.
Затворена тема
Страница 13 от 16 ПървиПърви ... 3910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 400

Тема: турци..

Град
    Някъде на юг!
    Искам вички турци мъртви, всички цигани мъртви, искам евреите да си отидат в Израел, искам България да е пак на три морета!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Само с искане не става!
    Абе кво да се обяснявам, ебати простотията, всички си знаят тяхното и лаят, без да са наистина запознати с въпроса.
    Искам да ти кажа, че тая територия е предостатъчна, ако се развива като хората. Ама ти си прос и си мислиш, че трите морета са нещо кой знае какво. Първо да си оправим сегашното положение и тогава ще мислим за три морета.
    Плюете турците, ама сте слепи за глупавите българи, които са по-силна пречка за държавата. Не казвам всички.
    Аре, почвайте и мен да плюете.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    сте ...... българи,
    Ти ква си, ма?

Вземи се стягай и разграничавай християнското от мюсюлманското, става ли?

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    сте ...... българи,
    Ти ква си, ма?

сори за спама .. ама видя ли ги тези от "мастифс" в ловеч колко бира погълнаха заедно с наще ..

0оооо не знам ам на скоро бях на почивка в Турция и турците са многоооо сладкиии!!! :P просто и някви много нежни и ти обръщат много внимение-явно защото туркините са много грозни ни знам...

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    сте ...... българи,
    Ти ква си, ма?

сори за спама .. ама видя ли ги тези от "мастифс" в ловеч колко бира погълнаха заедно с наще ..
    тва им е малко

Фен
    Град
    Рая
    Мале ужас ... много наредби много нещо, както се знае нищо няма да се промени

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    както се знае нищо няма да се промени
    Точно.заради.такива.като.те б.с.тая.нагласа.нищо.не.се.п оменя!
    така.че.не.се.оправдавай...... .

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!

Тука може да поспорим.Имала съм контакт със турци.Една от най-добрите ми приятелки е такава и никога не съм чула лоша дума от нея,никога не е направила нещо лошо.Адски прям човек е и винаги е готова да ти помогне.
    Не поставяй всички под общ знаменател,хората са си хора,независимо от религията им. Вероятно както има лоши българи,така има и турци,арменци,китайци,фран узи и т.н,но това не значи,че като има 1 и всички са такива.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Не мисля че е само 1 и всички са такива, можеби само са 1-2ма добри, а другите са лоши.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз ши ва е.а накрая "мразя цигани и турци"
    ама се кефите на Азис и Есил Дюран Дайте да пречукаме Тезджам Наимова а ко мислите

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от chicho
    Не мисля че е само 1 и всички са такива, можеби само са 1-2ма добри, а другите са лоши.
    1-2 добри другите лоши все едно да кажеш има 1-2 лоши българи всичко друго добро аре стига

Бе що разделяте хората на турци,българи,роми и нз си кво?Хората се разделят на добри и лоши,както има лоши турци и лоши българи,също така има и добри турци и добри българи...Пфф...И в Турция живеят предостатъчно българи,но някой нещо прави ли им?И аз съм туркиня и ходя с българин,ама туй не е проблем за нас...Наистина мн се дразня от таквиз хора,които мраят турците или ромите..И нашата класна е такваз.Имаме 2 зубърки в класа,една българка и една туркиня,туркинята има много по-хубави оценки,но класната винаги праща другото момиче на конкурсите и състезанията.В нашия клас сме повече турци и добре че не сме разделени,разбираме се прекрасно с българите...Туй разделение си е напеаво ТЪПО...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!

Тука може да поспорим.Имала съм контакт със турци.Една от най-добрите ми приятелки е такава и никога не съм чула лоша дума от нея,никога не е направила нещо лошо.Адски прям човек е и винаги е готова да ти помогне.
    Не поставяй всички под общ знаменател,хората са си хора,независимо от религията им. Вероятно както има лоши българи,така има и турци,арменци,китайци,фран узи и т.н,но това не значи,че като има 1 и всички са такива.
    Има време за всичко.Сега може да е такава след време знаеш ли...С бившата ми колежка един път ко говорихме че цигани и турци ги мразя и тя ми разказа за един случай от бившата и работа.Туркиня - бившата ми колежка е работила с нея 2 години, помагала й е много, и не само в парично отношение.Накрая какво излязло - 2 години оная била с "маска", въртяла всички интриги там.Повече няма да обяснявам.Бившата ми колежка е на 28.Не вярвам жена на тази възраст да тръгне да ме лъже при положение че нито ми влиза в положението нито ме засяга по някакъв начин.2 години таз сган се е правила едва ли не на най- добрата за пред всички.Накрая какво излязло...Просто подъл народ.Както казах супер надменни,лицемерни,двуличн и с голямо самочувствие без АБСОЛЮТНО никакво покритие...Всичко искат наготово...Или да мрат или да се връщат в турция и да не излизат от там...Иначе много отворени.Турчин ми вади нож и едва ли не ми казва че ще заколи цялата ми рода.Вадя пистолета ( вярно газов е ама бая поражения прави 9мм ) насочвам го към него и ко според теб направи ???
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ей боклуци , ко ми защитавате турците ? Било минало .. 5 ВЕКА БЕ ! И тъпата авторка били сме омешени .. ? Бъдете БЪЛГАРИ поне малко , ко ми смесвате 2 тотално различни религии...
    MEAN PEOPLE SUCK !

Чери, не казвам всички. 'Ма има много българи тъпаци, а?
    Така, че гледайте себе си и тогава турците.

Нямаше да е лошо и религията да се знае като хората, ама нейсе. Принципно насилието не се толрира от нито една религия и всъщност всичките религии са едно и също, само, че с различни имена на героите и мааааааалко разлики в случките.
    Проблема е в тълкуването.

Някой да каже къде Иисус казва, че гряха може да се прости????

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Тази тема ме довърши от всякъде . Как може въобще да г изащитавате турците !? Не виждате ли какво става в хубавата ни държава ? Турци и роми завземат всичко , те дърпат конците . А ние сме просто някакви марионетки . Не искам да си помислям какво ще е когато те станат повече от нас . Тогава ние ще сме малцинството в собствената си държава . А като кажете , че тези 5 века са в миналото и вече няма значение . Това са 5 века , зверства , убийства и безчинства . Ако вие можете да преглътнете 5 кошмарни века от нашата история , аз не мога . И да минат още 5 века за мен това е нещо , което не може да се забрави лесно . И малко отклонение от темата , но все пак никога няма да забравя как на 3 март - Деня на освобождението на България от Османско иго , националния празник , по една от най-големите телевизии в България се вееше турско знаме , за бога как можаха да позволят такова нещо . Тогава преминаха всякакви граници ! Просто останах потресена , отвратена , дори обидена

Това се прави с цел вдигане на напрежението в народа.
    А завземат всичко защо??? Я помислете на тоя въпрос.

Само с искане не става!
    Абе кво да се обяснявам, ебати простотията, всички си знаят тяхното и лаят, без да са наистина запознати с въпроса.
    Искам да ти кажа, че тая територия е предостатъчна, ако се развива като хората. Ама ти си прос и си мислиш, че трите морета са нещо кой знае какво. Първо да си оправим сегашното положение и тогава ще мислим за три морета.
    Плюете турците, ама сте слепи за глупавите българи, които са по-силна пречка за държавата. Не казвам всички.
    Аре, почвайте и мен да плюете.
    нали...

Фен
    Град
    Рая

Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Ей боклуци , ко ми защитавате турците ? Било минало .. 5 ВЕКА БЕ ! И тъпата авторка били сме омешени .. ? Бъдете БЪЛГАРИ поне малко , ко ми смесвате 2 тотално различни религии...

Проблема не е в турците и в българите проблема е в тъпите хора. Националисти=тъпи хора. Няма смисъл да бъдем българи ако преди това не сме хора.
    Двете религии в основната си идеология са еднакви.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Тази тема ме довърши от всякъде . Как може въобще да г изащитавате турците !? Не виждате ли какво става в хубавата ни държава ? Турци и роми завземат всичко , те дърпат конците . А ние сме просто някакви марионетки . Не искам да си помислям какво ще е когато те станат повече от нас . Тогава ние ще сме малцинството в собствената си държава . А като кажете , че тези 5 века са в миналото и вече няма значение . Това са 5 века , зверства , убийства и безчинства . Ако вие можете да преглътнете 5 кошмарни века от нашата история , аз не мога . И да минат още 5 века за мен това е нещо , което не може да се забрави лесно . И малко отклонение от темата , но все пак никога няма да забравя как на 3 март - Деня на освобождението на България от Османско иго , националния празник , по една от най-големите телевизии в България се вееше турско знаме , за бога как можаха да позволят такова нещо . Тогава преминаха всякакви граници ! Просто останах потресена , отвратена , дори обидена

Днешните турци нямат нищо общо с някогашните. Безчинства убийства и зверства е имало и при българските владетели. Човешкия живот просто се е уважавал по-малко. Дали си роб на султана или на царя няма голяма разлика.
    А турското знаме не е било вдигнато от "турци", а от националисти. Межуд българските националисти и турските няма разлика. Самата идея е болестна и глупава.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
    Проблема не е в турците и в българите проблема е в тъпите хора. Националисти=тъпи хора. Няма смисъл да бъдем българи ако преди това не сме хора.
    +1
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
    +1

Тва списъка за екзекуцията ли е х) ?
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от haritov
    BlueFace може да не съм много по-голям от теб но на твоята възраст имах 2 международни титли и още купища спечелени състезания по тъпия спорт шах ма много тъпа игра всеки идиот я играе
    и едва ли съм ограничен или тъп

Шаха няма връзка с това дали си умен и два пъти по-малко има връзка с това дали си задръстен.
    А ти си тъп и задръстен. Начина на изказ вече има връзка и с двете.
    (впрочем искам да цъкнем партия в интернет)
    ицулкобетсеив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си