- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля без да ме упреквате..!!
Знам че е имало и други такива теми,но искам точно да напиша моя проблем..Как да разбера дали съм девствена?Задължително ли е при първия път да има кръв..Гаджето ми само ме е пипал там,ноо не сме правили нищо друго![]()
Ми би трябвало да си девствена освен ако през нощта духа от лампата не те е на*бал![]()
![]()
Тцц .. А защо първо не станеш на 16 поне... Иначе да девствена си , тъй като не си имала полов контакт с момче !
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ОМГ, спираш да си девствена, когато СПИШ с момче (демек да си го вкара в теб). Всяко друго късане на химена (пръсти, химикалки, гризини, дезодоранти, все тая) е просто късане на химена. Нищо повече.
А ти на колко си?Явно все още не сте взели в часа по биология-полова система на човека.....ццццц
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Много хора мислят така. Заблуда е. Момиче съм и знам какво е химен, повярвай. Може да си "отворена" и без секс. Но сексът те прави не-девствена. Следователно, за да не си девствена ти трябва момче, а не пръст.Първоначално написано от Denchoy
хаха..то пък кат го земат мислиш ли че ще кажат нещо? поне при нас беше половата с-ма на мъжа и после на жената изброяваш частите, после з аоплождането някви зиготи,плаценти и т.н. ии някви периоди на човека... никой не е говорил за химени и т.н.Първоначално написано от Mementomori
![]()
Bellatrix нали гинеколозите би тряало да знаят кога едно момиче е девствено? в смисъл ..тва с химена ако няма нищо общо, то тогава защо примерно някои там..народи (бе давам турците за пример че ми е най лесно) водят момичетата преди да се омъжат да видят стаат ли за работа или не... как гинеколога ще разбере девствена ли е или не ако не гледа химена? уф бе мн объркано стана![]()
Cruel Intentions
остави пипането за след 3 годиниПървоначално написано от krasitoOoO
(+ така популярните краставициПървоначално написано от Bellatrix
) Но иначе подкрепям
![]()
[quote="krasitoOoO"]Знам че е имало и други такива теми,но искам точно да напиша моя проблем..Как да разбера дали съм девствена?Задължително ли е при първия път да има кръв..Гаджето ми само ме е пипал там,ноо не сме правили нищо друго
Девствена си до момента когато половия член на момчето влезе в теб ,след това вече не си девствена.Вземи се отразовай преди да правиш каквото и да било.После да няма той свърши наван от мен може ли да съм бременна ...... и т,н
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
лелелеееее мале
толкова много идиоти и само толкова малко патрони :s абе детенце остай тези пипания за малко по-късно сега вземи някоя и друга книжка,за да после да не ти се налага да пускаш друга тема,че той не е свършил в теб или се е скъсал презерватива и незнаеш дали си бременна,а си само на 12-13-14 а ако си малко по голяма още по жалко за теб
![]()
![]()
![]()
Момиченце съм :P
sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...
Ем, грешен подход според мен. Има момичета, които се раждат без химени или ги късат без да искат, докато карат колело, яздят и други подобни. По тази логика и те не са годни.Първоначално написано от mysterious93
![]()
Самата аз при първия ми път нямах кръв.Бог знае кога съм го скъсала.
![]()
Аааа взела го е (100%) ...Първоначално написано от mysterious93
ама даскалката нищо не говори за тва точно....;д
По темата Красинце скъпа спри да се излагаш....не съм го очаквала от тебе
![]()
++1Първоначално написано от hamacs463
![]()
Е айде сега момичето не знае и пита.....вие и се накарахте се едно е бременна![]()
Според мене си девствена, обаче това не ти пречи да разправяш на някое гадже, че не си........
+1000Първоначално написано от Bellatrix
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Абе преди няколко години си бях взел една книга - заглавието и беше нещо от сорта на : "Какво знаят тийнейджърите за любовтта и секса" там имаше и по-тъпи въпроси от този , спомням си че една читателка беше питала дали е възможно да забременее след като се е обаждала на секс телефон за жени или нещо такова![]()
![]()
![]()
p.s.
По темата , девствена си!
Това понятие "девствен/а" почва и да ме плаши и да ме ядосва...![]()
Спрете с това бе, хораа...
Мен до 18-тата година и 4-ия ми месец не съм си и мислил да се вреждам в редиците на "загорелите тъпкачи" или "срамежливи момченца", които са си загубили невинността на някое парти край басейна...![]()
![]()
И после не съм мислил - то си стана...![]()
Един вид искам да ви кажа, че това "девственост" може да го разглеждате точно като "невинност" - един вид опознаваш тялото на друг човек от различен пол, той и ти или само единия затваря вратата на онова минало изпълнено с наивен трепет за гърди и сочни устни или за мускулесто тяло и страстни целувки...
![]()
![]()
![]()
Вече знаеш какво е - нищо, че няма и 20 % покритие на очакванията ти - дори е по-хубаво...![]()
И така...![]()
Виждате ли, карате ме да пиша както никога сериозно...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -