Цитирай Първоначално написано от Stela90
преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????
Само ми кажи кво може да коплексираме от тея помяри, ей за тва се ядосвам най - много такива безмозъчни патки като тебе се врът при турците толкова ли българи няма, че при турците ходиш.Също се дразня и на такива тъпи п*тки дето ходят с тия резаци само, защото имат пари осъзнайте се малко бе тея говеда са избивали нашите прадеди рушили са държавата ни пък ти тука ми ги хвалиш.Писна ми от такива вече дано най - накрая се оправим дано, но не става само с думи трябват и действия трябва да се махнат тея боклуци дето крадат от държавата ни Догана най - вече трябва бунтове точно както стана в Гърция преди месеци!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!