Цитирай Първоначално написано от soul1199
Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
Цитирай Първоначално написано от soul1199
Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
Цитирай Първоначално написано от OregorN
Защо ще ни мразите ??? Заради минали години ??? Преди 500 години... това са 5 века момченце..5 века,пет пръста на ръката ти..Погледни нещата как се промениха от тогава до тук,и ако мислиш че няма промяна,мрази мюсулманите и бъди против тях,но знай че някой винаги ще е против ТЕБ !
Това не са просто "пет пръста на ръката", това са стотици години през които българите са били убивани и гонени. Българската нация е била обезкървена, българския напредък - върнат назад.
Когато западноевропейците са завладявали света ние сме се борили да се запазим като нация!

Разбра ли сега мръсен турчино!
стига де 4овек!сега не е преди,вярно е това,което каза,но не6ата се променят!
И какво се е променило? Да сме видели нещо добро от турци?

Разберете, проблема е, че те са РАЗЛИЧНИ от нас. Започнем ли да се мешаме с тях, сме загубени.
Трябва да направим всичко по силите си за да се запазим като народ, тоест да избегнем смесването на нашата свещенна кръв с турската помия. Но ето че има разни малки курвички дето не зачитат род и родина и се ебат в свеки срещнат турчин!
к***а ли ме нари4а6 бе тъпанар!ако аз бях к***а няма6е да споря с теб!ти си мн прост,просто нямам думи слу6ай ко аз няма да се женя за тях или да спя с тях,4е да съм к***а бе!?просто в дне6но време има такива олигофрени,като тебе!пожелавам ти да се влюби6 в туркиня!просто нямам думи,такъв 4овек,като тебе не бях сре6ала,4естно!всеки си има мнение и гледна то4ка!
Оффф разберете хора.НЕ ЖИВЕЙТЕ В МИНАЛОТО,А ЗА БЪДЕЩЕТО Момичето ти е казало направо истината в очите,а ти я наричаш к***а нямам думи Тя си е напълно права,изчерпала е въпроса достатъчно. haritov също което е казал е смислено и кратко,а не като политиците (и теб)много но нищо смислено Айде аз се махам стига толкова от мен

П.П. Няма да я наричаш к***а,защото момичето си е супер свястно