- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е цветна бременност?
Здравейте! Това е първата ми тема която пиша във форума, и все пак до колкото разбрах няма зададен такъв въпрос.Моля ви да ми помогнете. Преди няколко дни правих свирка, всичко беше ок...Глътнах по-голямата част от спермата, но имаше съвсем малко количество по пениса на момчето.След свирката той го прибра в гащите си, и започна да ме задоволява (с пръсти) Въпроса ми е възможно ли е,да е нанесъл в мен от останалата по пениса му сперма и да забременея? Питам , защото имам симптоми на бременност. Лошо ми е и ми се гади, гърдите ми станаха по-чувствителни...Но цикълът ми дойде на време,смисъл беше си точен ... (вчера) ... Притесненията ми са дали не може това да е цветна бременност? Да си направя ли тест?Наистина съм много уплашена...
Благодаря предварително :P
Оффф симптомите, които описваш са точно като при цикъл![]()
![]()
Иначе при цветна бременност цикъла е по-слаб от обикновено. Повече не мога да ти кажа нищо, защото и аз не знам
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
нещо не схванах
дали като го е прибирал и може да е попаднала сперма по пръстите му и после докато те е задоволявал да е станал гаф???
тва ли питаш
Да , цикълът ми е доста по-слаб от други месеци... Смисъл идва ми вече от 2 години , и мисля , че този път е значително по-слаб![]()
съмнявам се
вземи си тест
ще е по-ефективен и полезен от един форум
Цветната бременност доколкото знам е наследствена,ако майка ти или баба ти са карали,е много вероятно и ти да можеш да караш .. Наистина вземи си направи един тест,поне за да си по-спокойна ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
До колкото знам нито майка,нито баба нито пък друга жена от семейството ми е карала цветна бременност.Имам само 1 последен въпрос: Мога ли да си направя тест за бременност, сега докато съм в цикъл и дали са надеждни резултатите... И горе-долу каква е цената на теста?
вземи си шуър чек около 3лв трябва да е
най-рано можеш да си направиш тест след 14 дни от половия акт
или на първия ден от закъснението ти (доколкото си спомням)
иначе не знам какво ще отчете докато си в цикъл
вземи си и прочети листовката
Добре![]()
![]()
![]()
благодаря ви много... Ще ви кажа резултата
![]()
![]()
![]()
2 теста е по игорно от 1 , хем че според мен няма шанс .
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Божее и при мен се случи същата случка и много ме беше бъзно за жалост ми дойде...така че,не мисля,спокойно...по скоро от притеснение ти закъснява,,или промяната във времето
![]()
опа не прочетох че ти е дошло..няма никаква вероятност споко!
![]()
И провери срока на годност на теста!!! Успех!![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Понякога от притеснение толкова вече почваш да се филмирваш че чак почваш да имаш и симптомите на бременна жена.. ако питаш мен не трябва да се притесняваш.Първоначално написано от sexyto9612
А за теста по добре си го направи 1-2 дена след като ти свърши за да е сигурен защото ако има цикъл в урината естествено че ще покаже отрицателен - поне това е мое мнение.. ама не се притеснявай чувала съм че ако е цветна бременност само цапа..![]()
ОФ
НЕ МОЖЕШ ДА ИМАШ СИМПТОМИ НА БРЕМЕННОСТ НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД АКТА!ОТ ЦИКЪЛА ТИ Е.
айде образовайте се малко поне...или не правете секс
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre