Първоначално написано от
BlueFace
ЗоРиТу браковете между българин/ка и другите нации освен турци е нищо.Ама за мен турците са долни хора.Естествено не всичко<и са , но не мога да избягам от ненавистта си която чувствам към всичко турско.
Казваш ,че те е срам ,че си българка,че имало наркомани , че имало малолетни шофьори и т.н.
Еми за държава дърпана >5 -века назаде от такъв ограничен поробител естествено ,че ще е в това положение.Ние<< Ако го нямаше турското (владичество) щяхме да сме по-развити от Германия и Франция сигурно...
Вие само знаете да се оплаквате -т<о>ва не ми харесва , от т>о<ва ме >е-срам.Като не ви харесва променете го....Аз още съм прекалено малък ,за да гласувам и т.н. Ама младите знаят само да се оплакват.Защо не се дигнат и не свалят тия алчни педерасти от управление.<?>Ще съберем 500000 подписа , ще има референдом.
Слави Трифанов се опитва да вкара едно момиче в парламента ,за да му докладва всичко и да видим за какво наистина става дума...
Ние имаме право да знаем каде отиват парите на държавата и<,>парите от Европа.Ама всичко се крие от нас.
Такива хора <,>като haritov които забравят ей така лесно от к>а<ъде идват и през какво са минали прадедите им ,за да можем ние да сме свободни сега (свободни доколкото да не на избиват и потурчват...ама те и т<о>ва ще почнат да правят скоро ако не се дигнат хората да ги свалят от власт).
Така <,>че вместо да ва <е>-срам , вдигнете се и направете нещо. И се осъзнайте от к>а<ъде идвате и защо т<о>ва да обичаш турци (даже ми става гадно<,>като го кажа) е един вид предателство на родината...