- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го резна?
Понеже случката ми дойде като гръм от ясно небе и си нямам идея как да реагирам. Но стане ли дума за любов, романтична съм точно колкото кучешка тения и отговорът ще е задължително отрицателен. Ама как да бъда най-ясна и има мининални последствия?
![]()
Ако не искаш нищо просто му кажи, че не изпитваш същото към него.
Защо си му дала фалшиви надежди...
"Im sorry but i just dont like you and it will be better if you just forget about me as im willing to do. The problem is in you."
^ Бих казала същото.. Толкова ли си имала нужда да се чувстваш важна, че си го лъгала ?![]()
Лъгане?
Излязохме веднъж, нали, за да се накефя, че имаме чуждоземни студенти в града и да завържа някое познанство, оня взел се влюбил.
Научете неопитното дете как стават тия, та после лъжи.
^ Излязли сте един път.. Дала ли си повод той да си създаде някакви илюзии?
Това писмо ми прилича на онези, дето ми ги пращат на пощата с цел да ми искат пари после![]()
![]()
Сега наистина сериозно, нищо не разбирам от писмото. Какво е станало, къде са се видели, къде е заминала авторката, той къде е заминал ей такива въпроси ми се появяват.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Трябва просто да му кажеш. Не можеш да предотвратиш последствията, защото не можеш да промениш реакцията му.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Кажи му, чисто и просто: "GTFO, I don't like you, okay?"..
Няма кво да се занимаваш. xD Или пък, го "резни" с няква брадва..![]()
Съдът да отсъди, ама още след едната лекция му казах, че любовната романтика за мен съществува само в "Дракула" на Стокър и Копола, а по излизането си плещех за прочетеното напоследък и едва го поглеждах, хах.
Фейспалм всъщност.
Тва го измислих като за тъпа тийн комедияLook,man,I don't think we could manage to be more than just good friends.I am honest because I don't want you to feel a good deal.I just don't feel like hurting your heart,so you'd better stop having false expectations to me.That's all,dude,sad but true!![]()
просто кажи не не си му длъжна за нищо че да се чувтсваш виновна
ОХ
Хубаво си му го написала.Ще е наранен, но поне си честна с него.
Аз щях да добавя, не е , защото не ми допадаш като човек или нещо такова, но просто не съм на вълна любов.Плюс това даже да се бяхте харесали взаимно, връзката щеше да е ужасно трудна, щом сте на много километри един от друг![]()
с триона
Браво, вече си успяла![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Казваш му направо,писнали са ни женските оправдания че не може да се получи и тн..
Или
I don't give a shit about you jerk! Get off!