- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мн харабия :)
Ае имам 1 проблемче.. то нз даже в кой е проблема де ма както и да е. Та дървя са ама дотам без свършване и зе да ми писва на харабия ... Некъв празен тек от по 2-3 часа и после свирка оше 1-2 часа ... Тряя си помогна сам или нешо такова пък мен ма така не ма кефи нз.. so NEED ASSISTANCE! KETCHUP!
))
Не те разбрах... честно.
Е как не го разбра, още един кандидат за секс маратон.![]()
![]()
Сериозно момче отивай на лекар, защото това си прилича на проблем с ерекцията. Обясни му на него, защото ако има някакво задържане в човешкия организъм, то е много вредно.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Като се самозадоволяваш някакъв проблем има ли.![]()
Ако няма .. значи е от момичето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да видя тази дето ти прави свирка 1-2 часаНе и ли пресъхна устата бе момко?
Баткоо , радвай се че е така , аз с мъки изкарвам над 1 час , ти се цупиш на 2-3Но , отиди на лекар
Омг, почвам да се отчайвам..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от marais
Култова тема с надцакване...![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
То пресъхването ще е най-малкия проблем. Тя девойката няма да може да говори членоразделно сигурноПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Свирка два часа![]()
мн гладно т'ва момиче, бе
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ияяя ни мойти да спити дукът ни съ пуфалити уаааПървоначално написано от LekLudManqk
![]()
еми иди на лекар ние тука няма как да ти помогнеме. Олеле боже мойте саболезнования към момичето аз ако духам повече от 30 мин и после ме боли устата пък тя 2 часа![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Мега празните пишлеметаЕвала момичета и момчета ... ДА МАМУ СТАРА Аз съм шибан комплексар и искам да са изфукам пред некви рандом маняни дет даже не съм чувал камоли за виждане ... Няям ви респекта за да са прая на нешо пред вас... Ае замислете са следващия път ... Верно въпроса не беше мн смислен маа ... Ако сте хора да ви обясни пък аз нишо човешко не нанюхвам около ваз така че \/ И nvm. Считайте ма за поредния празен дет сте му омръзнали за по-малко от 2 минути четене
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се вкарвай в некви филми братле ... 5 часа надървен kyр ... нали се сещаш че ще стане на камбана бе после не може да ходиш ... добре че има зайци да ти вярват ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ееее !! Сега като не ти се вързахме и не можа да се похвалиш взе, че се изложи.Първоначално написано от LekLudManqk
![]()
Е в това поне успя на 100%![]()
Споко !!
![]()
харабия - наистина, сериозноПървоначално написано от marais
![]()
не сте готови да разберетеПървоначално написано от noproblembitch
![]()
значи има формула срещу ТОва явление! :
1во вземаш хавлиена кърпа
2ро проверяваш дали наистина си я взел
3то оглеждаш се за още 1
4то обеждаваш се че има само 1
5то лягаш по гръб
6то земаш химикала който вече си нагласил
7мо и го слагаш в шише с ракия (виж някоя по качественна)
8мо пускаш ТВ-то
9то слагаш си чашата с ликьора до теб
10то изяждаш 1 череша
11то... мога да продължа до утре , но е също толкова безмисленно колкото твоето изказване![]()
![]()
ОМФГ еми накарай я да си праи скречове а ти лъскай.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА