.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Гнойна ангина

Добър ден от няколко седмици гърлото ме боли страшно много и усещам някакъв странен вкус когато стана сутрин надуто ми е гърлото и имам температура да не би да имам ангина?
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

Град
    в света на приключенията ..
    може да е или ангина;или проблем със сливиците ...
    задължително отиди на лекар!
    успех ))

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имаш температура и болки в гърлоъо няколко седмици и не си отишъл на лекар. При първа възможност отивай на лекар...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не ви знам аз на 1вия 2рия ден даже на същия ако имам температура земам терафлу или тайлолхот и едни бонбонки за гърло и си пия чайчет терафлу и тея хапченца и до 4-5 дена няма нищо а ти защо не си отишал на лекар нз

Ами аз помислих че съм настинал пих чайче майче,но ето докато се стигна всяка сутрин като стана устата ми бие на гной ли на какво незнам .. и когато дишам тешко ме боли една от страните дори помислиш че съм спал на криво ..
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

Град
    V.Tyrnovo
    слушай ме сега внимателно като човек с голям опит с ангините особено гнойните... Ако сливицитети са били забрали няма да изкараш няколко сед... от забраното вдигаш висока температура и болката е много силна. На мене ми се е случвало да ми се надуе чак врата. Най-навярно ти се е било възпалило гърлото но тъй като не си му обърнал внимание инфекцията е станало по сериозна. Най навярно имаш тонзилит (ангина) но тя бива 3-4 вида така 4е най добре върви на лекар стига отлага. Гнойната ангина е много опасна. Не подценявай болното гърло. От сливиците ти зависи цялата ти имунна система. И за следващия път се лекувай на време. Не лекуваната ангина навреме води до увреждания на сърцето, бъбреците, 4ерния дроб и тн. Освен това колкото по късно толкова повече хап4ета Пий повече чай, топъл но не горещ. Топлото задвижва кръвта и повече кръвни телца ще се съберат в сливиците ти. И ОТИВАЙ НА ЛЕКАР. Айде успех, ако нещо конкретно те инт питай Кажи после какво е станало и с какви хап4ета те натъпкаха
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Набралата гной впрочем се лекува и с... препечен хляб. Не го говоря ей така, виждал съм го. Но все пак при температура и подути лимфи си трябва и лекарство де. Но гнойта с препечено хлебче (така по - сухичко) може да махне. Е, освен ако някой не му е гадно, че ще си гълта собствената гной
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пиши като си ходил на лекар..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    на ЛуНаТа
    Със сигурност имаш гнойна ангина.. не съм много сигурно но поне така като прочетах какви са ти симптомите... иначе пий хапчета за гърло и яж мед не пий студени напитки
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си