Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
С обиди до никъде не се стига, така спор не се разрешава.
Не можеш да обиждаш националист, просто не е редно. Това е човекът, който ще остане тук, ще работи и живее, изкарвайки и инвестрайки пари в България. Аз не мога да приема, че българските деца ходят голи и боси на училище, а на онези (които също са българи, но с промити от турската пропаганда мозъци) им правят безплатни 40 (!!!!) дневни екскурзии до турция или пък из България, имат безплатен траспорт до училище, където се преподава на турски (на територията на България), пълен пансион и безплатни помагала. А тези безплатни нещица ги плащат нашите родители, българите.
Да, онези 500 години вече са далеч в миналото, но паметта остава. И никога нямада изчезне. Защо ли? Защото из България никнат паметници на турските завоеватели. Защото се честват празници на онези, взривили български деца. И защото вие, деца, не помните може би войната в Косово, но ние я помним. Или по - точно не помните защо избухна. Но ние помни. А вие?

"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим" 1991 г. Йозал на форум на нациналистическата му партия
Как родоизменниците... пардон, противницте на национализма, ще коментират болдната фраза, която съм цитирал? Държа на отговор, понеже аз в тази тема зададох доста въпроси, на които не получих отговор!

Няколко стотип пъти казах, че национализма е глупава идея независимо от коя страна я гледаш. И трябва да се борим срещу нея. Не срещу българския национализъм специално, а срещу национализма въобще. Срещу турския също. Не ни промиват мозъците тъпако на вас ви ги промиват. Глупав е всеки ред, в който хората се определят от това каква националност са и всеки ред, който поставя една националност над друга. Тъпака дето си цитирал е бил същия като вас.
П.П. Обидите са забавни. Спора е ужасно скучен без псувни. Нека ругаем в името на общото удоволствие!
Слушай бе , ти си някво много объркано момченце. Ти сигърно даже не си и българин..