haritov какво си постигнал???
И пак не разбирам каква точно ми е изцепката??Не мога да кажа с точност какъв ще стане момчето ама знам какъв искам аз да стана и това да постигнеш нещо в живота не става с 2ки...И ми казваш ,че съм неграмотен.Много съм далече от неграмотен мога да ти кажа.Защото ако трябва ще си скъсам гъза от учене ама ще вляза в София архитектура и ще си намеря хубава работа...Хората които не учат трудно си намират хубава работа...
Ти се фукаш ,че си постигнал много.И как си го постигнал с 2ки и 3ки за сроковете по 4 предмета??Аз може да съм деветокласник ама тва кфо променя??Да неби да съм малък ,че да мисля трезво и разумно??

А до колкото за турците...Не подкрепям атака,но ги ненавиждам.Няма да се промени този факт.Отвори си очите и се позаинтересувай кфо се случва в нашата държава в момента.И се замисли на колко от хората им пука.България е паднала под турско робство,защото тогава е била разкъсана и слаба,но начинът по който сме третирани ,смачквани ,клани , преследвани и т.н. не мога да им го простя...Незнам как ти можеш??