YouNeedLobotomy говедо направо ме изкарваш извън нерви...
Турците нямат място в БЪЛГАРИЯ!!!!!!В БЪЛГАРИЯ не трябва да се преподава на турски и да има турци в парламента.Не трябва да се допуска да има джамии във селата ,че и по градовете.
Волен Сидеров може да е същото говедо като тия турци ама ако дойде на власт поне да ги изсели и да им срути тъпите джамии!!!
След всичко което са сторили те не заслужават присъствие в БЪЛГАРИЯ , камо ли в управлението и.
Ама вие сте идиоти!!!Кажи ми YouNeedLabotomy кое е тъпото на това да ти пука за страната ти и да се дразниш като я гледаш как пропада.ДА гледаш как едни резаци поробвали 500 години пак искат да на поробят и даже българките ходят да им лапат рязаните пишки.
Не съм расист.Не мразя негри , китайци , корейци или араби.МРАЗЯ ТУРЦИ!!!
По вашата логика турция има право да е в парламента.А защо не сме ние в тяхния парламент??? ЗАЩОТО СМЕ НАЦИЯ ОТ БУНАЦИ!!!
Каде сте видяли вие православна църква в Турция??Най-много 3-4 да има, а в БЪлгария джамиите са стотици!!!
Просто решението на тая мизерия е сваляне на правителството ,ако се намери някой които да ги завърже на площада да ги пребият с камъни ще е още по-добре.Ама тая страна няма да се оправи заради ей такива като вас!!