Бреййй големи патриоти се изкарахте всички
Повечето говорите така,всякаш не познавате нито един човек от турски произход Пффф смешни сте ми
Били сме 5 века под турско робство ... Е и?!Било е преди 500 години и ако тогава България е била по-сплутена нямаше да бъде в това положение толкова дълго ...
Освен това к'во намесвате историята на България в темата?!Всякаш момчето,за което е темата има някаква вина,че прадедите му не са успели да се разберат с нашите и всички са гледали да грабят територии ... Не бъдете толкова ограничени,моля ви
Другото,което е ... К'ви са тия глупости,които ръсите за турците Най-добрата ми приятелка е туркиня и мога да се хвана на бас,че ако пусна нейна снимка на поне 50% от момчетата тук ще им текнат лигите и няма да повярват,че е туркиня!!!Е няма по-точен и пекан човек от нея!Мога да разчитам винаги на нея и винаги ми е помагала,с каквото може!!!Да не говорим,че въпреки,че е туркиня тя НЕ ЗНАЕ езика Говори си правилен и чист български ... Техните също почти не знаят езика Само майка й може да говори по-добре,защото често пътува до Гърция и Турция и й се налага да знае двата езика,колкото да си купи нещо от магазина.
Да не говорим,че преди 2 седмици се запознах с момче,за което едва преди 3 дена разбрах,че е от турски произход и гледах ей така ---> Нито има онзи специфичен акцент,нито прилича на турчин,да не говорим,че адски много се ядосва ако чуе някой по улицата да говори на турски и винаги прави забележки на хората (дори и да не ги познава) да говорят на български,защото са в България,а не в Турция ...
По темата:Авторке не се влияй от мнението на другите Аз също по принцип съм на мнение,че не бих тръгнала с момче,което не е българин,но никога не мога да съм сигурна,в кого ще се влюбя след година-две-три