- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Назад към миналото или крачка напред към настоящето?!
Преди около 2 години се запознах с две момчета.В началото и двамата бяха за мен просто приятели,но за тях нещата не стояха така.Постепенно и двамата разкриваха чувствата си и в един момент се оказах на кръстопът,трябваше да избера един от двамата или да продължа сама.Дълго време се чудих кой е по подходящ за мен,но и двамата бяха страхотни и това много ме затрудняваше,докато единият от тях не замина.
В продължение на месец той не се обади и така аз взех своето решение.Но измина се извесно време и отново влезе в живота ми.Мислех си че вече сме само приятели,но той ми доказа че не сме.
Изпращаше ми смс-и от които онемявах и така събуди в мен някакви чувства които и до днес незнам какви са.Всичко това продължава вече две години.Споделя ми всичко,държи се мило с мен,обича ме,когато се виждаме аз направо се растапям,но немога да бъда с него. Обичам гаджето си,но всеки път когато той отново нахлуе в живота ми аз съм адски объркана.Незнам какво става с мен сърцето не ми дава да се разделя с гаджето си,но и не ми позволява да забравя другия.Колкото и пъти да си казваме че повече няма да се връщаме назад и ще продължим без повторни грешки идва момент в който всичко започва отначало.. Така стана и снощи..Бяхме се скарали и си мислех че всичко е приключило,но той отново в 3 през ноща ме събуди с поредния смс в който описваше колко му липсвам и как неможе да бъде без мен.Аз му отговорих че всичко това е невъзможно и че обичам гаджето си ,но следващия смс ме срази..Той търсеше втори шанс и се кълнеше да направи всичко по силите си за да съм щастлива... Бях много объркана и не отговорих,но той не се отказа след час получих нов смс в който пишеше че е пред нас и иска да ме види.Аз така и не излязох казах че немога и че скоро ще му дам отговор..
Моля дайте съвет незнам какво да направя обичам гаджето си адски много,но всеки път щом той се появи аз немога да се позная..
ще те питам нещо ако тръгнеш другия и после се появи подобен в живота ти какво ще правиш?
И НА МЕН МИ СЕ НАТИСКАТ ПОНЯКОГА ЗАГЛЕЖДАМ ЖЕНИТЕ НО ТОВА Е НОРМАЛНО И СИ ОСТАВАМ С ГЛЕДАНЕТО КОЕТО ТРАЕ 2 СЕКУНДИ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ СИ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО РАЗБИРАШИ НЯМА ДА ТИ КАЖА КАКВО ДА ПРАВИШ АКО ОБИЧАШ ГАДЖЕТО СИ
мнооогооо ми е познато това....опитвам се ве4е 2-3 год да го забравя но ...не става//![]()
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
направила си избор и сега си с гаджето си ...обясни му че ако не беше заминал може би сега щеше да си с него или не му отговаряй на смс-те и обажданията един месец за да види как си се почувствала ти
Тройка !! И ново гаджеПървоначално написано от ScandalousBaby
![]()
Историята не е сложна от гледна точка на идеята, какво е трябвало да се направи. Трябва да вземеш избор. Може да не ти харесва това, но няма друг начин. Трябва сега да избереш и то веднъж завинаги. Или приятеля ти или гаджето ти. И този избор включва, ако приятеля ти или гаджето ти продължават да те притесняват след като си тръгнала или скъсала с единия от двамата да скъсаш всякакви отношения с тях. Тъжно, болезнено, гадно, но това според мен са фактите. Трябва да избереш, защото в това положение, ни риба, ни рак още повече страдаш.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Вече пробвах да мина по лесния начин говорихме казах му че ако не беше заминал нямаше да е така,спрях да му отговарям но той звънеше и не спираше с смс-те.След някаде около 2 седмици в най-силня дъжд той се появи пред нас и просто като го видях целият мокар неможех да не изляза...И от тогава до сега едни и същи епизоди от сапунения сериял :( :( :x :( :(
може би се чувстваш длъжна на гаджето си но всъщност да искаш да си с другия или просто самата ти не знаеш какво чувстваш и към кой...