Историята е много дълга и няма да я разказвам цялата.Ще започна от по-съществената част...

Такааа .. запознах се с едно момче по много интересен начин и още при запознанството ни започнахме да се караме и да не се разбираме добре.Той направи нещо, с което ме злепостави много пред познатите ни и аз му се убидих много, понеже нямаше право да казва такова нещо, а и още по-малко то не беше вярно.Както и да е.Той си осъзна грешката и започна да ме търси, да се извинява и т.н.Имах симпатии към въпросния пич още щом го видях на снимка и му казах, да не се притеснява, че няма проблем .. Така започнахме да си пишем всеки ден по скайп и доста се сближихме или поне аз го усещах някак .. близък .. Понеже не се бяхме виждали на живо и не сме от един град решихме да си уговорим среща. ( селищата ни са разположени на малко разтояние едно от друго ) И така .. отидохме в Несебър.Той беше сам, аз с една наша обща приятелка.Моята най-добра приятелка.И двамата ни беше много срам и ние не знаем защо За да не е неудобно тя започна да говори, та не се спря .. По едно време вече имах чувстото, че се зарибява с него Разхождахме се доста и на вечерта въпросното момче писало на приятелката ми, че имал чувстото, че се зарибяват.Странно .. и аз имах такова усещане.Мамка му, това беше най-добрата ми приятелка .. На следващата вечер момчето започна да ми пише все едно няма нищо Много се изнервих и започнах да се държа доста зле към него.Казах му каквото мислех, а на него му стана наистина тъпо и се оказа, че всъщност той си ме харесва, а приятелката ми просто не ми е била изпратила целия чат.Сега ми е кофти, много искам това момче.Не искам да правя първата стъпка, но как да го накарам да има нещо повече между нас, след като и двамата го искаме, но постоянно се караме .. ? Не мога да съм без него, но пък не мога и да забравя думите му "харесвам я, но не чак толкова".Не знам как да тълкувам всичко, което казва.Оххх много съм объркана, не знам какво да правя, дори не знам какъв съвет да пискам от вас ...

ПП: Благодаря на всички, които отделиха малко време и прочетаха темата ми до край. :P Благодаря и на тези, които ми дадат някакъв съвет, защото вече няколко дни съм така и ми е много трудно .. не съм вярвала, че мога да се привържа към момче толкова много, за толкова кратко време.Просто съм изумена .. искам го ..