.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ohh :S

Hybrid View

ohh :S

ima edno momche v moq grad stydent e i mnogo mi haresva mnogo ako iskam da me zapoznaqt nqma problem,no az ne znam kak da se durja s momche i to momche dosta po-golqmo ot mene :S help me

първо пиши на български ами ще се държиш с него както с другите момчета..все пак и той е момче като всяко друго първо да ви запознаят и да си допаднете, тогава ще му мислиш

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Suicide is the answer!!!

--------------------------------------------------------

^ Дам Възрастта няма значение, важно е как разсъждава, може много да си допаднете, а може и да е ужасно дразнещ, кой знае Запознайте се, само не се спичай!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    ^ Дам Възрастта няма значение, важно е как разсъждава, може много да си допаднете, а може и да е ужасно дразнещ, кой знае Запознайте се, само не се спичай!
    +1

Re: ohh :S

gledai sega spored men ako go haresva6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6.nz kolko vi e razlikata v godinite no znam edno ako i dvamata se haresvate tova ne e pre4ka.a dokolkoto za darjanito ti kam nego nqma za kakvo da s pritesnqva6.vsi4ko 6te si se podredi s zapo4vane na razgovora

оххх мерси мн за бързите отгорори а разликата ни е 7 или 8 но май 7 но ме е срам иначе многооооо си го харесвам

абе важното е да се получи между вас, да си допаднете..нататък няма да имаш поводи да се притесняваш от него ( надявам се )

Град
    на ЛуНаТа
    Отиди при него и го заговори.. Но когато говориш с него трябва да си спокойна, а не да трепериш от страх.
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от hisy
    Отиди при него и го заговори.. Но когато говориш с него трябва да си спокойна, а не да трепериш от страх.
    точно !

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от fucklowebaby
    Цитирай Първоначално написано от hisy
    точно !
    +
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    а защо просто не бъдеш себе си Успех !

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    а защо просто не бъдеш себе си Успех !

+ 1 :]] :P

ми аз ако съм около него ще бъда себе си ама ме притеснява това че аз не съм от хапесваните момичета иии

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от yonsaaa
    ми аз ако съм около него ще бъда себе си ама ме притеснява това че аз не съм от хапесваните момичета иии
    спокойно.. всичко ще мине като по вода.. не се притеснявай...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

няма да минеееееее а толкова го искам толкова го обичам

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ще мине!!!! Престани да си набиваш някакви паранои в главата!Не била от харесваните момичета нз си какво... я стигааааа.... той ако ще те хареса, ще те хареса заради това, което си ...а не заради това, че 75674 момчета тичат след теб понеже имаш 5 пласта фон дю тен, къса пола (примерно) и т.н. ... Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си