.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Моля без да ме упреквате..!!

Знам че е имало и други такива теми,но искам точно да напиша моя проблем..Как да разбера дали съм девствена?Задължително ли е при първия път да има кръв..Гаджето ми само ме е пипал там,ноо не сме правили нищо друго

Град
    София
    Ми би трябвало да си девствена освен ако през нощта духа от лампата не те е на*бал

Тцц .. А защо първо не станеш на 16 поне ... Иначе да девствена си , тъй като не си имала полов контакт с момче !
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

или си необразована или си глупава
    ти си избери

Re: Моля без да ме упреквате..!!

Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    Знам че е имало и други такива теми,но искам точно да напиша моя проблем..Как да разбера дали съм девствена?Задължително ли е при първия път да има кръв..Гаджето ми само ме е пипал там,ноо не сме правили нищо друго
    Зависи дали само те е пипал.. и зависи ти дали си си причинявала нещо с нещо.. Ако не успееш да си отгожориш сама иди на гинеколог

Град
    Paradise
    ОМГ, спираш да си девствена, когато СПИШ с момче (демек да си го вкара в теб). Всяко друго късане на химена (пръсти, химикалки, гризини, дезодоранти, все тая) е просто късане на химена. Нищо повече.

Град
    Terra incognita!
    А ти на колко си?Явно все още не сте взели в часа по биология-полова система на човека.....ццццц
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    ОМГ, спираш да си девствена, когато СПИШ с момче (демек да си го вкара в теб). Всяко друго късане на химена (пръсти, химикалки, гризини, дезодоранти, все тая) е просто късане на химена. Нищо повече.
    Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени.Следователно цепиш химена-не си девствена..

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Denchoy
    Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени.Следователно цепиш химена-не си девствена..
    Много хора мислят така. Заблуда е. Момиче съм и знам какво е химен, повярвай. Може да си "отворена" и без секс. Но сексът те прави не-девствена. Следователно, за да не си девствена ти трябва момче, а не пръст.

Голям фен Аватара на GerYy

не те е отворил.. спокойно

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Mementomori
    А ти на колко си?Явно все още не сте взели в часа по биология-полова система на човека.....ццццц
    хаха..то пък кат го земат мислиш ли че ще кажат нещо? поне при нас беше половата с-ма на мъжа и после на жената изброяваш частите, после з аоплождането някви зиготи,плаценти и т.н. ии някви периоди на човека... никой не е говорил за химени и т.н.

Bellatrix нали гинеколозите би тряало да знаят кога едно момиче е девствено? в смисъл ..тва с химена ако няма нищо общо, то тогава защо примерно някои там..народи (бе давам турците за пример че ми е най лесно) водят момичетата преди да се омъжат да видят стаат ли за работа или не... как гинеколога ще разбере девствена ли е или не ако не гледа химена? уф бе мн объркано стана

Cruel Intentions

остави пипането за след 3 години

Супер фен
    (+ така популярните краставици ) Но иначе подкрепям

[quote="krasitoOoO"]Знам че е имало и други такива теми,но искам точно да напиша моя проблем..Как да разбера дали съм девствена?Задължително ли е при първия път да има кръв..Гаджето ми само ме е пипал там,ноо не сме правили нищо друго
    Девствена си до момента когато половия член на момчето влезе в теб ,след това вече не си девствена.Вземи се отразовай преди да правиш каквото и да било.После да няма той свърши наван от мен може ли да съм бременна ...... и т,н
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

лелелеееее мале толкова много идиоти и само толкова малко патрони :s абе детенце остай тези пипания за малко по-късно сега вземи някоя и друга книжка,за да после да не ти се налага да пускаш друга тема,че той не е свършил в теб или се е скъсал презерватива и незнаеш дали си бременна,а си само на 12-13-14 а ако си малко по голяма още по жалко за теб
    Момиченце съм :P

sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]

усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

Bellatrix нали гинеколозите би тряало да знаят кога едно момиче е девствено? в смисъл ..тва с химена ако няма нищо общо, то тогава защо примерно някои там..народи (бе давам турците за пример че ми е най лесно) водят момичетата преди да се омъжат да видят стаат ли за работа или не... как гинеколога ще разбере девствена ли е или не ако не гледа химена? уф бе мн объркано стана
    Ем, грешен подход според мен. Има момичета, които се раждат без химени или ги късат без да искат, докато карат колело, яздят и други подобни. По тази логика и те не са годни.
    Самата аз при първия ми път нямах кръв. Бог знае кога съм го скъсала.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от Mementomori
    хаха..то пък кат го земат мислиш ли че ще кажат нещо?
    Аааа взела го е (100%) ... ама даскалката нищо не говори за тва точно....;д

По темата Красинце скъпа спри да се излагаш.... не съм го очаквала от тебе

Цитирай Първоначално написано от hamacs463
    лелелеееее мале толкова много идиоти и само толкова малко патрони :s абе детенце остай тези пипания за малко по-късно сега вземи някоя и друга книжка,за да после да не ти се налага да пускаш друга тема,че той не е свършил в теб или се е скъсал презерватива и незнаеш дали си бременна,а си само на 12-13-14 а ако си малко по голяма още по жалко за теб
    ++1

Е айде сега момичето не знае и пита.....вие и се накарахте се едно е бременна

Според мене си девствена, обаче това не ти пречи да разправяш на някое гадже, че не си........

Град
    Момини Цици
    ако във вагината ти е прониквал пенис значи не си е баси тъпия

Град
    дЖигитАй xD
    +1000
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз мисля, че си бременна...

Абе преди няколко години си бях взел една книга - заглавието и беше нещо от сорта на : "Какво знаят тийнейджърите за любовтта и секса" там имаше и по-тъпи въпроси от този , спомням си че една читателка беше питала дали е възможно да забременее след като се е обаждала на секс телефон за жени или нещо такова

p.s.

По темата , девствена си!

...

Това понятие "девствен/а" почва и да ме плаши и да ме ядосва...
    Спрете с това бе, хораа...
    Мен до 18-тата година и 4-ия ми месец не съм си и мислил да се вреждам в редиците на "загорелите тъпкачи" или "срамежливи момченца", които са си загубили невинността на някое парти край басейна...
    И после не съм мислил - то си стана...
    Един вид искам да ви кажа, че това "девственост" може да го разглеждате точно като "невинност" - един вид опознаваш тялото на друг човек от различен пол , той и ти или само единия затваря вратата на онова минало изпълнено с наивен трепет за гърди и сочни устни или за мускулесто тяло и страстни целувки...
    Вече знаеш какво е - нищо, че няма и 20 % покритие на очакванията ти - дори е по-хубаво...
    И така...
    Виждате ли, карате ме да пиша както никога сериозно...

ти хич не ми изглеждаш на 18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си