.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с левия тестис....

Такамм...днес 9 юни ставам си аз 11:30...изправям се и в тоалетната да се изходя но...едното мадо ме боли Сууууппппеееер мнооого..имам чуството че са ме ритали там цяла нощ Това ми се случва за първи път...на 15 съм и моля дайте идея какъв може да е проблема ... почти немога да вървя само седнал облекчавам болката... .... плс хелп
    ------------------------------------------------
    BleaCh 4ev3r

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с левия тестис....

Цитирай Първоначално написано от SharkyBg4
    Такамм...днес 9 юни ставам си аз 11:30...изправям се и в тоалетната да се изходя но...едното мадо ме боли Сууууппппеееер мнооого..имам чуството че са ме ритали там цяла нощ Това ми се случва за първи път...на 15 съм и моля дайте идея какъв може да е проблема ... почти немога да вървя само седнал облекчавам болката... .... плс хелп
    но какво си чакал цял ден?!

вземай Татко или Мама и да те водят да те види хирург още сега!

всяка ВНЕЗАПНО появила се много остра болка в тестис при млади момчета налага НЕЗАБАВНА консултация с хирург, за да се изключи категорично наличието на торзио на тестиса!

истинското торзио на тестиса е спешно и много сериозно състояние, налага незабавна хирургична интервенция, като от ключова важност е времето изминало след инцидента.

Неможеш да вървиш седнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си