- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- турци..
Искам вички турци мъртви, всички цигани мъртви, искам евреите да си отидат в Израел, искам България да е пак на три морета!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Само с искане не става!
Абе кво да се обяснявам, ебати простотията, всички си знаят тяхното и лаят, без да са наистина запознати с въпроса.
Искам да ти кажа, че тая територия е предостатъчна, ако се развива като хората. Ама ти си прос и си мислиш, че трите морета са нещо кой знае какво. Първо да си оправим сегашното положение и тогава ще мислим за три морета.
Плюете турците, ама сте слепи за глупавите българи, които са по-силна пречка за държавата. Не казвам всички.
Аре, почвайте и мен да плюете.
Ти ква си, ма?Първоначално написано от LizZz
Вземи се стягай и разграничавай християнското от мюсюлманското, става ли?
сори за спама .. ама видя ли ги тези от "мастифс" в ловеч колко бира погълнаха заедно с наще ..Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
0оооо не знам ам на скоро бях на почивка в Турция и турците са многоооо сладкиии!!!
![]()
:P просто и някви много нежни и ти обръщат много внимение-явно защото туркините са много грозни ни знам...
![]()
![]()
тва им е малкоПървоначално написано от deFakto
![]()
![]()
Мале ужас ...много наредби много нещо, както се знае нищо няма да се промени
Точно.заради.такива.като.те б.с.тая.нагласа.нищо.не.се.п оменя!Първоначално написано от Lapin
така.че.не.се.оправдавай...... .
Първоначално написано от BlindedAngel
Тука може да поспорим.Имала съм контакт със турци.Една от най-добрите ми приятелки е такава и никога не съм чула лоша дума от нея,никога не е направила нещо лошо.Адски прям човек е и винаги е готова да ти помогне.
Не поставяй всички под общ знаменател,хората са си хора,независимо от религията им. Вероятно както има лоши българи,така има и турци,арменци,китайци,фран узи и т.н,но това не значи,че като има 1 и всички са такива.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Не мисля че е само 1 и всички са такива, можеби само са 1-2ма добри, а другите са лоши.
аз ши ва е.а накрая "мразя цигани и турци"
ама се кефите на Азис и Есил Дюран Дайте да пречукаме Тезджам Наимова а ко мислите
1-2 добри другите лоши все едно да кажеш има 1-2 лоши българи всичко друго добро аре стигаПървоначално написано от chicho
Бе що разделяте хората на турци,българи,роми и нз си кво?Хората се разделят на добри и лоши,както има лоши турци и лоши българи,също така има и добри турци и добри българи...Пфф...И в Турция живеят предостатъчно българи,но някой нещо прави ли им?И аз съм туркиня и ходя с българин,ама туй не е проблем за нас...Наистина мн се дразня от таквиз хора,които мраят турците или ромите..И нашата класна е такваз.Имаме 2 зубърки в класа,една българка и една туркиня,туркинята има много по-хубави оценки,но класната винаги праща другото момиче на конкурсите и състезанията.В нашия клас сме повече турци и добре че не сме разделени,разбираме се прекрасно с българите...Туй разделение си е напеаво ТЪПО...
Има време за всичко.Сега може да е такава след време знаеш ли...С бившата ми колежка един път ко говорихме че цигани и турци ги мразя и тя ми разказа за един случай от бившата и работа.Туркиня - бившата ми колежка е работила с нея 2 години, помагала й е много, и не само в парично отношение.Накрая какво излязло - 2 години оная била с "маска", въртяла всички интриги там.Повече няма да обяснявам.Бившата ми колежка е на 28.Не вярвам жена на тази възраст да тръгне да ме лъже при положение че нито ми влиза в положението нито ме засяга по някакъв начин.2 години таз сган се е правила едва ли не на най- добрата за пред всички.Накрая какво излязло...Просто подъл народ.Както казах супер надменни,лицемерни,двуличн и с голямо самочувствие без АБСОЛЮТНО никакво покритие...Всичко искат наготово...Или да мрат или да се връщат в турция и да не излизат от там...Иначе много отворени.Турчин ми вади нож и едва ли не ми казва че ще заколи цялата ми рода.Вадя пистолета ( вярно газов е ама бая поражения прави 9мм ) насочвам го към него и ко според теб направи ???Първоначално написано от DivoTo_KoTe
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ей боклуци , ко ми защитавате турците ? Било минало .. 5 ВЕКА БЕ ! И тъпата авторка били сме омешени .. ? Бъдете БЪЛГАРИ поне малко , ко ми смесвате 2 тотално различни религии...
MEAN PEOPLE SUCK !
Чери, не казвам всички. 'Ма има много българи тъпаци, а?
Така, че гледайте себе си и тогава турците.
Нямаше да е лошо и религията да се знае като хората, ама нейсе. Принципно насилието не се толрира от нито една религия и всъщност всичките религии са едно и също, само, че с различни имена на героите и мааааааалко разлики в случките.
Проблема е в тълкуването.
Някой да каже къде Иисус казва, че гряха може да се прости????
Тази тема ме довърши от всякъде . Как може въобще да г изащитавате турците !? Не виждате ли какво става в хубавата ни държава ? Турци и роми завземат всичко , те дърпат конците . А ние сме просто някакви марионетки . Не искам да си помислям какво ще е когато те станат повече от нас . Тогава ние ще сме малцинството в собствената си държава . А като кажете , че тези 5 века са в миналото и вече няма значение . Това са 5 века , зверства , убийства и безчинства . Ако вие можете да преглътнете 5 кошмарни века от нашата история , аз не мога . И да минат още 5 века за мен това е нещо , което не може да се забрави лесно . И малко отклонение от темата , но все пак никога няма да забравя как на 3 март - Деня на освобождението на България от Османско иго , националния празник , по една от най-големите телевизии в България се вееше турско знаме , за бога как можаха да позволят такова нещо . Тогава преминаха всякакви граници ! Просто останах потресена , отвратена , дори обидена![]()
Това се прави с цел вдигане на напрежението в народа.
А завземат всичко защо??? Я помислете на тоя въпрос.
нали...Първоначално написано от LizZz
![]()
![]()
Първоначално написано от chaotic
Проблема не е в турците и в българите проблема е в тъпите хора. Националисти=тъпи хора. Няма смисъл да бъдем българи ако преди това не сме хора.
Двете религии в основната си идеология са еднакви.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от vesito13
Днешните турци нямат нищо общо с някогашните. Безчинства убийства и зверства е имало и при българските владетели. Човешкия живот просто се е уважавал по-малко. Дали си роб на султана или на царя няма голяма разлика.
А турското знаме не е било вдигнато от "турци", а от националисти. Межуд българските националисти и турските няма разлика. Самата идея е болестна и глупава.
ицулкобетсеив
+1Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
Тва списъка за екзекуцията ли е х) ?
ицулкобетсеив
Първоначално написано от haritov
Шаха няма връзка с това дали си умен и два пъти по-малко има връзка с това дали си задръстен.
А ти си тъп и задръстен. Начина на изказ вече има връзка и с двете.
(впрочем искам да цъкнем партия в интернет)
ицулкобетсеив