Първоначално написано от
YouNeedLobotomy

Първоначално написано от
BlueFace

Първоначално написано от
Goebbels

Първоначално написано от
YouNeedLobotomy
Националисти=тъпи хора.
Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,
+1
България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!
Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
Ще ти кажа едно : You can suck my dick while I'm pukin' "
Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!