- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още обичам бившия си
Здравейте!Аз се разелих с приятеля си преди няколко месеца,но все още много го обичам!Проблема е че той сега ходи с друго момиче (заради това момиче се разделихме,защото разбрах че ходи с нея тайно) и се закача с най-добрата ми приятелка,но един ден забелязях че ме гледа и мисля че все още ме обича!Някой може ли да ми каже как да си го върна?
и аз също0 съм така .. не сте единствени ..![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Това, че те гледа може да не означава нищо (съжалявам, че съм така пряма), но пък щом изпитваш още чувства към него може да се опитате да общувате, опитай се да разбереш дали и ти не си му безразличнаНо според мен е най-правилно да загърбиш миналото, защото ако отново сте заедно то той би могъл пак да ходи "тайно с друга"
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
То ако всеки дето те гледаше,те обичаше,щеше да е много забавно (за теб де,не за горките влюбени хора).Ясно е че го обичаш,ама замисли се-той те е лъгал (като е ходил с другата),сега си е с нея...Знам че ти е гадно ,ама ще се опраеиш,не се опитвай да го върнеш.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Абе ти може и да го обичаш ама акъла ти все още не стига до там, че да прецениш какво точно е любовта. От скромното описание, което си дала на ситуацията стигам до заключението, че на този пич му е през онази работа и за теб и за всички други. Почакай да съзрееш достатъчно, за да различаваш, кога някой има истински чувства или само те филмира...
Не се заблуждавай , че още те обича , не вярвам това да е така ! Гледал в теб и вече те обича , но можеше да ходи с друга докато беше с теб , после да се занимава и с приятелката ти , нали ? Не му ходи по гъза , няма смисъл !
Истината,че нито ти,нито той те обича
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
знаеш ли кфо ... примири се .. той е друг и с друга,а ти си самаПървоначално написано от nerealnasmart
:P
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
Аз пък не мисля, че те обича ...Не живей в миналото ... пък и за човек, който те е лъгал още докато сте бил изаедно не си заслужава!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако те обичаше вече щеше да ти го е казал,да ти го е доказал и да е направил опит да се върне при теб,не задълбавай в това дали те е гледал или не,и не размишлявай върху най-малката подробност.Тои е с друга нали така ? не е направил опит да се връща при теб?значи не те обича
Не се заблуждавай.Той не те обича,особенно след като знаеш,че ти е изневерявал.И ,ако пак се съберете сигурно пак ще го прави.Всеки 1 човек може да те гледа,това незначи,че те харесва и иска да си станете гаджета.
Добре , всъщност не те разбирам. Той е ходел с това момиче докато сте били заедно ?! И ти въпреки това искаш пак да си с него ? Колко време ходехте ? Вдигни гордо глава на горе и , като го видиш си казвай 'Не съм толкова жалка , че да допусна пак да ме нарани !'
Има и други момчетата , след като веднъж е постъпил така гадно , дори пак да сте заедно той пак ще си ги има тези 'тайни' забежки.Явно той изобщо не те е обичал!Не се връщай назад.Така можеш да пропуснеш истинската любов , а тя е толкова по - чиста и красива![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
важно е че ходи с една , задява втора , но наи важното е че ТЕ ПОГЛЕЖДА , май още те обича![]()
По принцип хората се учат от грешките си, а не ги повтарят. Започвам да си мисля че онази фраза че "жената не била като човека" е доста вярна.Първоначално написано от bonbonchety8
![]()
Сами си го търсите !!! После - що съм нещастна![]()
той те е мамил с друга а ти си го искаш обратно ????????
I can't stop myself from loving you <3
Благодаря на всички.![]()
Гледа те ....Не се заблуждавай,а продължи напред.
![]()
Aко беше държал на нея - отдавна да го е зарязалаПървоначално написано от cinderella_gugutka
щото бил мухльо ...
Абе изпростявате съвсем. Авторке, сама си правиш гадното![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз ама не рева за това на всеки ъгъл...
И аз така мисля.Той ако те иска ще направи нещо, за да е с тебПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
ако е щастлив с нея ,не разбирам защо трябва да му разваляш връзката
![]()
Вече си пуснала същата тема.