото вещество Израснал си сред расисти и си се влияел от тях ... Копирал си всяка тяхна мисъл и всяко тяхно действие Е жалко - съжалявам те
Сега някой ще каже,че трябва да се срамувам от себе си и от начина ми на мислене ... Е за тях ще кажа,че аз си се срамувам ... Срамувам се,че живея в държава,в която разни келешчета на по 15-17 години ежедневно предизвикват катастрофи по пътищата ... Срамувам се,че живея в държава,управлявана от мафиоти,крадци,лъжци,измам ици и прочие ... Срамувам се,че живея в държава,в която не се мисли за наследниците ни (спомнете си за някои от каузите във ВБ2) ... Срамувам се,че живея в държава пълна с наркомани ... Още да изреждам ли?!
Защо не се замислите първо за тези неща,а се нахвърляте на момичето?!Не е нито първата,нито последната българка,която е влюбена в човек от друга народност ... Защо не кажете нещо за хилядите българи и българки,които имат брак с американци,германци,испанц и,италианци,румънци,гърци,с ърби,македонци,китайци,инд йци,японци ... (и т.н. .... и т.н.)?!Това,че някога прародителите на двете двете страни са били алчни и са се избивали за парче земя не означава,че и днешните българи и турци са такива ... Това,че някога турците са били по-силни от нас не ги прави по-лоши ... Както всички знаете и българите имаме вина за тези 5 века (инфо:учебниците по история)!А и я се замислете,защо мразите толкова турците ... Защото 5 века сме били под тяхно робство,нали?!А ако нещата бяха обратно и те бяха 5 века под наше?!Нямаше да ви пука за тази връзка,нали?!
Оффф стегнете се най-после Всичко това е в миналото и няма нищо общо с темата Всички знаем (или поне се предполага,че знаем) историята на България ... Знаем и за тези 5 века,но това е било преди многооо години ... Не живейте в миналото,а гледайте напред Нито ние (българите) имаме вина,че прародителите ни не са успели цели 500 години да се освободят,нито днешните турци имат вина,че техните баби и дядовци са се оказали по-силни от нас ...
Защо не се замислите,че и във вас "големите патриоти" може би има нещо турско?!Нали знаете,че преди дооста години турците са си правили кефа с български моми ... Е от къде можете да сте сигурни,че тези моми не са били вашите прапрапрабаби?!
....
Оле 3oPuTy просто това все едно аз съм го писала.Много се радвам,че има човек,който да мисли по същия начин като мен.

Аз не одобрявам това което са правили турците и не ги защитавам.Обаче наистина никой не се замисля,че ако ния бяхме поробител на една държава как щяхме да се кефим колко сме силни,за да бъде тя толкова време под робство.И никой нямаше да изпита съпричастност към поробения от нас народ(предполагам).Нали на нас щеше да е добре.
За да ни падне държавата е имало причина-била е слаба.
За да бъде 5 века под робство е имало причина-била е слаба.
Турците какво са виновни за това.Ами имали са възможност-завзели ни земята.Всеки би постъпил така.Както и да е.Сега тука всички ще ме наобидят с разни красиви думички и каква българка съм била,ама поне се замислете малко,че всяка монета има 2 лица....