Цитирай Първоначално написано от haritov
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
ЗоРиТу браковете между българин/ка и другите нации освен турци е нищо.Ама за мен турците са долни хора.Естествено не всичко<и са , но не мога да избягам от ненавистта си която чувствам към всичко турско.
Казваш ,че те е срам ,че си българка,че имало наркомани , че имало малолетни шофьори и т.н.
Еми за държава дърпана >5 -века назаде от такъв ограничен поробител естествено ,че ще е в това положение.Ние<< Ако го нямаше турското (владичество) щяхме да сме по-развити от Германия и Франция сигурно...
Вие само знаете да се оплаквате -т<о>ва не ми харесва , от т>о<ва ме >е-срам.Като не ви харесва променете го....Аз още съм прекалено малък ,за да гласувам и т.н. Ама младите знаят само да се оплакват.Защо не се дигнат и не свалят тия алчни педерасти от управление.<?>Ще съберем 500000 подписа , ще има референдом.
Слави Трифанов се опитва да вкара едно момиче в парламента ,за да му докладва всичко и да видим за какво наистина става дума...
Ние имаме право да знаем каде отиват парите на държавата и<,>парите от Европа.Ама всичко се крие от нас.
Такива хора <,>като haritov които забравят ей така лесно от к>а<ъде идват и през какво са минали прадедите им ,за да можем ние да сме свободни сега (свободни доколкото да не на избиват и потурчват...ама те и т<о>ва ще почнат да правят скоро ако не се дигнат хората да ги свалят от власт).
Така <,>че вместо да ва <е>-срам , вдигнете се и направете нещо. И се осъзнайте от к>а<ъде идвате и защо т<о>ва да обичаш турци (даже ми става гадно<,>като го кажа) е един вид предателство на родината...
така реших да го редактирам
Аз не казвам ,че не правя грешки ама ти си по смешен.Защото как можеш да сложиш запетая пред "че" като пред него има "така"....Правиш са на големия познавач ама и ти не пишеш по всички правила в българският език.Така че недей ме съди мене за грешките които правя.Защото си ми редактирал само думите "това" , "каде" и "ме е среам" които съм згрешил от бързане.
Ако се поровиш в други теми ще откриеш 3-4 пъти повече грешки и даже няма да има препинателни знаци! ;]