.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

:-( pomognete molqqq..

v

на колко 14 години си ?

Ако действително ще викат родителите ти в училището, по-добре предварително замажи положението и спокойно им обясни ситуацията - били сте на хижа, забавлявали сте се, пила си 1-2 чашки еди-си-какво излезли сте с момчето, целунали сте се 2-3 пъти и всички са пуснали слух за нещо много по-голямо.
    Ако няма да ги викат, нищо не можеш да направиш. Щом клюката е тръгнала, няма как да я спреш. А какво се е случило действително си остава между теб и момчето..било каквото било, не прави подобни глупости отново!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

за какво ще викат чак ваштее ... господи ... аз ти предлагам да кажеш на ваште преди да ги извикат потгови почвата :P
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Re: :-( pomognete molqqq..

Цитирай Първоначално написано от svetlincety
    naskoro bqhme na hija iii..dosta poprekalih s alkohola ..ima6e nqkakvi mestni mom4eta ii pokanihame na tqhnata masa ..az nali kato edin normalen 4ovek ne mi se stori neredno i go napravih ii lekoo poleka se pootpysnah zaprikazvahme se..iii ednoto ot mom4etata zapo4na da mi se natiska..neprekysnato me 4erpe6e s pitieta ii ot tova glavata mi se zamaq pove4e..sled okolo 2 4asa izleznahme navan ii ostanhme sami....no mng hora kazvat 4e se e vazpolzval ot men..no ne e taka za6toto pomnq absolutno si4ko ee da ponatiskahme se...no sex ne sampravila!!!
    Adski gadno mi e sega za6toto cqloto daskalo razbra iii daje mai iskat da vikat na6te v daskalo..pi6ete ne6to pls..ot4aqna sam mnogooo..

От малкото което разбрах,разбирам че искат да те тафят пък ти си невинно?? ... нещо твоята история не ме кефи / на ебавка ли ми прилича...

ne e ebafka..ii kato ne te kefi nedei pi6i..6toto imam problem ii mi e kofti..
    molq hora `koito ne gi kefi` moqta istoriq ii koito nqma da davat savet a sa0 se ebavat da ne pi6at

Защо ще викат вашите? Защо от училището ти ти се месят в личния живот?! .. По-добре обясни на родителите ти .. така или иначе ще ти се карат,но поне ще си го разберат от теб ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    а ти защо си оставала сама с тези момчета?
    Защо не си седя с момичетата,(ако изобщо е имало такива) и пак си пийнете каквото ви се иска,сега естествено е всички да говорят разни приказки,което предполагам е ужасно неприятно.Просто кажи истината и това е,дори родителите да те питат,казваш им че сте се напили приятелски но нищо повече и толкова.Дори най-добре ще е да изпревариш останалите и сама да им признаеш какво точно е станало,така няма да останат изненадани и ще знаят какво да кажат без да останат посрамени!

Град
    :P In the hell
    Щом си спомняш и си сигурна че не сте имали полов акт няма от какво да се притесняваш. :P Кажи на вашите , че това са просто слухове, и се погрижи да бъдеш убедителна, за да ти повярват... Ако си девствена за теб няма да е проблем, ако решат да ''проверят'' ... Но ако не си , не зная , ти трябва да измислиш сама какво ще им кажеш, но по-добро средство от истината няма...Колкото и трудно да ти е да им я кажеш

em..kak da kaja do kolkot razbrah neska..ne e mnogo sig aba4e daskalkata kaza..4e si4ki q bili spirali i q pitali ii tq ot tfa se 4yvstvala kofti ii dymite i bqha`ako tfa ne6to prodalji 6te se naloji va6te da idvat v daskalo`

Момиче на 14 години прави секс с някой,които познава от няколко часа...Накъде отива света

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    така ще е ,като още от малки 14 годишни ви пускат насам-натам по купони и нз си къде и незнаете какво правите и вършите глупости!
    Ако са те минали и не помниш-тежко ти на тебе.Акъл нямаш бре моме!
    Срамота и позор е да видиш 14 годишно дете пияно,при това момиче.
    Какъв ужас,засрами се малко,стегни се!

Момиче на 14 години прави секс с някой,които познава от няколко часа...Накъде отива света

kazah4e ne sam pravila ni6too..a pak otnosno za daskalkata..tq se 4yvstva otgovorna se pak na ekskyrziq tq otgovarq za nas...iii ot edna strana q razbiram

Цитирай Първоначално написано от svetlincety

kazah4e ne sam pravila ni6too..a pak otnosno za daskalkata..tq se 4yvstva otgovorna se pak na ekskyrziq tq otgovarq za nas...iii ot edna strana q razbiram
    Съжалявам,моя грешка.Но все пак не мисля,че трябва да пиеш от толкова малка.

Оф лапешки истории..вярно, че си на 14, ама се налага да мислиш зряло (което виждам не можеш) и да поемеш отговорност за постъпката си.
    Учителката ти има право да се меси в живота й, все пак си била на хижата под нейно ръководство предполагам. А и дори да не е така, щом това става повод за недоразумения и оронване авторитета на училището, тя има право да се намеси.
    svetlincety, най-добре поговори с учителката си и й обясни, както казах по-рано "били сте на хижа, забавлявали сте се, пила си 1-2 чашки еди-си-какво излезли сте с момчето, целунали сте се 2-3 пъти и всички са пуснали слух за нещо много по-голямо. "... Възмутена съм..
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

ХАхах яката си сгафила.
    Като по филмите пича те е прекарал ;д

Ние ся кво да направим? Нали се е случило вече..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

SexyTka

Явно училището има нужда от оронване на авторитета му защото възпитава лъжци, клюкари и такива като нея..

xm..kakva sam AZ nikoi ne moje da kaje kakto znaete seki pravi gre6ki..ne misli 4e nemi e gadno ii ne se sramyvam ot tova koeto e stanalo..

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Не виждам какво ще постигнат като викнат вашите..
    em ii az samata neznam kakvo..

Ей унищожихте от критики момичето. Добре направило е грешка, направило е. Без значение дали е спало с някой или не, по-важното в случая е да си извади поука и това да не се повтаря. А учителката според мен може да я защити, какви са тия махленски истории, спира ли я, говорили й и такива работи. Ами малко да се вземе в ръце учителката и да им каже добре знам, не е ваша работа и точка. Иначе ти можеш да обясниш на вашите, че си пийнала малко и че съжаляваш за това и че друг път ще внимаваш какво правиш. Ама наистина да го мислиш, а не само за пред тях да го казваш. Най-важното нещо, когато човек направи грешка е да си извади поука от нея и повече да не я повтаря. Успех!!!
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си