.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Връзката ни е като нереална понякога ...

Значии ... проблема ми е, че с гаджето ми ... нещо каточели не че невърви, ами мисля, че тя не може да види колко много значи за мен. Обичам я ожасно много и бих направил всичко за нея но незнам как може да се сближа с нея повече ... всичко е перфектно до един момент в който и има нещо или е пияна или просто е тъжна. Имам чувството, че я е още срам ... но това не е така, защото твърде много неща станаха за да е така. Заедно сме от 6-7 дена в който всеки ден се виждаме и си говорим по телефоните ... но как да и обясня, че и на мен ми е приятно да излизам с приятелката и (ние тримата излизаме) но искам и насаме. Незнам дали това е така, но мисля, че тя ми обръща внимание само когато сме сами. Тогава всичко е различно. Дали аз трябва да променя нещо, или в нея е проблема ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Връзката ни е като нереална понякога ...

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    Значии ... проблема ми е, че с гаджето ми ... нещо каточели не че невърви, ами мисля, че тя не може да види колко много значи за мен. Обичам я ожасно много и бих направил всичко за нея но незнам как може да се сближа с нея повече ... всичко е перфектно до един момент в който и има нещо или е пияна или просто е тъжна. Имам чувството, че я е още срам ... но това не е така, защото твърде много неща станаха за да е така. Заедно сме от 6-7 дена в който всеки ден се виждаме и си говорим по телефоните ... но как да и обясня, че и на мен ми е приятно да излизам с приятелката и (ние тримата излизаме) но искам и насаме. Незнам дали това е така, но мисля, че тя ми обръща внимание само когато сме сами. Тогава всичко е различно. Дали аз трябва да променя нещо, или в нея е проблема ?
    ОООО!! 6-7 дена са много време !! Как сте издържали не знам

Мега фен Аватара на Mi6inka
    за къде си се разбързал... те първа ще се сближавате... 6-7 не са нищо Има време за всичко..

Мисля, че още я е срам и не се е отпуслана .. Пък за това , че ужасно много я обичаш .. Спрете се малко , че колко ще страдате после , сами си слагате таралежи , ама голями таралежи направо кактуси в задниците !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мисля, че още я е срам и не се е отпуслана .. Пък за това , че ужасно много я обичаш .. Спрете се малко , че колко ще страдате после , сами си слагате таралежи , ама голями таралежи направо кактуси в задниците !
    +1
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Хахахаха

От много рано си започнал да се притесняваш, това не е на добре.

Ти кво искаш да са наебете пред приятелката и ли ?, като сте двамата се отпускайте ама така пред хората малко на положение.

еми щом ходите само от 6-7 дена е нормално..сега тепърваа ще се отпускате така че спокойно наред е всичко засега

НЕ бързай братле.Всичко с времето си.Бъди по-търпелив иначе ще е изпуснеш

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ТОВА беше смешно!!!

"Имам чувството, че я е още срам ... но това не е така, защото твърде много неща станаха за да е така. Заедно сме от 6-7 дена в който всеки ден се виждаме и си говорим по телефоните ... "

.. като прочетох "много неща станаха за да е така. Заедно сме от 6-7...", си помислих, че думата ще е "месеца", а не "дена". Не бързай толкова и не пришпорвай момичето. 6-7 дена не са нищо. Разбираш ли, НИЩО!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Боже те са 6-7 дни заедно, той я обича Ожасно много ,тя иска да е с приятелката си, пък и е пияна . . не знам как смяташ, че ще свърши това?!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Връзката ни е като нереална понякога ...

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    ОООО!! 6-7 дена са много време !! Как сте издържали не знам
    ... дамм и аз това викам..
    Виж какво.... щом се е напивала пред теб повярвай ми няма по срамно от това... Кажи и, че искате да сте и насаме... обясни и какво искаш...

Град
    на ЛуНаТа
    Кажи и че искаш да оставате от време на време насаме..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

абе много сте ми забавни на 1вата седмица се обичате ... ае по полека ... как учакваш да ти споделя та вие сега се опознавате ,,, и правете разлига ебати .. влюбване и обичане .... чаак на 1вия месец може да става дума за обичане макар и тугава да е рано
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на mynichka
    просто и го кажи направо, че искаш да излизате понякога само двамата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може още да се притеснява момичето
    Кажи й, че не може винаги да е с приятелка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

6-7 дена? Любов? и забележете "О"жасно обичане??????????

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    6-7 дена? Любов? и забележете "О"жасно обичане??????????
    ахахахахах \/

Значи не е нужно да ходиш с някой, за да го обичаш ... Тва, че сме от 8 дена заедно не значи, чи преди не съм имал чувства! И не мисля, че трябва да пускате "отговори" ако е нещо като "хахахахах". Това, че съм объркал буква проблем ли е ? Нали все пак се разбира ! А за многото неща ... найстина много се сближихме и неможе да я е срам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си